• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cimri erkek

Küçücük kızım arkadaşlarının evine davet ediliyor. Bir şey lazım mı diye arayıp sormuyorum annelerine. Elbette lazım değil diyecek nezaketen. Pastahaneden birşeyler yaptırıyorum artı evdeki çocuklara bütçeme uygun hediyeler alıyorum. İstemeden yapmak marifet. Konu sahibi de istemek zorunda değil. Adam düşünmeliydi .Eve geldiğinde adam , hadi bugün de dışarda yiyelim demeliydi . Eli de boş gelmemeliydi. Bunlar görgü kurallarıdır.
Insan bir tatlı falan götürür. Bu eli g.tunde çıkıp geliyor. Dediğim gibi konu sahibi gidecek diye para harcamak istemiyor bence. Ağzı kapansın diye almış fular, birisi öğretmenler günü mu yazmış ya çok doğru.

fular nedir yani hiç taktığını görmemişken gidip gucci fular alsa da bence korkunç bi hediye,hiç düşünmemiş bu kadın ne sever özel ne yapabilirm diye. bedeni bilemedim vs tamamen saçma bahane değişim kartı diye bişey var kadınları tanıyorsa eğer bunu bilirdi o kadar sinir bozucu ki yaptığı ben çok hak verdim size olay fiyattan bağımsız ben fular almasına acayip takılırdım. gidip 100bin tl hediye çeki verse de bence yine aynı korkunçlukta olurdu. insan değer verdiğine ince ince düşünür ne yapsam mutlu olur diye,saksıya süs biberi ekip verse daha mutlu olunur özenmiş emek vermiş diye. ben cimri mi bilemem sadece hediyeden yola çıkarak cimri diyemeyiz ama düşüncesiz bi davar deriz çok rahat.
iyimser düşünürsem eğer ben zaman verin fırsat verin derim mesela gitmek istediğiniz bi yer varsa bunu söyleyin plan yapsın bakalım napacak,eve bence de çağırmayın artık. bu arada evinize gelirken siz bişey istemeseniz de her zaman el boş gelinmez, 15 20 kere gelip 2 kere bişey almış ama işte bilmiyor düşünmüyor da olabilir ben daha hassasım eşim daha rahattır bu konuda, ben arkadaşıma kahveye giderken bile ufak bi tatlı almadan gitmem ama eşim der ki şimdi kim gitcek bişey olmaz bi dahakine alırız. yine bu anlattıklarınızdan tam cimri denemez ama bence bi redflag var. benim bi midem bulanırdı ama ayrılmak için sebep de olmazdı. daha çok gözlemleyin etrafına nasıl, kendine nasıl alışverişler yapar, ne marka giyinir mesela saatine bakın belli bi tarzı zevki var mı neden bu yaşına kadar o kadar kadınla görüşüp ayrılmış ciddi ilişkisi neden bitmiş,ailesiyle mi yaşıyor,kendi yaşıyorsa evi nasıl, beraber yurtdışına çıkın bakın nerde yiyor kendine bişey alıyor mu sizin alışverişlerinize yorumu ne. çok fazla gözlemleme şansınız var bunların hepsi bi araya gelince anca cimri diyebilriz.

Eee adam seni çay simite götüyorsa sen de onu çay simide götürüyorsun demektir.gel mekana gidelim dedin de adam mı kabul etmedi.ilkinde o götürmüş ikincide niye sen gotürmedin mesela? böyle yapıp yapıp sonra da feminizm kasıyorsunuz ya ne diyeyim.biri bir laf etse de ortalığı ayağa kaldırırsiniz.instagramdaki o videolar boşuna çekilmiyor gerçekten ha.
Hatalı davrananın kendim olduğunu belirttim zaten. Eski erkek arkadaşımı suçlayıcı bir ifadem de olmadı. Ben farklı konumlandırmışım, o farklı konumlandırmış ve ona göre davranmış. Feminizmle alakası yok konunun ve evet mekana gidelim dediğimde evet kabul etmedi ama ben zaten her konuda onu kafamda oturttuğum kişiye döndürmeye hazırdım, o bulmadan kendim gerekçeler buluyordum. Yani konu sahibi gibi durumun farkında falan değildim ama benim farkındalık düzeyimin suçlusu eski erkek arkadaşım değildi.

