• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cimri erkek

Sanırım daha çok o düşünsün istiyorum, bir süre evde görüşmeyi keseceğim. Düzlüğü konusunda size katılıyorum. İletişim kurarken de öyle çünkü.
Aynen. Mekan ayarlasın, rezervasyon yapsın, mekanı araştırsın. Önceki ilişkisi yeni bitmişse minimum efor göstermek istiyor da olabilir.

Bir adam aylardır ilişki yaşadığı, seviştiği bir kadının bedenini, zevklerini nasıl bilmez yahu. Fular nedir, 24 Kasım’da mıyız agshs Öncesinde başka hediyeler almış olur, bunu da alır, olur derim ama aylar sonra ilk hediye için basit kaçmış. İnsan her şeyi geçtim, onu ağırlarken verdiğiniz emek için bile minnettar olup paraya kıyar. Bence de cimri.

Bana cimrilikten çok ilişkiye ciddi bakmıyor. önemsemiyor gibi geldi. Bence 42 yaşında daha önce uzunlu kısalı ilişkileri olmuş, kariyer sahibi adam nasıl davranacağını bilir. Yerinizde olsam artık eve davet etmem. "Ev bu aralar beni basıyor hiç ev havasında değilim" diye bahaneler üretip, dışardaki maddi manevi tavrına dikkat eder, ona göre yoluma bu adamla mı adamsız mı devam edeceğime karar veririm.

Bence tatile çıkın. Emin olursunuz. Bir kişiyi en iyi tanıma yöntemidir. Bana cimri gelmedi. Ama çok özenli de düşünmemiş. Hediyesine lafım yok ona çok güzel bir hediye gibi gelmiş olabilir ama ekstra bir çiçek bir yemek düşünmeliydi bence

Zaten konu başlığım gördüğün gibi cimri erkek. Benim verdiğim maddi manevi emek ve çabaya karşı onun aldığı hediyenin tutarından bahsetmem neden tuhaf geliyor onun anlayamadım. Dengesizlik olduğu ortada. Konuyu açarken adamın iyi kötü bir çok yönünde de bahsettim. Salt maddi açıdan düşünseydim destek olabilirim dediğinde atlardım. Mevzu değer vermekle ilgili beni 14 yıldır tanıyor ve bir kez dahi fular takmış biri değilim. Tekrardan bakarsanız konuma güzelce alınmış bir demet çiçeğin beni daha çok mutlu ederceğinden bahsetmiştim.
Ben tuhaf geliyor demedim ki? Maddiyatı gayette takıyorsun bunu inkar etmenin anlamı yok diyorum.

Bu adam için cimri diyemem ama size asla değer vermiyor derim. Kadınlarla deneyimi çok olmuş dediğiniz için “Bir kadın ne ister ?” cevabını bir denizcinin okyanusları çok iyi bildiği kadar iyi bildiğine eminim. Toy biri değil sonuçta 20’lik bir erkekten değil 42 yaşında bir adamdan bahsediyoruz. Ayrıca bedenini bilemedim risk almak istemedim ne demek, ne münasebo 😃 ?? Değişim kartı diye bir şey var, atıyorum Victoria Secret’dan seksi bir iç çamaşırı alıp ve Burberry’den de bir parfüm alıp, seni bu koku ve bu seksi iç çamaşırlarla görmek için sabırsızlanıyorum diye muzip bir notla hediyeyi yollayabilirdi sonu “Seni çok özledim” ile biten ( hani yurtdışındaymışsınız ya ) .. kaç aydır seviştiği kadının da bedenini bilir insan bence…mesela kocamla sevgili iken ona aldığım ilk hediye şuydu “altın kolye ucumu satarak çok kaliteli ve pahalı bir mağazadan aldığım gömlek” . Hea fiyatı daha ucuz da olabilirdi ama ben o gömleği ona çok yakıştırdığım için illa onu almak istemiştim, bu benim tercihim, bilmem anlatabildim mi..Erkekler aşık oldukları ve sevdikleri kadınlara yatırım yaparlar bu maddi olur manevi olur, her türlü yatırım…bir tek değer verdiği ve heyecan duyduğu kadına efor sarfederler…bence şutlayın, sizi hak etmiyor . Ama şu da var, gelecek düşünmüyormuşsunuz siz de, cinselliğe dayalı bir ilişki mi bilemedim 🤷🏼‍♀️ şahsen ben gelecek düşünmediğim insanla bu kadar detaya takılmam ama değerimi de ayaklar altına almam…👍

