• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cimri erkek

İnsan parfüm alır. İnsan eli kolu dolu gelir. Pasta alır. Çiçek yaptırır. Jest yapar. Sevişeceği kadın için azcık çaba sarf eder. Para harcar. Eli boş g tü yai gelmez her seferinde. Mal mal insan utanır be. Ye iç seviş defol git. Neresi normal?

Ya inanılmaz bi konu gerçekten. Birinin aldığı hediyeyi internette bulup fiyatına bakmak? Üstelik bu özel hisler beslediğiniz bi adam. Evde sürekli yemekler yapıp ağırlayacak kadar değer verdiğiniz bi adam? Muhtemelen size nasıl bi hediye alacağını bilememiş. Yani bu, ilişkiniz devam ederse birkaç sene sonra “İlk doğum günümde bana fular almıştın hdhdjdj” diye dalgası geçilebilecek bi konu. Eşim bana ilk doğumumda (doğum günü bile değil bakınız doğum yapmışım) paşabahçeden kase almıştı. Kase: Ben ne alaka? 😅 Değer vermediği için ya da özenmediği için değil, adam hediye almayı bilmiyordu. Şimdi öğrendi mesela. Ben de onun nelerden daha çok hoşlandığını zamanla öğrendim. Ama şu aşamada hediyeyi ucuz bulduğunuzu belli etmeniz çok itici bence. Benim için karşıdakinin bu tavrı ilişki bitirme nedeni olurdu. Ayrıca sürekli maaşının 250 bin olduğunu belirtmeniz de çok tuhaf geldi.
Hanımefendi siz iyi misiniz? Sürekli bahsetmek derken nerde sürekli bahsetmişim acaba? Konumu açarken kendi gelirimden ve onun gelirinden genel olarak hayat şartlarımızdan bahsettim. Tabi ki belirteceğim. Belki imkanı yoktur yorumlarına karşı adamın durumunu izah etmek için.

Aynı yerde çalışıyorsunuz, adamın daha önce bir sürü kadınla olduğunu biliyorsunuz. Sizi başkalarının yanında özel hissettirecek hiçbir şey yapmayan, sevgili olup olmadığınız belli olmayan biriyle sürekli evinizde buluşmanız, arkadaşınızla aldığı hediyeyi değer-kıymet konusu etmeniz filan…Buradan asıl maddiyatçı siz görünüyorsunuz. Adamı kafesleme planlarınızın tutup tutmadığını hesaplamaya çalışıyorsunuz. Malesef adam çok deneyimli ve yemiyor. Adamın bir kere değer vermesi için evine gelmesi için yalvarması lazım ki merak uyansın,keşfetmeye çalışsın, kazanmaya filan çalışsın hani. Sen zaten onun yerine kendince fazlasıyla şey yaparken adam neden zahmet etsin ki.
İlişki dinamiğimi bilmeden nasıl bu denli haddini aşan yorumlar yapabiliyorsun acaba? Adam yaklaşık 8 yıldır peşimde olan biri ve beni bu ilişkiye bir şekilde ikna eden o. Üstelik herhangi bir sıkıntım varsa şayet maddi destekte bulunabileceğini söyledi. Senin zihniyetinde olsaydım senin değiminle anında kafeslerdim 😂 defaten vurguladım gayet iyi hayat standartım var. Onun alacağı herhangi bir şeyle daha iyi duruma gelmeyecektim. Mevzu verilen değer ve bunun yansıtılmasındaki bilinçli ya da bilinçsiz özensizlik.

İlişki dinamiğimi bilmeden nasıl bu denli haddini aşan yorumlar yapabiliyorsun acaba? Adam yaklaşık 8 yıldır peşimde olan biri ve beni bu ilişkiye bir şekilde ikna eden o. Üstelik herhangi bir sıkıntım varsa şayet maddi destekte bulunabileceğini söyledi. Senin zihniyetinde olsaydım senin değiminle anında kafeslerdim 😂 defaten vurguladım gayet iyi hayat standartım var. Onun alacağı herhangi bir şeyle daha iyi duruma gelmeyecektim. Mevzu verilen değer ve bunun yansıtılmasındaki bilinçli ya da bilinçsiz özensizlik.
Eee 8 senedir ikna olmayacak kadar beğenmediğin istemediğin biriyle niye ilişkiye başladın o zaman? Oluru yokmuş demek ki.bir de o maddi destekle ilgili söylediği şey ne kadar çirkin ya?

