Kızlar güncelleme ile geldim. Bugün yoğun görüşme isteği sonucunda dışarda görüştük. Adamda en ufak bir bana tavır mı yapıyorsun gibi bir durum yoktu. Onu dahi anlamamış. Diyaloğumuz aynen şu şekilde gerçekleşti:
Ben artık çok yoruldum sana gösterdiğim özeni senden göremiyorum; zira görüşmelerimizin zaman ve emek maliyeti var benim açımdan dedim. Ben sana zahmet etme diyorum dedi. Ben de evime misafir olarak gelen kişiyi -sen de olsan- yapım gereği hiçbir şey hazırlamadan ağırlamaktan hoşlanmıyorum dedim
Onun söylediklerini aynen aktarıyorum:
‘‘İstemiyorsan bir daha sende görüşmeyiz, bende ya da dışarda görüşürüz sorun değil. Benim için değişen hiçbir şey olmaz. Beni hayatımda senin kadar değerli hissettiren kimse olmadı ben bunu beceremiyorum bu inanılmaz güzel bir özellik. Sadece kendi açımdan değil, senin çevrendeki herkes çok şanslı; ailen, arkadaşların vs çünkü karşındaki insanı değerli hissettirebiliyorsun bu büyük bir yetenek. Yatılı okullarda vs okuduğum için çok fazla aile ortamı da görmedim, inceliklerden biraz uzak büyüyüp erken olgunlaştım. Senle çok mutluyum; ama bu durum karşılıklı değilse yani seni mutlu edemiyorsam da zorla görüşelim diyemem. Sana daire sevgim, beğenim ve hayranlığım asla silinmez sadece ilişkimiz form değiştirir, dilersen arkadaşlığımız baki kalır; ancak bana şans vermeni çok isterim bu ilişki için çabalamak istiyorum’’
dedi.
Ben de bir süre eskisi gibi öğle araları ya da akşamları dışarda görüşelim; doktora yeterlik için yoğun şekilde çalışmam gerekiyor zamana bırakalım her şeyi dedim.
Somut şekilde hediye mevzusunu açmadım; ama aramızdaki dengenin bozulduğunu ve benim bu durumdan rahatsız olduğumu anlatmış oldum.
ben yine digerlerinin tersine adami savunacagim:)
acik olmakla en iyisini yapmissin. bak ne güzel icindekileri soyledin, ondan da bir cevap aldin.
gercekten aile hayati senin aile hayatin gibi degilse, yurtlarda büyüdüyse vs senin gibi incelikli düşünmeyebilir. Harika cift demek birebir ayni şeylere onem veren - ayni şeyleri yapan bekleyen cift demek degildir ki. boyle mukemmel bir cift yoktur yani olsalar bile cok ayni olduklarından best friend modunda olurlar cok mutlu olamazlar bence:)
bundan sonra evde degil disarida bulusun, hesap odemek icin israrci olup hayatin alma - verme dengesini cok bozmayin.
bakalim beyefendi nasil davranacak.
bence basit, duzeltilebilir seyler icin iyi bir iliksiyi harcamaya gerek yok.
benim esim dünya iyisi bir insandir. herkesin gitmek istedigi bir ulkedeki güzelim hayatini, iyi kazandigi isini birakti geldi buraya tl kazaniyor sirf ben ulke degistirmek gibi büyük bir adim atmaya hazir olmadigim icin. cidden iyi bir kocadir, bugun 100. gunumuz diye cicegiyle gelmis, ince dusunur vs vs.
ama bu adam biz daha takilirken - sevgili gibi ama resmi degilken mesajlarıma cok gec donerdi. ben nefret ederdim ve hatta sirf bu yuzden ayrildim ondan. bir senenin sonunda ayni hayati tekrar etmeyecegi sozuyle tekrar basladik, bugunlere kadar geldik. o zamanlar gec mesaj atmasini sahsima yapilan bir "seni onemsemiyorum" mesaji olarak alirdim. ama tasindigindan beri görüyorum ki gercekten onun normali bu. en yakin arkadasi olan eski ev arkadasina da böyle, babasina da böyle, sevdigi herkese karsi boyle. ha bence igrenc bir huy o yuzden hep hatırlatiyorum "bak baban yazmisti cevap yazmayi unutma" diye. ama ona göre gecistirmek icin yazmak kotu, genis vaktijde uzun uzun mektup gibi cevap atmak iyi.
hani bu onu kötü biri yapmaz aslinda. konustuk, sorunu çözdük.
sirf bu sebeple onu kaybetsem - hayatimdan ciksa bence cok pisman olurdum çünkü aramizdaki bagi cok ozel buluyorum.
sende de böyle. adam iletisime kapali biri de degil. evet senin gibi ince dusunmuyor çünkü seninle ayni yollardan gecmemis, ayni degerlere sahip ailede büyümemiş.
bugün "tabii ki hakliyim, bunu nasil dusunmez" diye sizi tanistiran arkadasinin, kkda yazilanlarin da etkisiyle adami kaybetsen yarin belki de konusarak - zamanla uyumlanarak harika bir aile olabilecegin birini kaybedecek olabilirsin.
o yuzden anlik sinirin ve cevrenin gazina gelip ani karar vermemekte fayda var
*konusup dile getirdin umursamadi / kendini yeterince anlattin hala ayni vs o zaman yol ver gitsin tabii ki