Amacım onun 250 bin TL maaşı değil ki şükürler olsun gayet iyi bir yaşam standardım var. Bir gelecek kurmak için de birlikte değilim. Bir süre sonra yurtdışına taşınacağım. Bir de hayatınızdaki bir erkekten size gelen herhangi bir hediyeyi merak edip gerçekten ne kadar diye hiç bakmadınız mı? Bu konudan yola çıkarak karakter analizimi yapmanız da takdire şayan. Ben şimdiye kadar yaptığım hiçbir şeyi külfet olarak görmedim. Adamdan ya da herhangi birinden de asla maddi talepte bulunmam tarzım değil ki o da bunun farkında. Fakat kişiye özel spesifik bir gün olan doğum gününde bu denli özensiz bir şey alması (ki belirttim bir çiçek alsaydı keşke diye) ister istemez cimri olup olmadığı ya da bana verdiği değere ilişkin sorgulamalar yapmama neden oluyor. Ben sizin kadar yüce gönüllü değilim maalesef.
tabii ki bakmadim, bu size normal geliyorsa da normal degil.
hediyeden neden karakter analizi yapayim ki?
hediyenin ucuzu pahalisi olmaz, seni düşünülmüşü - seni sallamadan girip ilk dukkandan alinip cikilmisi olur.
hediyesini özenilmemiş bulsan hak verebilirdim ama açip fiyatına- indirimden alinmasina kadar bakmak sonra da maasiyla kiyaslamak dogru degil.
bahsettigin adam da cimri degil
kendinden fazla fazla verip verip iliskinin alma verme dengesini bozup sonradan "hep ben vermisim" demen de dogru degil. bence once ilişki içindeki kendi hatalarini farkına var ki ayrilsan bile bir sonraki ilişkide böyle davranma.
görünüşte "kimseye muhtaç değilim şükür, dağları delerim, ben güçlü kadınım. erkeklerle denkim" gibi davraniyorsun ama icten ice sevgilisinin ona maddi olarak yagdirdigi, pamuklara sardigi, kadın oldugu icin pozitif ayrimciliga ugradigin bir iliski beklentisindesin . tabii ki boyle bir beklentide de olabilirsin ama sorun senin davranislarin bunu soylemiyor ki. istedigin ile gösterdiğin arasinda fark olunca istedigini asla bulamazsin.
sevgilinin yemek ismarlamasina bile kendin odemek icin israr eden bir davranisin varmis oyle yazmissin ilk mesajinda. bu davranis almaya degil vermeye açıktır. demiyorum ki yiyelim erkegin parasini - ben de sevmem yedigimi ictigimi sponsor bulmus gibi odetmeyi ama sen hep "ben kendime yeterim - alma - istemem - girl power" modunda olursan adam da senin böyle biri oldugunu düşünür, buna göre davranir. bence adamdan ayrilmadan önce biraz kendini degistir. bir talebin varsa anlamasini bekleme direkt soyle.
ne kaybedersin?
ben de senin gibi yapar yapar sonra herseyi kendim yapacaksam niye hayatimda biri var diye gicik olur sogur ayrilirdim. hatta kkya konu acmistim.
ama aslinda ben alan acmiyormusum ki erkekler yapsin. KK yorumlarimdan sonra sorunun kaynaginin ben oldugumu anladim - benim icin zor da olsa bazi seyleri dile getirmeye basladim ve yillar boyu süren döngüm bir anda bitti. Hatta o donem arafta bir sevgilim vardi ayril baris, o yabanci diye bütün planları bana kitlerdi. ben de yapardim yapardim sonra beles seyahat organizatoru gibi hissederdim. kkdan sonra yeniden denemek isteyen cocuga acik acik herseyi kendim ayarlamaktan sıkıldığımı, eger tum planlari o ayarlayip benim icin tatil tatil olacak birsey organize ederse gelebilecegimi soyledim. sonuc olarak adam mal degilmis, dil bilmediginden hicbir sey yapamiyor da degilmis. dedigim gibi ben alan acmiyormusum. harika organize etti feribotundan raftingine herseyi. . o an aydinlandim, bir sonraki iliskim zaten esimleydi. ona da bastan kartlari acik oynadim ve sorunsuz ilerledi.
sizin icin de, biz burada adama saydiririz ederiz, "tabii ki cimri", "benim kocam ogrenciyken bile altin kolye alirdi", "deger vermjyor, kullaniyor" vs deriz ama bunun sana bir yarari yok. ali gider veli gelir yarin hayatina baska birini de alsan senin davranisin boyle bir yemek bile ismarlatmayan biri oldugu icin o erkek de sana verici olmayacak.
bence en iyisi en azindan bir dusun bu konuyu
adam da kotu birine benzemiyor. isi gucu de guzel, seninle olan muhabbetini de seviyorsun.
eeee?
kendini doldurmak, kestirip atmak sana ne kazandıracak? kestirip atmak yerine bu kadar verici olmayi birak ve talep ettigin seyleri dile getir.
bence o zaman sorun çözülür
ha velev ki cozulmedi "ay bu tırtmış" dersin gönül rahatligiyla ayrilirsij