1.400 liralik fularin normal kabul edilmesini anlayamadim gercekten adam asgari ucretle calisan mi? Oyle olsa zaten elinden geleni yapmis deriz.
7 aydir birlikte oldugu sevgilisinin doğum günü kendisi beyaz yakali kadin beyaz yakali herkesin bir standartı var insan utanir boyle bir hediye alip vermeye uzerine dusunmemis bile hediyenin bide cringe bir ton aciklama yok kiyafet bedeni , yok bilmem ne 42 yasinda adam gidip bi kazakta almasin bi zahmet hosuna giden bir parfum secebilirdi en basitinden 🙄

Adam tipik erkek diyip geçemeyeceğim gerçekten bir şeylerle hisseden bir erkek boyle yapmazdi. Bence siz konfor verme kismini artik birakin , eve davet hazirlik kapanis fuckbody seviyesinde bir iliskiye donmus.
Yorumunuz için teşekkürler kesinlikle sizinle aynı şeyi düşünüyorum. Burda beni eleştirenlerin kaçırdığı şey şu ki benim hayat tarzımı, standartlarımı gayet bilen bir adam bu adam. Yalnızca bir çiçek yaptırıp gönderseydi ofise konu kapanıp gidecekti benim için. Çok çok öküz derdim. Ama bu şekilde almış olmak işin almışlık durumu canımı sıkıyor.

Eee 8 senedir ikna olmayacak kadar beğenmediğin istemediğin biriyle niye ilişkiye başladın o zaman? Oluru yokmuş demek ki.
Bunun nesi tuhaf anlamadım. O dönemlerde hayatımda başka insanlar vardı. Ya da o zaman beğenmezken şimdi beğeniyorumdur.

Hanımefendi siz iyi misiniz? Sürekli bahsetmek derken nerde sürekli bahsetmişim acaba? Konumu açarken kendi gelirimden ve onun gelirinden genel olarak hayat şartlarımızdan bahsettim. Tabi ki belirteceğim. Belki imkanı yoktur yorumlarına karşı adamın durumunu izah etmek için.
Bir konu açmışsın kafana yatmayan her yoruma çemkiriyorsun.sen görüş almak içn değil destek görmek için konu açmışsın.yani sohbet etmek için.buranın amacı o değil.tamam haklısın tamam.bir daha test et bakalım yine ucuza getirirse ayrılırsın ya da söylersin bakalım ne yapacak.haklı olduğun kesinse çözüm budur yani.başka da cevaba gerek yok.

Bir konu açmışsın kafana yatmayan her yoruma çemkiriyorsun.sen görüş almak içn değil destek görmek için konu açmışsın.yani sohbet etmek için.buranın amacı o değil.
Kendi üslubuna bak benimkine bak. Hangimiz çemkiriyoruz acaba. Üstelik sana demiştim bu konudan uzak dur diye. Rahatsız oluyorsan okuma.

Kendi üslubuna bak benimkine bak. Hangimiz çemkiriyoruz acaba. Üstelik sana demiştim bu konudan uzak dur diye. Rahatsız oluyorsan okuma.
istemediğiniz kişilerin yazmasını engelleyebiliyosunuz üç noktaya basıp yasaklamaları yönet kısmından.

Her geldiğinde mi tatlı alsın? Bayramda seyranda mi geliyor sadece bu adam?
E alsın ne var kadın o kadar hazırlık yapıyor evine çağırıyor. Haftada bir bulusuyorlarmis diye anladım. Tatlı olmaz meze olur değişik bir peynir olur şarabın yanına. Arkadaşlarımıza eli boş mu gidiyoruz da sevgilimize gidicez?

Tatlı dediğim bir kilo baklava değil yani illa uzun uzun yazmak lazım sanırım bazen. 2 cup magnolia getirsin mesela eline mi yapışacak?

Konu sahibi sen aşırı haklısın

Bu 40’lı yaşlarda beyaz yakalı ıssız adam triplerindeki tiplerden de gına geldi ya
Küçük beyniyle kimseye bağlanamıyor güya. Hatta fuları da bunu göstermek için bilerek almıştır.

Yol ver şuna yurtdışına taşınacakmışsın zaten

Konu sahibi sen aşırı haklısın

Bu 40’lı yaşlarda beyaz yakalı ıssız adam triplerindeki tiplerden de gına geldi ya
Küçük beyniyle kimseye bağlanamıyor güya. Hatta fuları da bunu göstermek için bilerek almıştır.

