• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cimri erkek

Bir de öncesinde izah ediyor takı pek takmıyorsun, kıyafet bedeni de uymayabilir bunu aldım diye. Ben utanacağım tonla açıklama yapacağım bir şeyi karşımdaki insana hayatta vermem. Bir üye 24 Kasım sanki demişti. 90’larda öğretmenlerimize alırdık o hesap.
Fluarı bana en son 17 yaşımda staj yaptığım kurumda iş arkadaşlarım veda hediyesi olarak almışlardı. Stajyerler için genelde 0,50€-1€ para toplanır kişi başına çünkü bir daha görmessin uyduruk birşey alırsın, maddi değerini siz düşünün yani. Ne rengini ne tarzını beğenmemiştim, top haline getirip kedime oynaması için vermiştim. Sonrada çöpe zaten.

Aynen öyle 2-3 yorum dışında çoğunluk benim gibi düşünüyor. Kafamda daha da netleştirmiş oldum.
Sen bakma o üyeye. Düzenli ilişkisi olanlardan , evli olanlardan çocuğu olanlardan pek hoşlanmaz. Eşimle sevgiliyken pahalı hediyeler alırdı ben istemeden. İlk yıllarda da alırdı. Sonra ben ne gerek var şu parfüme pahalı, ne gerek var şu pahalı kreme vs dedim. Üstüne de kendi gelirimi harcamaya başladım. Adam buna alıştı. Harçlık vermemeye başladı. O para eve birikim de olmadı. Geliri daha yüksek yakınları yedi içti . 1 sene önce dank etti bana. Bir cinnet çözdü sorunumu. Şu an en pahalı ürünleri tekrar talep ediyorum sormadan da alıyorum. Ödüyor . Yurtdışından da getiriyor gittiğinde. Kendi paramı harcarken vallahi de billahi de değerim yoktu. Şu an var. Çocuğum bile talep ediyor devamlı babadan. İyi de yapıyor. Eş ve sevgili bizsek , elbetteki dışarıdaki insanlardan değerimiz kat kat fazla olmalı. Tecrübelerim bunlar. Çok verici olma. Bunu normalleştiriyor erkekler bir süre sonra.

Sen bakma o üyeye. Düzenli ilişkisi olanlardan , evli olanlardan çocuğu olanlardan pek hoşlanmaz. Eşimle sevgiliyken pahalı hediyeler alırdı ben istemeden. İlk yıllarda da alırdı. Sonra ben ne gerek var şu parfüme pahalı, ne gerek var şu pahalı kreme vs dedim. Üstüne de kendi gelirimi harcamaya başladım. Adam buna alıştı. Harçlık vermemeye başladı. O para eve birikim de olmadı. Geliri daha yüksek yakınları yedi içti . 1 sene önce dank etti bana. Bir cinnet çözdü sorunumu. Şu an en pahalı ürünleri tekrar talep ediyorum sormadan da alıyorum. Ödüyor . Yurtdışından da getiriyor gittiğinde. Kendi paramı harcarken vallahi de billahi de değerim yoktu. Şu an var. Çocuğum bile talep ediyor devamlı babadan. İyi de yapıyor. Eş ve sevgili bizsek , elbetteki dışarıdaki insanlardan değerimiz kat kat fazla olmalı. Tecrübelerim bunlar. Çok verici olma. Bunu normalleştiriyor erkekler bir süre sonra.
Ayy sana ne arkadaş? Sen ne karışıyorsun 2 kişinin iletişimine?