Son düzenleme:
Kesinlikle cimri. Hediye özensiz bir hediye onu geçiyorum ama sürekli seni evinde ağırlayan birine eli boş gitmek tamamen görgüsüzlük. Bu kadın o kadar emek verip beni ağırlıyor diye düşünüp en azından bir çiçek bir tatlı alması gerekirdi.

İç sesin sana doğruyu söylüyor ama durumu tam adlandıramadığın için vicdan yapıyorsun. "Acaba paracı gibi mi görünürüm?" korkun, maalesef karşı tarafın en büyük avantajı olmuş.

Bu adam "kadınları iyi tanıyan" biri olduğu için, senin gururlu, kendi hesabını ödeyen, misafirperver ve talepkar olmayan yapını daha ilk aylarda çözmüş.

Seninle ilgili yaklaşımı şu: "Bu kadın zaten her şeyi hallediyor, ben efor sarf etmesem de ilişki yürüyor. Neden yorulayım?"

Senin evinde yediği yemekler, içtiği şaraplar ve gördüğü hizmet, onun için "Bedava Lüks Tatil" modunda. Gelirken "Bir şey lazım mı?" diye sorması nezaket değil, senin "Yok canım ne zahmeti" diyeceğini bildiği için oynadığı güvenli bir oyun.

Geliri 250 bin TL olan birinin 1450 TL'lik hediye alması sorun değil. Sorun şu:
"Bedenini tutturamam" demek; "Seni 7 aydır incelemedim, risk almak istemedim, uğraşmadım" demektir.
Senin hiç takmadığın bir aksesuarı (fular) alması; seni özel bir birey olarak değil, "hediye alınması gereken herhangi bir kadın" olarak gördüğünü, görevi savdığını gösterir. İndirim reyonu da cabası. Bu bir hediye değil, bir "görev savuşturma" eylemi.

Sürekli sözlü olarak "Beni mahcup ediyorsun" deyip eyleme gelince elini cebine atmaması (ya da emek vermemesi) klasik bir taktiktir. Sözle gazını alıyor, eylemle konforuna bakıyor.

Ben bu olayı;"STRATEJİK TEMBELLİK VE 'AZ BAKIM GEREKTİREN İLİŞKİ' KONFORU" olarak okudum. Olayı "para beklentisi" zemininden çıkarıp, "gösterilen özenin karşılıklılığı" zemininde değerlendirirsen, devam edip etmeyeceğine dair en doğru kararı kendin verebilirsin.
Ayyyh. Yapay zekaya cevap yazdırıp buraya yapıştırınca elinize ne geçiyor ya çok komik

Ayyyh. Yapay zekaya cevap yazdırıp buraya yapıştırınca elinize ne geçiyor ya çok komik
ayni soruyu ben ve bibi de sorduk, "yazdiklarimin yapay zeka sanilacak kadar mantikli ve düzgün olmasi iltifat sayılır" demis🤣🤣🤣

ayni soruyu ben ve bibi de sorduk, "yazdiklarimin yapay zeka sanilacak kadar mantikli ve düzgün olmasi iltifat sayılır" demis🤣🤣🤣
Okuyunca aynen chatgptcim dedim içimden 🤣
Bidaha diyeyim yazmişken adam cimri değil gerçekten cimrinin tanımıdı kimse bilmiyormuş onu anladım ben 🤣 düşüncesiz pek önemsemeyen biri yani tipik erko istemezsen gütmezsen asla istediğin olmaz

