- Emoji Skoru
- 511
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi mrssunshinee
Senle söz dalaşına girmemek için ve o korkunç yorumlarına devam etmemek için seni engelledim konumdan. Bir şekilde okursun diye düşünüyorum.Yazılan konuşma da çok samimiyetsiz.bunlar sevgili mi şimdi dedirtiyor insana.şu diyaloğa bak yani? Açık oturumda mıyız? Birbirinden bu kadar uzak olan, bu kadar diplomatik konuşmalar yapılan, alınan hediyelerin, dışarıya çıkma sayılarının falan hesaplandığı bir ilişki de diyemiyorum tuhaf bir durum yani.evde görüşürken neyin emeğini, masrafını yapıyorsun mesela? Benim evime gelen sevgilimin ya da ona da gerek yok arkadaşımın yediğini içtiğini hesaplayacağım.ne kadar çirkin.o kadar karşilik bekleyeceksen yapma o zaman.adam da onu demiş zaten.başına kakmış adamın resmen.konu sahibine niye bu kadar hak verilmiş ben de hiç anlayamadım.adamı sevdiği falan da yok.bu kadar sayfada bir tane bunu gösteren yorum yok.eee sevmeyince de anca davos zirvesi konusması yaparsın karşılıklı![]()
Hayatında eğitim, saygı, kalite gibi mevhumlar hiç olmadığı için tabi ki diyaloğumuz sana absürt gelecektir
Sözün özü umarım gerçek birisi değilsindir. Troll olduğuna inanmak istiyorum.