Yol ver şuna yurtdışına taşınacakmışsın zaten
Aynen öyle 2-3 yorum dışında çoğunluk benim gibi düşünüyor. Kafamda daha da netleştirmiş oldum.

Merhaba kızlar, içime bir süredir dert olan bir problemi sizlerle paylaşmak, sizlerden de fikir almak istiyorum. Beyaz yaka olarak kurumsal bir yerde yaklaşık 14 yıldır çalışıyorum. (Bunu belirtmemin sebebi mevcut ülke ekonomisinde maddi düzeyime ilişkin az çok fikriniz olması) Yakın bir arkadaşımın aracı olması ile farklı departmanda çalışan, yıllardır tanıdığım; fakat hiçbir muhabbetim olmayan biriyle flört etmeye başladım 7 ay kadar önce. Ben 36 yaşındayım o 42. Yönetici pozisyonunda, iyi eğitimli, bu yaşına kadar hayatında bir çok kadın olmuş, kadınları iyi tanıyan birisi. Benim gelirimin yaklaşık 2.5 katı kadar geliri olduğunu tahmin ediyorum. Flörtün ilk aylarında her hafta bir kaç gün ortalama ya da bir tık daha iyi mekanlara gittik. Ödeme yapmak istememe rağmen izin vermedi ki ben kendi hesabımı her zaman ödemekten yana olan biriyim. Bir kaç kez de ben ona ısmarladım yoğun ısrarım sonucu. Ardından son 3 aydır görüşmeleri çoğunlukla benim evimde yapmaya başladık. Haftada bir görüşüyoruz genelde iş yoğunluğu nedeni ile. Her görüşmede genelde şarap aldım ve minimal tarzda pizza, makarna, cupcake, meyve ikramında bulundum. Her defasında gelirken bir şey lazım mı diye sordu ben bir şey talep etmedim, bir ihtiyaç olmadığını söyledim. Eli boş geldi. Şimdiye kadar 2 kez kaliteli bir tekila ve şarap getirdi. Ev görüşmesine başladığımızdan bu yana 2 ya da 3 kez dışarda görüşmüşüzdür. Bana her geldiğinde neden zahmet ettin, amaç sohbet muhabbet mahcup ediyorsun beni tarzında klasik sözler söyledi. Ben yapı olarak misafirperver biri olduğum için açıkçası yaptığım masraflara takılmıyordum ta ki doğum günüm gelene kadar. 2 hafta önce doğum günümdü ve doğum günümde şehir dışındaydım. Önceki gün bana geldi ve sana küçük bir hediye aldım dedi. Bilinen bir markadan indirim kısmından (Online mağazadan baktım) 1450 TL’ye ipek bir fular almış. Ben hiç fular kullanmam üstelik. hediyeyi verirken takı pek takmıyorsun, kıyafet tarzında bir şey alsam da bedeni vs tam ayarlayamayabilirim dedi. İstersen çantana da takarsın ve senin sevdiğin bir renk dedi. Ben gerçekten bozuldum. Yaklaşık 250 bin TL geliri var ve benim ona gösterdiğim özeni biraz olsun göstermesini beklerdim. Şimdi bizi tanıştıran arkadaşım kesinlikle bu kişiyle olan bağımı koparmam gerektiğini söylüyor. İç sesim benim de öyle diyor. Bu maddi bir beklenti mevzusundan ziyade değer vermekle ilgili çünkü. Bir çiçek gönderseydi belki bu hediye yerine daha mutlu olurdum. Yaklaşık 2 haftadır yurt dışındaydım, yeni döndüm bu sürede çok fazla görüşemedik. Bugün ofiste yüzyüze görüştük ben herhangi bir tavır yapıp maddi beklentim varmış gibi görünmek istemem. Bu arada geriye kalan bir çok konuda iyi anlaştığım kibar, naif, iyi eğitimli biri. Bir kaç kez de benim için yapabileceği maddi manevi bir şey olup olmadığını sordu. Aklım çok karışık. Sizce görüşmeye devam mı etmeliyim? Yoksa araya biraz mesafe koyup zamanla bitirmeli miyim?
Sizinle ciddi düşünmüyor, öylesine bir ilişki.
Aldığı öylesine bir hediyeden de belli zaten. Devam edip etmemek size kalmış tabii ama o adamdan birşey çıkmaz. Fuları boynuna takmazsan çantana takabilirsin ehehee diye espri bile yapmış kendince.