Mevzuyu çok farklı taraflara çekiyorsun. Söylediğine istinaden yazıyorum 1400 TL’ye nasıl bir kıyafet alabilirdi sence? Türkiye’deki ekonomik gerçeklerden sanırım bihabersin. Benim ona gösterdiğim özeni düşününce ve 7 aylık bir paylaşımımız varken makul düzeyde beklentiye girmemin neyi yanlış o kısmı anlayamadım ben?
Eee tamam adam cimri o zaman.hemen ayrıl.mâdem eminsin niye konu açıyorsun?

250 bin TL geliri olan ve yaklaşık 15 kez evimde yemekli şekilde ağırladığım birinin 1400 TL’lik fular almasından anladık.
Eee tamam kardeş.o kadar eminsin ki sen kafandaki düşünceden konu açmanın hiçbir anlamı yokmuş zaten.sadece millete dert yanmaya açmışsın.ayrıl gitsin olmaz seninle.adam cimri mi diye konu açmışsın ama bence paragöz olan sensin.

Ev görüşmelerini kesinlikle bitirin o rahatlığı sunmayın.. İş yerinde her gün görüşüyor musunuz?
Niye cinsellik yaşarsa üstelik bir de yeterince para vermeden (!) yaşarsa kadını haketmemiş mi oluyor? 😏 sizin gibiler olduğu sürece bu kadınlar daha çok alınıp satılmaya mahkum olur.daha kendi hemcinslerimiz kendini parayla satmaya çalışıyor.direkt adama ben eskortum deyin de boşu boşuna sevgili taklidi yapmaya çalışıp kendinizi yormayın bari.3 kuruşun hesabını yapmak başka şey, benimle görünüyorsa bedelini ödeyecek demek başka şey.

Eee tamam kardeş.o kadar eminsin ki sen kafandaki düşünceden konu açmanın hiçbir anlamı yokmuş zaten.sadece millete dert yanmaya açmışsın.ayrıl gitsin olmaz seninle.adam cimri mi diye konu açmışsın ama bence paragöz olan sensin.
Burası bir derdim var ya dert yanıyorum evet. Konuyu adam cimri mi diye diye açmadım, cimri olduğu ön kabulü ile devam mı etmeliyim (duygularım var çünkü) yoksa mesafe koyarak zamanla bitirmeli miyim diye açtım? Önce konuyu düzgün oku.
Niye cinsellik yaşarsa üstelik bir de yeterince para vermeden (!) yaşarsa kadını haketmemiş mi oluyor? 😏 sizin gibiler olduğu sürece bu kadınlar daha çok alınıp satılmaya mahkum olur.daha kendi hemcinslerimiz kendini parayla satmaya çalışıyor.direkt adama ben eskortum deyin de boşu boşuna sevgili taklidi yapmaya çalışıp kendinizi yormayın bari.3 kuruşun hesabını yapmak başka şey, benimle görünüyorsa bedelini ödeyecek demek başka şey.
Konumda bu denli ucuz yorumlar yapmazsan sevinirim. Lütfen uzak dur bu konudan.