Burda net şekilde karakter analizimi yapmışsın hatta daha da ileri gidip amacımın adamın geliri olduğunu söylemişsin.

Bu konuya ilişkin kendi hayatından verdiğin örnekler ve tavsiyeler için teşekkürler farklı bakış açısı kattı. Fakat bu konudan bağımsız sonraki ilişkilerim için verdiğin tavsiyeler ve şu pamuklara sarılmak isteyip maddi beklenti içindesin tarzındaki yorumun beni tanımadan maksadını aşan yorumlar. 36 yaşıma kadar boş gelmedim ben de. değer gördüğüm değer verdiğim ilişkilerim oldu ama ilk kez böyle bir adamla karşılaştığım için konuyu açtım acaba ben mi yanlış düşünüyorum diye. Ayrıca konuma tekrar bakarsan görürsün. Hediyesine ilişkin temel eleştirilerim gelir durumuna göre fazla özensiz olması ve asla kullanmadığım bir aksesuarı almış olması. Bir demet çiçek alsa çok daha iyiydi sadece almak için almış diye de belirtmiştim. Ayrıca bu adamı sırf geliri için hayatımda tutuyor olsam maddi destekte bulunabilirim dediğinde anında kabul ederdim.
gelen hediyenin indirim reyonundan kac tlye alindigini bile araştırıp bunu normal goren birine sadece cicek alsaydi eminim ki cok sever, guzel karsilardi.
tamam tamam, yorumumu degistiriyorum;

e o zaman bir 36 sene daha böyle devam et
sen harikasın, mukemmelsin🧿🧿
erkekler zaten kadin soylemese bile herseyi anlamak zorunda. sonucta kadinlar cok kolay canlilar hayir istemem deseler de isterler bunu anlamamak icin salak olmak lazim. hayirsa evettir ama bazen hayirdir. bunu nasil anlamaz? gelirken israrla sormus birsey alma demissin. iyi de almasi gerektigini bilmiyor mu? nasil almaz? agzinla isteyecej degilsin ya🤬 pis cimri!
hic iletisim kurmana, gercekten yapmasini istedigini paylasip ona yardimci olmana gerek yok. kac yasinda erkek sen dile getirmeden anlamasi lazim. anlamiyorsa ayıdır ayril. Erkek severse herseyi en basindan coookk dogru yapar, en ufak yönlendirilmeye ihtiyac duymaz. zaten telapatik yonleri guclu, sevince karsisindaki kadinin beyninin icini görürdü. demek ki sevmiyormus .
isi guzel, size tatli ve nazik olabilir ama cimrinin teki. 2500 lira kazanip nasil 1450 litalik hediye alir, oran orantiya vurursak asgari ucretlinin sevgilisine 170 liralik hediye almasi gibi birsey! boyle dusuncesizlik olamaz.
ayril ve kusursuz mukemmel erkegi bekle🧿

Adam birşey lazım mı diye soruyormuş gayet de söyleyebilir yani.sırf kafasına göre birşeyler almıyor diye de suçlu olamaz.
Sen bildiğin yolda devam et. Biz tecrübelerimize dayanarak fikrimizi söylüyoruz konu sahibine.o da anladı akıllı kadın olduğundan .

Tek eleştirim şu . Fular yanlış hediye orası ayrı konu da, gayet de indirimlerden hediye alınabilir. Bu cimrilik değil. Örnek vereyim . Kızımın arkadaşına doğum gününe gümüş charm aldım malum markadan. E indirime girmişlerden seçtim. Minnie 3 küsürdü aynısının mickey i 1100. E 3 katı niye vereyim? Cimrilik başka şey ekonomi bilmek başka. Ama evinde ağırlamaktan bir süre vazgeçsin konu sahibi.

Fular alması bana hediye almayı bilmiyor gibi geldi. Hemen ayrılmak gibi bir hamle yapmak bu durumda bana doğru gelmedi. Bence biraz daha tanıyın baktınız gerçekten cimri o zaman yol verirsiniz. Birde sürekli eve davet edip onun için bir şeyler yaparsanız onu tanımakta gecikirsiniz.
+1
Bence de cimri değil de düşüncesiz, özensiz ve beceriksiz.
Eşim çok yeni sevgiliyken pırlanta bileklik almıştı doğumgünümde, ben de onu çok fazla bulmuştum, çok utanmış ve kızmıştım ama şimdi bakıyorum da kişiliği hakkında baya bilgi veren bir davranış imiş bu. Cömert, düşünceli ve özenli biridir sağ olsun.
Sıradan, kullanmadığımı bildiği bir şey alsaydı sanırım ben de rahatsız olurdum ve orada rahatsızlık sebebim maddiyat olmazdı.