Bu hediye olayı hariç, iyi anlaşıyorsanız bu bitirme nedeni değil bence .. Belki adam farkında değil olayın ?? Bana eski eşim , evlilik teklif edecek sanacakken kalkıp saçma sapan bir hediye almıştı( kutu içinde 10 tane fotomuz ve bir gümüş sanılacak zincir :) ).. ama ben tepkimi belli etmiştim o zaman ..
Bakın iyisiyle kötüsüyle Ondan sonra 5 yıl süren bir evliliğimiz oldu .. Yine bitti mi bitti ama bambaşka olaylardan bitti ve çok güzel anılarımız da oldu ..Önemli olan, hala gençken anılar biriktirebileceğiniz bir insan olsun hayatınızda .. gerisi boş .. ( ister evlenin , ister terk edin , ister yurt dışına taşının )
Not: Evli ve iyi durumda olan bir arkadaşım ona eşi niye guc.i çanta almışta ayakkabısını almamış .. bu çantayı nasıl kombinleyecekmiş diye olay çıkarmıştı… ve onlar hala evli , mutlu, çocuklu :) .
En mutlu evliligi olanlar böyle insanlardır bu arada😂

Aman mükemmel erkek yok zaten deyip hep daha azına razı olunca mutlu olunmuyor ki. Her erkek gayet de hediye almayı da biliyor, jest yapmayı da. Sadece yapmak istemedikleri için bilmiyorum ayağına yatıyorlar. Bunu ne kadar çabuk kabullenirseniz o kadar çabuk ilerlersiniz.
Hediye almayı bilmez, eline bir kutu tatlı alıp gelmeyi bilmez, iki çift güzel söz etmeyi bilmez diye diye hiçbir artısı olmayan erkeklerle oluyoruz ya hu farkında mısınız?
Valla iş arkadaşım bile şu bahsi edilen erkekten daha fazla jest yapmıştır bana. :KK53: Yani sevgilimin iş arkadaşımdan bir farkı olmalı di mi?

Daha önceki ilişkilerimde de hiç böylesine denk gelmediğim için şaşkınım doğrusu burda konuyu açarken de hala ben mi yanlış anlıyorum diye düşünüyordum. Fikrim tamamen netleşti. Tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkürler 🙏

Fluarı bana en son 17 yaşımda staj yaptığım kurumda iş arkadaşlarım veda hediyesi olarak almışlardı. Stajyerler için genelde 0,50€-1€ para toplanır kişi başına çünkü bir daha görmessin uyduruk birşey alırsın, maddi değerini siz düşünün yani. Ne rengini ne tarzını beğenmemiştim, top haline getirip kedime oynaması için vermiştim. Sonrada çöpe zaten.
Geçtiğimiz ay aynı durumu bir iş arkadaşım anlattı. Arkadaşımın lise son sınıfa giden ergen oğlu kız arkadaşına yeni yıl hediyesi olarak pandoradan charm bileklik almış annesinin kartından 😊 yani 42 yaşında geçmişinde çokça ilişki yaşayan bir adamın bu hediyesini düşüncesizlik olarak nitelendirmek mümkün değil. Tamamen değer meselesi.

Geçtiğimiz ay aynı durumu bir iş arkadaşım anlattı. Arkadaşımın lise son sınıfa giden ergen oğlu kız arkadaşına yeni yıl hediyesi olarak pandoradan charm bileklik almış annesinin kartından 😊 yani 42 yaşında geçmişinde çokça ilişki yaşayan bir adamın bu hediyesini düşüncesizlik olarak nitelendirmek mümkün değil. Tamamen değer meselesi.
Hah aynen onu diyoruz. 14 yaşındaki kızımın arkadaşına aldım charm ben doğum gününe bu hafta. Sevgiliniz öğrenci değil, işsiz değil, iş hayatının ilk yıllarında da değil. Kariyerli 42 yaşında bir adam. Gidersin bir saatçiye ya da parfüm vs satan bir yere, ya da şu ünlü takıcılara gümüş ya da kristal satanlar yani. Oradaki görevliler bile yardımcı olurlar. Bir kolye de mi alamadı bedeni de yok 🙁pırlantalar elmaslar araba , pahalı telefon talep etmiyorsunuz. Severek kullanacağınız, sevgilinizi de hatırlatacak güzel bir hediye bekliyorsunuz. Hakkınızdır .