Bir adam aylardır ilişki yaşadığı, seviştiği bir kadının bedenini, zevklerini nasıl bilmez yahu. Fular nedir, 24 Kasım’da mıyız agshs Öncesinde başka hediyeler almış olur, bunu da alır, olur derim ama aylar sonra ilk hediye için basit kaçmış. İnsan her şeyi geçtim, onu ağırlarken verdiğiniz emek için bile minnettar olup paraya kıyar. Bence de cimri.
Evet beni de üzen kısmı aylardır verdiğim emeğin görülmemesi.
Bu adam için cimri diyemem ama size asla değer vermiyor derim. Kadınlarla deneyimi çok olmuş dediğiniz için “Bir kadın ne ister ?” cevabını bir denizcinin okyanusları çok iyi bildiği kadar iyi bildiğine eminim. Toy biri değil sonuçta 20’lik bir erkekten değil 42 yaşında bir adamdan bahsediyoruz. Ayrıca bedenini bilemedim risk almak istemedim ne demek, ne münasebo 😃 ?? Değişim kartı diye bir şey var, atıyorum Victoria Secret’dan seksi bir iç çamaşırı alıp ve Burberry’den de bir parfüm alıp, seni bu koku ve bu seksi iç çamaşırlarla görmek için sabırsızlanıyorum diye muzip bir notla hediyeyi yollayabilirdi sonu “Seni çok özledim” ile biten ( hani yurtdışındaymışsınız ya ) .. kaç aydır seviştiği kadının da bedenini bilir insan bence…mesela kocamla sevgili iken ona aldığım ilk hediye şuydu “altın kolye ucumu satarak çok kaliteli ve pahalı bir mağazadan aldığım gömlek” . Hea fiyatı daha ucuz da olabilirdi ama ben o gömleği ona çok yakıştırdığım için illa onu almak istemiştim, bu benim tercihim, bilmem anlatabildim mi..Erkekler aşık oldukları ve sevdikleri kadınlara yatırım yaparlar bu maddi olur manevi olur, her türlü yatırım…bir tek değer verdiği ve heyecan duyduğu kadına efor sarfederler…bence şutlayın, sizi hak etmiyor . Ama şu da var, gelecek düşünmüyormuşsunuz siz de, cinselliğe dayalı bir ilişki mi bilemedim 🤷🏼‍♀️ şahsen ben gelecek düşünmediğim insanla bu kadar detaya takılmam ama değerimi de ayaklar altına almam…👍
Ev görüşmelerini kesip, bir süre gözlemleyeceğim.
Kesinlikle cimri. Hediye özensiz bir hediye onu geçiyorum ama sürekli seni evinde ağırlayan birine eli boş gitmek tamamen görgüsüzlük. Bu kadın o kadar emek verip beni ağırlıyor diye düşünüp en azından bir çiçek bir tatlı alması gerekirdi.
Sadece empati yapsaydı dahi bunu anlardı.

