• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cimri erkek

Ayy başkasıyla evli olan gizli saklı öğrencilerini götüren bir adamla buradaki kariyeri yerinde ve ilişki içindeki adam bir değil.
Sizin durumunuzla yakından uzaktan alakası yok.
Size hediye almamasıyla alakası yok bu nedenle.
Eski sevgilim kafasından çıkın yani. Kullanıldığınız saçma sapan bir şeyle normal bir ilişkiyi kıyaslamayın
Ben ikisini bir tutmuyorum zaten sürekli ev ortamında buluşmamız ve adamın gelirken hiçbir şey getirmemesi ayni.Fular alsa bile çok sevinirdim dedim.Kotu bir şey yazmadım.

Ben ikisini bir tutmuyorum zaten sürekli ev ortamında buluşmamız ve adamın gelirken hiçbir şey getirmemesi ayni.Fular alsa bile çok sevinirdim dedim.Kotu bir şey yazmadım.
Kadın yedi ay boyunca dışarda görüştük son üç ayda benim isteğimle eve döndü demiş. Kadını bekar ev arkadaşının olduğu eve atmıyor yani. Sizinki gibi çirkinlikler yok bu konuda.
Allah aşkına sizin durumunuzla alakası olmayan yerlere gelip kendi olmayan ilişkinizle ilgili yazmayın.
Sizin eski sevgiliniz yok. Sizin eski sevgiliniz değil o adam.

2024 teki doğum gününden bahsettim ben 2025 farklı
Ay saçmalama çıldırtma insanı sonra adamı affettin iki konu sonra bu doğum günü olayı oldu o zaman demek ki sen bi kere daha aynı doğum gününü yaptın boynuzlandın affetin

Ay saçmalama çıldırtma insanı sonra adamı affettin iki konu sonra bu doğum günü olayı oldu o zaman demek ki sen bi kere daha aynı doğum gününü yaptın boynuzlandın affetin
Evet affettim neyse daha yorum yapmak istemiyorum.

Aynen yapma yalanlar karıştı çünkü ha bire seni boynuzlayıp duran adamın sana hediye almasına ne gerek var zaten bedavaya duruyosun

Bence de yapma. Sana değer vermediğini ağzıyla söyleyen, hayatında başkası olduğunu bile bile devam eden senle, hediyeye özen göstermediği için ayrılmayı düşünen bir kadınla bir değilsin. Bak konuya ne demiş kadın sizce ayrılsam mı demiş? Dolayısıyla akıl verecek halin de yok.

Son düzenleme:
Yalan söylemiyorum 2023ten beri adamı tanıyorum.2024 haziran ayına kadar adamın hayatında tek ben varım tek sevgilisi benim saniyordum.Sahte hesabıma sevgilim yok fln deyince ilk orda uyandım.Ama affettim.Dıger doğum gününde diğer kızın notunu görene kadar da onun yalanlarına inanmaya devam ettim.Cafelere gidip yakın arkadaşıyla gittiğine fln inanıyordum.Gozluk camından kız olduğunu anladım.Ama yine de bana hala umut aşıladigi için o kız olmasına rağmen devam ettim.Ama artık bıraktım.Cunku ne ben ne o kız tek.O kız bitse başka bir kız.Surekli çoklu eşli olacak bir adam.
Kendi konunda zaten yeterince konuşulmadı mı bu lüzumsuz konu. Tedavi ol. Normal değilsin. Alıntı yapıp cevap verme lütfen.

Bence de yapma. Sana değer vermediğini ağzıyla söyleyen, hayatında başkası olduğunu bile bile devam eden senle, hediyeye özen göstermediği için ayrılmayı düşünen bir kadınla bir değilsin. Bak konuya ne demiş kadın sizce ayrılsam mı demiş? Dolayısıyla akıl verecek halin de yok.
Ben kadının yerinde olsaydım ayrılmazdım, onu demek istiyorum. Her şey para ya da hediye değil. Zaten kim isterse, kim talep ederse hediyeler ona yığılıyor.Kadın hesabı bile defalarca kendi ödemeye çalışmış. Adam da bunu görüp “çok pahalı bir şey almama gerek yok” diye düşünmüş bence.Mesele cimrilik değil, biraz karşılıklı dinamikle ilgili.

Ben kadının yerinde olsaydım ayrılmazdım, onu demek istiyorum. Her şey para ya da hediye değil. Zaten kim isterse, kim talep ederse hediyeler ona yığılıyor.Kadın hesabı bile defalarca kendi ödemeye çalışmış. Adam da bunu görüp “çok pahalı bir şey almama gerek yok” diye düşünmüş bence.Mesele cimrilik değil, biraz karşılıklı dinamikle ilgili.
Sen ayrılmazsın o belli ama herkes sizin gibi yeterki sevgilim olsun diye kendinden ödün vermek zorunda değil. Sizinle uzaktan yakından alakası olmayan bir kadına akıl vermeyin yani.
Şimdi kadın gerekli tavrı gösterirse adam bundan sonrasında ona göre davranacaktır.
Her şeyi sineye çekmek zorunda değil kimse
Ve emin olun kendi isteğini ortaya koyan kadın daha çok ilgi sevgi görüyor.