iş yerinde yan bölümün yöneticisi bir bey var arada sohbet ederiz ortak arkadaşlarımız var 40'ların sonunda yaşı...

bir kız arkadaşı var 50'lerin sonunda görmüş geçirmiş bi kadın.

hiç unutmam bir keresinde evine giderken marketten y da dışardan bir şey istememesinden çok mutlu olduğundan bahsetmişti :D Bu durum onun için ilişkilerinin en büyük avantajıydı

Niye cinsellik yaşarsa üstelik bir de yeterince para vermeden (!) yaşarsa kadını haketmemiş mi oluyor? 😏 sizin gibiler olduğu sürece bu kadınlar daha çok alınıp satılmaya mahkum olur.daha kendi hemcinslerimiz kendini parayla satmaya çalışıyor.direkt adama ben eskortum deyin de boşu boşuna sevgili taklidi yapmaya çalışıp kendinizi yormayın bari.3 kuruşun hesabını yapmak başka şey, benimle görünüyorsa bedelini ödeyecek demek başka şey.
ne alakası var ya acayip boş konuşmuşsun. tek taraflı birisinin her şeyi düşünmesini ve sunmasını doğru bulmuyorum. beyefendi de düşünsün efor sarfetsin. çok çirkin konuşmalar

Cimri olduğunu düşünmüyorum.
Daha çok size özen gösterme ihtiyacı hissetmiyor gibi. 42 yaşında, yönetici, kadın dilinden anlayan bir adamın alacağı hediye 1400 liralık fular mıdır, hiç sanmıyorum. İyi tarafından düşünmek isteyen arkadaşları da anlıyorum ancak yinede hatırlatmakta fayda var. Henüz benim için artık çok geç demeyen kardeşlerim ahahag Lütfen artık bir erkeği sadece yaptıkları/yapmadıkları söyledikleri/söylemedikleri üzerinden değerlendirin. İhtimaller üzerinden değil.
Teşekkürler, saygılarımla :)

Konu sahibi son olarak bence de 14Şubat'ı beklemelisiniz. Orada sergileyeceği performansı bu durumla birlikte değerlendirirsiniz.

Konu sahibi siz bu adamla nesiniz peki? İlişkinizin bir adı var mı? Sevgili vs. Ben bu kısmı tam anlamadım. Sevgili değilseniz beklentinizi yüksek tutmayın diye söylüyorum.

Çiçek dahi almadı doğum günümde yurtdışındaydım. Yurtdışına çıkmadan o fular hediyesi ile geldi küçük bir hediye aldım diye. Bu arada Eylül ayında ben yurtdışından dönerken ona kaliteli ve nispeten pahalı bir çikolata getirmiştim.
Siz bilinen bir markadan fular aldı deyince .. ben v.kko sanmıştım :) .(Bu gelir grubu için , )Birine fular alacaksan en az v.kko almalısın ki insan marka değerinden dolayı birşey diyemesin😁.. Orada %50 indirimde bile fiyatla 3.500 bandında .
Bu arada, merak ettim siz niye hiç ona gitmiyorsunuz ?
İlişkide gelecek görüyorsanız , hormonlarınızı biraz dizginleyip, bahanelerle evinize çağırmayın..
Tatil , organizasyon , şehirdışı plan yapsın bakalım ???