bana cimri gelmedi ama siz alinan hediyenin fiyatina bakip indirimden ve uygun fiyatli oldugunu ogrenince bozulan karakterde birisiniz
ayrılın gitsin
ama bu iletisim problemli halinizle bir sonraki sevgili adayınızla da devam edemezsiniz.
hevesle yapip yapip "ben sunu sunu yaptim" diyorsunuz.
madem yapmak gucunuze gidecek neden bunca sey verdiniz?
her gelisinde "ne alayim" diyormus, soyleyin "guzel bir sarap al cok guzel balik yaptim" diye (hos adam kac kere alkol getirmis getirmiyor da degil)
ya da hep evde olmaktan bunaldıysaniz "evden bunaldim gel disarda takılalım" diyin, odemeyin hesabi. ya da "degisiklige ihtiyacim var. haftasonu kayak yapalim mi? " diyin o planlasin. ya da siz ona gidin - ailesiyle mi yasiyor 45 yasinda adam?
her hesabi odemek icin yalvar, adam odetince; cimri
her seferinde eve davet et, bjrsey lazim mi dediginde hayir de; almazsa cimri.
bunca maddiyat odakli olmaya gerek yok. elinden geleni yapmaya calisan bir adam profili var bence.
ama sizin adamla bulunmaktaki tek amacinjz 250 bin maasi gibi görünüyordu
Burda net şekilde karakter analizimi yapmışsın hatta daha da ileri gidip amacımın adamın geliri olduğunu söylemişsin.
tabii ki bakmadim, bu size normal geliyorsa da normal degil.
hediyeden neden karakter analizi yapayim ki?
hediyenin ucuzu pahalisi olmaz, seni düşünülmüşü - seni sallamadan girip ilk dukkandan alinip cikilmisi olur.
hediyesini özenilmemiş bulsan hak verebilirdim ama açip fiyatına- indirimden alinmasina kadar bakmak sonra da maasiyla kiyaslamak dogru degil.
bahsettigin adam da cimri degil
kendinden fazla fazla verip verip iliskinin alma verme dengesini bozup sonradan "hep ben vermisim" demen de dogru degil. bence once ilişki içindeki kendi hatalarini farkına var ki ayrilsan bile bir sonraki ilişkide böyle davranma.
görünüşte "kimseye muhtaç değilim şükür, dağları delerim, ben güçlü kadınım. erkeklerle denkim" gibi davraniyorsun ama icten ice sevgilisinin ona maddi olarak yagdirdigi, pamuklara sardigi, kadın oldugu icin pozitif ayrimciliga ugradigin bir iliski beklentisindesin . tabii ki boyle bir beklentide de olabilirsin ama sorun senin davranislarin bunu soylemiyor ki. istedigin ile gösterdiğin arasinda fark olunca istedigini asla bulamazsin.
sevgilinin yemek ismarlamasina bile kendin odemek icin israr eden bir davranisin varmis oyle yazmissin ilk mesajinda. bu davranis almaya degil vermeye açıktır. demiyorum ki yiyelim erkegin parasini - ben de sevmem yedigimi ictigimi sponsor bulmus gibi odetmeyi ama sen hep "ben kendime yeterim - alma - istemem - girl power" modunda olursan adam da senin böyle biri oldugunu düşünür, buna göre davranir. bence adamdan ayrilmadan önce biraz kendini degistir. bir talebin varsa anlamasini bekleme direkt soyle.
ne kaybedersin?
ben de senin gibi yapar yapar sonra herseyi kendim yapacaksam niye hayatimda biri var diye gicik olur sogur ayrilirdim. hatta kkya konu acmistim.
ama aslinda ben alan acmiyormusum ki erkekler yapsin. KK yorumlarimdan sonra sorunun kaynaginin ben oldugumu anladim - benim icin zor da olsa bazi seyleri dile getirmeye basladim ve yillar boyu süren döngüm bir anda bitti. Hatta o donem arafta bir sevgilim vardi ayril baris, o yabanci diye bütün planları bana kitlerdi. ben de yapardim yapardim sonra beles seyahat organizatoru gibi hissederdim. kkdan sonra yeniden denemek isteyen cocuga acik acik herseyi kendim ayarlamaktan sıkıldığımı, eger tum planlari o ayarlayip benim icin tatil tatil olacak birsey organize ederse gelebilecegimi soyledim. sonuc olarak adam mal degilmis, dil bilmediginden hicbir sey yapamiyor da degilmis. dedigim gibi ben alan acmiyormusum. harika organize etti feribotundan raftingine herseyi. . o an aydinlandim, bir sonraki iliskim zaten esimleydi. ona da bastan kartlari acik oynadim ve sorunsuz ilerledi.
sizin icin de, biz burada adama saydiririz ederiz, "tabii ki cimri", "benim kocam ogrenciyken bile altin kolye alirdi", "deger vermjyor, kullaniyor" vs deriz ama bunun sana bir yarari yok. ali gider veli gelir yarin hayatina baska birini de alsan senin davranisin boyle bir yemek bile ismarlatmayan biri oldugu icin o erkek de sana verici olmayacak.
bence en iyisi en azindan bir dusun bu konuyu
adam da kotu birine benzemiyor. isi gucu de guzel, seninle olan muhabbetini de seviyorsun.
eeee?
kendini doldurmak, kestirip atmak sana ne kazandıracak? kestirip atmak yerine bu kadar verici olmayi birak ve talep ettigin seyleri dile getir.
bence o zaman sorun çözülür
ha velev ki cozulmedi "ay bu tırtmış" dersin gönül rahatligiyla ayrilirsij
Bu konuya ilişkin kendi hayatından verdiğin örnekler ve tavsiyeler için teşekkürler farklı bakış açısı kattı. Fakat bu konudan bağımsız sonraki ilişkilerim için verdiğin tavsiyeler ve şu pamuklara sarılmak isteyip maddi beklenti içindesin tarzındaki yorumun beni tanımadan maksadını aşan yorumlar. 36 yaşıma kadar boş gelmedim ben de. değer gördüğüm değer verdiğim ilişkilerim oldu ama ilk kez böyle bir adamla karşılaştığım için konuyu açtım acaba ben mi yanlış düşünüyorum diye. Ayrıca konuma tekrar bakarsan görürsün. Hediyesine ilişkin temel eleştirilerim gelir durumuna göre fazla özensiz olması ve asla kullanmadığım bir aksesuarı almış olması. Bir demet çiçek alsa çok daha iyiydi sadece almak için almış diye de belirtmiştim. Ayrıca bu adamı sırf geliri için hayatımda tutuyor olsam maddi destekte bulunabilirim dediğinde anında kabul ederdim.

Back
X