Kendi konunda zaten yeterince konuşulmadı mı bu lüzumsuz konu. Tedavi ol. Normal değilsin. Alıntı yapıp cevap verme lütfen.
Ben bu konu hakkında görüşümü yazıyorum birileri benim konumu öne sürüyor.Ben bir şeyler yaşadım diye hiçbir konuda yorum yapamayacak miyim hep sen de şöyleydin zaten sen de aldatıldın zaten onume mı getirilecek

İlişki tavsiyesi vermemesi gereken iki kişiden biri sensin. Diğeri de senin durumundan beter. O da yazdı yazdı banlanmıştı en son. Sizlerin sevgili de yok flörtü de yokkkk yokkkkkkkkkk.

Ben bu konu hakkında görüşümü yazıyorum birileri benim konumu öne sürüyor.Ben bir şeyler yaşadım diye hiçbir konuda yorum yapamayacak miyim hep sen de şöyleydin zaten sen de aldatıldın zaten onume mı getirilecek
Evet. Siz kendine değer vermeyen, duruşu olmayan bir kadınsınız. Ve eski bir ilişki de yok ortada. Kendinizden örnek vermeden yorum yazın. Olmayan sevgilinizle ilgili yalan yanlış şeyler yazarsanız önünüze gelir. Kimseye de akıl verecek haliniz yok.

Sen ayrılmazsın o belli ama herkes sizin gibi yeterki sevgilim olsun diye kendinden ödün vermek zorunda değil. Sizinle uzaktan yakından alakası olmayan bir kadına akıl vermeyin yani.
Şimdi kadın gerekli tavrı gösterirse adam bundan sonrasında ona göre davranacaktır.
Her şeyi sineye çekmek zorunda değil kimse
Ve emin olun kendi isteğini ortaya koyan kadın daha çok ilgi sevgi görüyor.
Ben de aynı şeyi söylüyorum kendi isteğini ortaya koyan talep eden daha çok ilgi sevgi görüyor.Kadin hiç istememiş ki hep kendisi emek vermis adamdan gelmeyince de ucuz geldi diyor keske cicek alsaydi diyor.O zaman ne istediğini önceden belli etseydi.Adam 1500 e çiçek alırdı kadın da üzülmezdi bu kadar.

Kadın o veya bu şekilde kendisine yeterince değer verilip verilmediğini yeterli özeni alıp almadığını sorguluyor kendisine saygısı olan kadın gibi,
siz sizi sevmeyen gram değer vermeyen bir adamla nahoş bir ilişki sürdüren birisi olarak "ben olsam ayrılmazdım ne güzel fular almış ne var bunda" diye sığ bir yanıt veriyorsunuz :)
bu konu sizin çok aydınlatıcı ve derin yorumunuza muhtaç olabilir mi sizce?

Evet. Siz kendine değer vermeyen, duruşu olmayan bir kadınsınız. Ve eski bir ilişki de yok ortada. Kendinizden örnek vermeden yorum yazın. Olmayan sevgilinizle ilgili yalan yanlış şeyler yazarsanız önünüze gelir. Kimseye de akıl verecek haliniz yok.
Üslubunuz çok sert.Ben kimseye akıl vermedim, kendi bakış açımı paylaştım.Anlatılanlar da yaşadığım şeylerdi.

Üslubunuz çok sert.Ben kimseye akıl vermedim, kendi bakış açımı paylaştım.Anlatılanlar da yaşadığım şeylerdi.
İşte bakış açınız facia. Sizin bakış açınızın gittiği yol belliyken millete yazmayın.

Kadın o veya bu şekilde kendisine yeterince değer verilip verilmediğini yeterli özeni alıp almadığını sorguluyor kendisine saygısı olan kadın gibi,
siz sizi sevmeyen gram değer vermeyen bir adamla nahoş bir ilişki sürdüren birisi olarak "ben olsam ayrılmazdım ne güzel fular almış ne var bunda" diye sığ bir yanıt veriyorsunuz :)
bu konu sizin çok aydınlatıcı ve derin yorumunuza muhtaç olabilir mi sizce?
Kendine saygısı olan kadınlar pahalı hediye alır, saygısı olmayan almaz gibi bir genelleme bana doğru gelmiyor. 1500 liraya alınan bir fuların da elbette bir değeri var; sonuçta sevdiğin insandan gelmiş. Ben olsam fiyatına bile bakmaz, saklardım.Kaldı ki adam bazen gelirken pahalı şaraplar getirmiş. O şaraplar belki fulardan da pahalıdır. O yüzden meseleyi sadece fiyata indirgememek lazım.Bana göre adam da kendi açısından düşünmüş; ‘pembeyi seversin’ diye dikkat etmiş, kadının mutlu olacağını varsaymış. Her şey parayla ölçülmüyor.

Back
X