Merhaba kızlar, içime bir süredir dert olan bir problemi sizlerle paylaşmak, sizlerden de fikir almak istiyorum. Beyaz yaka olarak kurumsal bir yerde yaklaşık 14 yıldır çalışıyorum. (Bunu belirtmemin sebebi mevcut ülke ekonomisinde maddi düzeyime ilişkin az çok fikriniz olması) Yakın bir arkadaşımın aracı olması ile farklı departmanda çalışan, yıllardır tanıdığım; fakat hiçbir muhabbetim olmayan biriyle flört etmeye başladım 7 ay kadar önce. Ben 36 yaşındayım o 42. Yönetici pozisyonunda, iyi eğitimli, bu yaşına kadar hayatında bir çok kadın olmuş, kadınları iyi tanıyan birisi. Benim gelirimin yaklaşık 2.5 katı kadar geliri olduğunu tahmin ediyorum. Flörtün ilk aylarında her hafta bir kaç gün ortalama ya da bir tık daha iyi mekanlara gittik. Ödeme yapmak istememe rağmen izin vermedi ki ben kendi hesabımı her zaman ödemekten yana olan biriyim. Bir kaç kez de ben ona ısmarladım yoğun ısrarım sonucu. Ardından son 3 aydır görüşmeleri çoğunlukla benim evimde yapmaya başladık. Haftada bir görüşüyoruz genelde iş yoğunluğu nedeni ile. Her görüşmede genelde şarap aldım ve minimal tarzda pizza, makarna, cupcake, meyve ikramında bulundum. Her defasında gelirken bir şey lazım mı diye sordu ben bir şey talep etmedim, bir ihtiyaç olmadığını söyledim. Eli boş geldi. Şimdiye kadar 2 kez kaliteli bir tekila ve şarap getirdi. Ev görüşmesine başladığımızdan bu yana 2 ya da 3 kez dışarda görüşmüşüzdür. Bana her geldiğinde neden zahmet ettin, amaç sohbet muhabbet mahcup ediyorsun beni tarzında klasik sözler söyledi. Ben yapı olarak misafirperver biri olduğum için açıkçası yaptığım masraflara takılmıyordum ta ki doğum günüm gelene kadar. 2 hafta önce doğum günümdü ve doğum günümde şehir dışındaydım. Önceki gün bana geldi ve sana küçük bir hediye aldım dedi. Bilinen bir markadan indirim kısmından (Online mağazadan baktım) 1450 TL’ye ipek bir fular almış. Ben hiç fular kullanmam üstelik. hediyeyi verirken takı pek takmıyorsun, kıyafet tarzında bir şey alsam da bedeni vs tam ayarlayamayabilirim dedi. İstersen çantana da takarsın ve senin sevdiğin bir renk dedi. Ben gerçekten bozuldum. Yaklaşık 250 bin TL geliri var ve benim ona gösterdiğim özeni biraz olsun göstermesini beklerdim. Şimdi bizi tanıştıran arkadaşım kesinlikle bu kişiyle olan bağımı koparmam gerektiğini söylüyor. İç sesim benim de öyle diyor. Bu maddi bir beklenti mevzusundan ziyade değer vermekle ilgili çünkü. Bir çiçek gönderseydi belki bu hediye yerine daha mutlu olurdum. Yaklaşık 2 haftadır yurt dışındaydım, yeni döndüm bu sürede çok fazla görüşemedik. Bugün ofiste yüzyüze görüştük ben herhangi bir tavır yapıp maddi beklentim varmış gibi görünmek istemem. Bu arada geriye kalan bir çok konuda iyi anlaştığım kibar, naif, iyi eğitimli biri. Bir kaç kez de benim için yapabileceği maddi manevi bir şey olup olmadığını sordu. Aklım çok karışık. Sizce görüşmeye devam mı etmeliyim? Yoksa araya biraz mesafe koyup zamanla bitirmeli miyim?
Cimri erkekten asla olmaz kocam öyle her gün kavga ediyoruz günlük giderleri hergün gelip bana anlatır bıktım artık valla cimri erkek asla

Siz bilinen bir markadan fular aldı deyince .. ben v.kko sanmıştım :) .(Bu gelir grubu için , )Birine fular alacaksan en az v.kko almalısın ki insan marka değerinden dolayı birşey diyemesin😁.. Orada %50 indirimde bile fiyatla 3.500 bandında .
Bu arada, merak ettim siz niye hiç ona gitmiyorsunuz ?
İlişkide gelecek görüyorsanız , hormonlarınızı biraz dizginleyip, bahanelerle evinize çağırmayın..
Tatil , organizasyon , şehirdışı plan yapsın bakalım ???
Beymenden almış 😂 benim evim ofise çok yakın olduğu için, genelde bu şekilde tercih ettim hep. Yani kararsızlığımın sebebi şu açıkçası bahaneler mi sunmalıyım yoksa direkt görüşmek istemediğimi mi söylemeliyim? Genel olarak ilişkiye bakış açımızın değer verme biçimlerimizin farklı olduğunu söyleyerek.

Back
X