Adam haksızdır eyvallah da Ergen çocuk da verilecek örnek mi şimdi? Çocuk bu çocuk. Gider kendi oturduğu evi de üzerine yapar, ailesini de sokağa atar.akıl yok ki o yaşlarda.sadece tek özel gün mü geçti şu zaman kadar? Sevgililer gününde de test et bence o zaman.az kaldı zaten.önden beğendiğin birseyleri çıtlatabilirsin.

Son düzenleme:
Hah aynen onu diyoruz. 14 yaşındaki kızımın arkadaşına aldım charm ben doğum gününe bu hafta. Sevgiliniz öğrenci değil, işsiz değil, iş hayatının ilk yıllarında da değil. Kariyerli 42 yaşında bir adam. Gidersin bir saatçiye ya da parfüm vs satan bir yere, ya da şu ünlü takıcılara gümüş ya da kristal satanlar yani. Oradaki görevliler bile yardımcı olurlar. Bir kolye de mi alamadı bedeni de yok 🙁pırlantalar elmaslar araba , pahalı telefon talep etmiyorsunuz. Severek kullanacağınız, sevgilinizi de hatırlatacak güzel bir hediye bekliyorsunuz. Hakkınızdır .
Ayy sanki kadina tapu versin dedik bazi yorumlara gercekten dehsete dustum😂

İlişki dinamiğimi bilmeden nasıl bu denli haddini aşan yorumlar yapabiliyorsun acaba? Adam yaklaşık 8 yıldır peşimde olan biri ve beni bu ilişkiye bir şekilde ikna eden o. Üstelik herhangi bir sıkıntım varsa şayet maddi destekte bulunabileceğini söyledi. Senin zihniyetinde olsaydım senin değiminle anında kafeslerdim 😂 defaten vurguladım gayet iyi hayat standartım var. Onun alacağı herhangi bir şeyle daha iyi duruma gelmeyecektim. Mevzu verilen değer ve bunun yansıtılmasındaki bilinçli ya da bilinçsiz özensizlik.
Hediye almamanın altında pek çok sebep olabilir ama hediyeyi beğenmemenin altındaki sebep beklentidir. Neden beklenti içindesiniz peki? Verilen değeri hediyeyle ölçecek kadar aranızda hiçbir şey yok işte. Adam da demiş zaten aramızda sadece ruhsal bağ var diye. Gerçekler acıdır evet.

Hanımefendi siz iyi misiniz? Sürekli bahsetmek derken nerde sürekli bahsetmişim acaba? Konumu açarken kendi gelirimden ve onun gelirinden genel olarak hayat şartlarımızdan bahsettim. Tabi ki belirteceğim. Belki imkanı yoktur yorumlarına karşı adamın durumunu izah etmek için.

Ben iyiyim. Siz de iyi olursunuz umarım. :’)

Hediye almamanın altında pek çok sebep olabilir ama hediyeyi beğenmemenin altındaki sebep beklentidir. Neden beklenti içindesiniz peki? Verilen değeri hediyeyle ölçecek kadar aranızda hiçbir şey yok işte. Adam da demiş zaten aramızda sadece ruhsal bağ var diye. Gerçekler acıdır evet.
Arada cinsel bağ var diyememiş de ruhsal demiş işte.... Feleğin çemberinden geçmiş o yaştaki bi herif kolay kolay yaş tahtaya basmaz. Para kart vs teklif etme nedeni karşı tarafın kabul etmeyeceğini bilmesi. Karşısında yiyici bi kadın olsa asla teklif etmezdi. Adam ilişkide konforlu. Ev var yemek var yatak var kadın da var. Fular almış. Sanki hostesle beraber 😅

2026 de yaşiyoruz, değil 42 yaşında 22 yaşında olsa bile düşüncesizlik diyemeyiz. Aklına hiç birşey gelmese bile kısa bir google yada chatgbt araştırmasıyla binlerce seçenek çıkardı önüne. Şu erkelerin aman hepsi aynı benim eşim/sevgilimde öyle ama beni sevdiğime eminim diye erkekleri ponçikleştiren herşeyi kabul edenler kadınları asla anlamam. Değil sevgilim 20 yıllık kocam olsa kabul etmem. Hediyenin değeri önemli değil, düşünmesi yeter diyenlere katılmıyorum. Komşumuzdan bahsetmiyoruz sonuçta.