Önce ilişkiniz çok düzgünmüş.daha sonra elde tamamen elde edilmiş duruma düşmüşsünüz.Yemek parası ödemişşiniz eve davet etmişşiniz.Adam rahata alışmış.Eve niye davet ettiniz mesela hemen.hadi ettiniz niye bu vericilik.yakında sizden para da ister .parasızlıktan bahseder

1.400 liralik fularin normal kabul edilmesini anlayamadim gercekten adam asgari ucretle calisan mi? Oyle olsa zaten elinden geleni yapmis deriz.
7 aydir birlikte oldugu sevgilisinin doğum günü kendisi beyaz yakali kadin beyaz yakali herkesin bir standartı var insan utanir boyle bir hediye alip vermeye uzerine dusunmemis bile hediyenin bide cringe bir ton aciklama yok kiyafet bedeni , yok bilmem ne 42 yasinda adam gidip bi kazakta almasin bi zahmet hosuna giden bir parfum secebilirdi en basitinden 🙄

Adam tipik erkek diyip geçemeyeceğim gerçekten bir şeylerle hisseden bir erkek boyle yapmazdi. Bence siz konfor verme kismini artik birakin , eve davet hazirlik kapanis fuckbody seviyesinde bir iliskiye donmus.
şunu okuyunca başka yorum yapmaya gerek duymadım tamamen haklısınız bende birebir böyle düşünüyorum
zaten yurtdışına çıkacakmışsınız bu kişiyi geride bırakmanız sizi ilerde daha mutlu edecek gibi görünüyor

Önce ilişkiniz çok düzgünmüş.daha sonra elde tamamen elde edilmiş duruma düşmüşsünüz.Yemek parası ödemişşiniz eve davet etmişşiniz.Adam rahata alışmış.Eve niye davet ettiniz mesela hemen.hadi ettiniz niye bu vericilik.yakında sizden para da ister .parasızlıktan bahseder
Aslında konu çok uzamasın diye bazı ayrıntılardan bahsetmedim. İlişkiye başladığımız 7 ayın öncesinde de yaklaşık 1 yıl fırsat buldukça genellikle hafta içi bazen hafta sonu ortak arkadaş grubumuzla rutinleşen buluşmalarımız oldu. Sürece yayarsak ev buluşmaları 1.5 - 2 yıl sonunda oldu. Biraz da benim yurtdışı mevzusu gündeme gelince daha çok üstüme düştü son 7 aydır. Belki o ısrarcı olmasaydı ilişkiye başlamazdık. Para konusuna gelince bir kez yanlış anlamazsan maaşın ne kadar diye sordu. sonra senin için yapabileceğim bir şey var mı diye ekledi. Zaten her görüşmeden sonra bunu soruyor. Herhangi bir yardım talep etmeyeceğimi gayet iyi bildiği için rahatça atıp tutuyor bence. Beni havalimanına bırakırken senin için sorun olmazsa bana aromalı sigaralardan alabilir misin dedi? Hatta ben sana kredi kartımı vereyim ordan kendine de alışveriş yap dedi. Sadece yüzüne baktım abartma istersen dedim. Böyle bir şeyi kabul edebileceğimi nasıl düşündü acaba. Sigara da almadım bu arada.

Son düzenleme:
Sizinle ciddi düşünmüyor, öylesine bir ilişki.
Aldığı öylesine bir hediyeden de belli zaten. Devam edip etmemek size kalmış tabii ama o adamdan birşey çıkmaz. Fuları boynuna takmazsan çantana takabilirsin ehehee diye espri bile yapmış kendince.
Bir de öncesinde izah ediyor takı pek takmıyorsun, kıyafet bedeni de uymayabilir bunu aldım diye. Ben utanacağım tonla açıklama yapacağım bir şeyi karşımdaki insana hayatta vermem. Bir üye 24 Kasım sanki demişti. 90’larda öğretmenlerimize alırdık o hesap.

Bence adam cimri ya da ne alması gerektiğini bilmiyor değil. Sadece ilişkiye bakış açısı ciddi değil gibi geldi. Yani konu sahibi bile sevgili olup olmadıklarından çok emin değil gibi bir de bir yerlerde konu sahibinin yurtdışına gideceğini okudum sanki. Eğer doğruysa adam bu ilişkiye çok yatırım yapmak istemiyor bence. Adama cimri diyenlerin gerçekten cimri biriyle karşılaşmadıklarını düşünüyorum. Cimri olsaydı 1400 tl bile çok gelir onu da almazdı.

Back
X