Arada cinsel bağ var diyememiş de ruhsal demiş işte.... Feleğin çemberinden geçmiş o yaştaki bi herif kolay kolay yaş tahtaya basmaz. Para kart vs teklif etme nedeni karşı tarafın kabul etmeyeceğini bilmesi. Karşısında yiyici bi kadın olsa asla teklif etmezdi. Adam ilişkide konforlu. Ev var yemek var yatak var kadın da var. Fular almış. Sanki hostesle beraber 😅
Zaten sürekli bana karşısındaki insanı değerli hissettiren birisin şimdiye kadar bunu hiçbir kadından görmedim demişti. Diğer kadınlar muhtemelen erken çözmüşler.

2026 de yaşiyoruz, değil 42 yaşında 22 yaşında olsa bile düşüncesizlik diyemeyiz. Aklına hiç birşey gelmese bile kısa bir google yada chatgbt araştırmasıyla binlerce seçenek çıkardı önüne. Şu erkelerin aman hepsi aynı benim eşim/sevgilimde öyle ama beni sevdiğime eminim diye erkekleri ponçikleştiren herşeyi kabul edenler kadınları asla anlamam. Değil sevgilim 20 yıllık kocam olsa kabul etmem. Hediyenin değeri önemli değil, düşünmesi yeter diyenlere katılmıyorum. Komşumuzdan bahsetmiyoruz sonuçta.
Beni linçleyen, beklenti içine girdiğimi düşünen yorumları yapan hemcinslerimiz tamamen böyle düşünen kadınlar işte.

Ayy sanki kadina tapu versin dedik bazi yorumlara gercekten dehsete dustum😂
Evet evet 😂 bir kaç kişide ilişki dinamiğimi bilmeden zaten aranızda bir şey yok fuckbuddy takılıyorsunuz neden beklentiye giriyorsun diye yazıp duruyor. Ben cinsellik yaşıyoruz diye bir ibare kullanmadığım halde.

Beni linçleyen, beklenti içine girdiğimi düşünen yorumları yapan hemcinslerimiz tamamen böyle düşünen kadınlar işte.
Nefes alsa yetiyorsa demekki 😅
Hiç birzaman öyle bir kadın olmadım
Kocamdan beklemicemde kimden beklicem.
Varığını yoğunu bana ve çocuklarına harcasın.
Pazarci abi bile yiyin kocanızın parasını ötekine bişey bırakmayın diyor yani 🤣🤣

Adam haksızdır eyvallah da Ergen çocuk da verilecek örnek mi şimdi? Çocuk bu çocuk. Gider kendi oturduğu evi de üzerine yapar, ailesini de sokağa atar.akıl yok ki o yaşlarda.sadece tek özel gün mü geçti şu zaman kadar? Sevgililer gününde de test et bence o zaman.az kaldı zaten.önden beğendiğin birseyleri çıtlatabilirsin.
Kendisine çok daha önce yılbaşı, sevgililer günü gibi günlere özel bir anlam atfetmediğimi belirtmiştim ki gerçekten de öyle. Benim adamdan maddi yararlanma beklentisi içinde olduğumdan dem vuruyorsunuz ya belki netleştir zihninde. Öyle bir kadın olsam yılbaşında zaten patlardı olay. Doğum günüme özel anlam atfettiğimi ve arkadaşlarımla bu yüzden yurtdışına gittiğimi biliyor. Yani bu adamın beni koca 1 yıl içinde değerli hissettirecek tek fırsatı buydu.

Nefes alsa yetiyorsa demekki 😅
Hiç birzaman öyle bir kadın olmadım
Kocamdan beklemicemde kimden beklicem.
Varığını yoğunu bana ve çocuklarına harcasın.
Pazarci abi bile yiyin kocanızın parasını ötekine bişey bırakmayın diyor yani 🤣🤣
Yorumunuzun altına imza atıyorum 👏

Back
X