Cimri erkek

Sizin hicbir seyinizi almak zorunda degil
Alıyorsa sizin acinizdan avantajdir belki ama ben her seyimi oyle sevgilime odetmem. Biz de cok tatile ciktik beraber. Belli bir butce belirler 2 ye boleriz herkes payina duseni verir.
Heralde 20 tlye cok diyecek 1 dilim pastaya
Cebinde cok parasi olmadiginda ucuz bir yere oturalim demenin nesi kötü

Ay kizlaar tamam anladik ayaklari ustunde durabilen kizlarsiniz e bende oyleyim ama yinede esim biz nisanliyken yada hala icinden gelerek internet pakedim olsun baska seyler olsun karsilar ve buna izin verdigim icin cok sevinir benim icin biseyler yapabildigi icin
Kabul etmem falan ne yani abartmayin

Siz de ona böyle jestler yapıyorsanız ne ala. Ama hep bir tarafın verici olduğu ilişkiler maddı manevi olarak bana çok itici geliyor.

Cimri olsa internet paketi alıp,tatil için kart bilgilerini vermez ,muhtemelen kazıklanmak istemiyor kendince yada parası yok fazla ve bunu size ima ediyor. O öyle deyince farketmez ben öderim diyebiliyormusunuz asıl sorun bu bence. Yada arada ben ödeyeyim diyormusunuz?
Demelisiniz çünkü, hep bir tarafın ödemesi çok ciddi maddi probleminiz yoksa yanlış. Tatil için bile teklif etmeniz gerekiyor birlikte ödeyelim diye,kabul eder,etmez ona kalmış ama sizde elinizi taşın altına sokmalısinız.

Bu işler karşılıklı oluyor atıyorum o gün onun parası yoktur o 3 koyar sen 5 koyarsın o gün senin paran yoktur sen 3 koyarsın o 5 koyar yani 3 kere o ısmarladıysa 1 de sen ısmarlaman gerekiyor hep ondan beklemek yanlış bence

Ne zamandir birliktesiniz? Biz kendi aramizda bunun lafini yapmiyoruz. Ben zaten surekli o odeyince rahatsiz oluyorum. Zaman zaman odemeyi ben yapicam diyorum yoksa musade etmiyor. Sevgilin sana odetmiyor olabilir ama bu senin teklif etmicegin anlamina gelmez. Arada paran da varsa cebinde boyle tekliflerde bulunmalisin.
Bu hesap olayi cok canimi sikiyor. Ozellikle de muhabbeti yapilinca. Ben dedim param yoksa teklif etmem icimden geliyor ki teklif ediyorum burda gurur yapmana gerek yok diye. Paraniz var ise ihtiyaclarinizi da o karsilamamali.

hesabı o ödeyeceği için ucuz bir yer seçmek zorunda hissetmiş kendini, arada elinizi cebinize atarsanız istediğiniz mekanda oturabilirsiniz.

Cimrilik ayrı bir şey kazıklanmak ayrı bir şey. Bizde bir kere şöyle turistik bir yerdeydik benim canımda nasıl lahmacun çekiyor girdik bir yere menü bir geldi lahmacunun tanesi 12 lira mı 14 lira mı ne öyle bir şeydi. Yahu ben 4 liraya mis gibi lahmacun yiyorum normalde. Benimki de kalksak mı falan dedi utana sıkala. Kalktık mekandan sonra da bana açıklama yapmaya başladı o zamanda daha yeniyiz tabi yanlış anlamim diye. Bak cimri sanma beni falan demişti. Dedim manyak mısın sen kalkmasaydın ben kalkacaktım zaten :D

Demem o ki; gereğinden fazla pahalı mekanlara girmişseniz çocuğun böyle tepkiler vermesi normal. Bu onun cimri olduğunu göstermez. Bende cimri değilim, dışarıda para harcamayı da severim ama bütçemin yettiği kadar. Fiyatların daha uygun olduğu yerlerde takılın. Eğer hesabın hepsini çocuk ödüyorsa bölüşmeyi teklif edin ya da bir sen bir o ödesin.

Cimrilik ayrı bir şey kazıklanmak ayrı bir şey. Bizde bir kere şöyle turistik bir yerdeydik benim canımda nasıl lahmacun çekiyor girdik bir yere menü bir geldi lahmacunun tanesi 12 lira mı 14 lira mı ne öyle bir şeydi. Yahu ben 4 liraya mis gibi lahmacun yiyorum normalde. Benimki de kalksak mı falan dedi utana sıkala. Kalktık mekandan sonra da bana açıklama yapmaya başladı o zamanda daha yeniyiz tabi yanlış anlamim diye. Bak cimri sanma beni falan demişti. Dedim manyak mısın sen kalkmasaydın ben kalkacaktım zaten :KK70:

Demem o ki; gereğinden fazla pahalı mekanlara girmişseniz çocuğun böyle tepkiler vermesi normal. Bu onun cimri olduğunu göstermez. Bende cimri değilim, dışarıda para harcamayı da severim ama bütçemin yettiği kadar. Fiyatların daha uygun olduğu yerlerde takılın. Eğer hesabın hepsini çocuk ödüyorsa bölüşmeyi teklif edin ya da bir sen bir o ödesin.
barıştınızmı siz :KK54:

barıştınızmı siz :KK54:

Yok canım mesajın başına eski sevgilim yazmaya elim gitmedi. Çocuk benden öyle bir kaçtı ki sanırım o gazla uzaya kadar çıkmıştır :) Bu saatten sonra artık barışamayız zaten kısmet böyleymiş demek ki. Kızgın olsam da özlüyorum hala bir de o özlem geçse iyi olacak :(

Yok canım mesajın başına eski sevgilim yazmaya elim gitmedi. Çocuk benden öyle bir kaçtı ki sanırım o gazla uzaya kadar çıkmıştır :) Bu saatten sonra artık barışamayız zaten kısmet böyleymiş demek ki. Kızgın olsam da özlüyorum hala bir de o özlem geçse iyi olacak :KK43:
inanmıyorum canım ya ben öylesine bişey sanmıştım ciddi ciddi ayrıldı demek

inanmıyorum canım ya ben öylesine bişey sanmıştım ciddi ciddi ayrıldı demek

Benimde bir yanım, öylesinedir herhalde pişman olur zaten böyle ayrılık mı olur diyordu ama ciddiymiş demek ki ne diyim. Siz ne yaptınız en son ara verir gibi olmuştunuz sanki? Yalnız başkasının konusunu telef ettiğimiz için kovulmadan gururumuzla susup gitsek iyi olacak :KK55:

Ben gercekten anlamadim. Sirf pastayi ve internet pakedini odedigi icin sirtina mi dayanmis oluyor?

Hayır arkadaşım şöyle ki,
benim de eşim alıyor herkesin olduğu gibi ve nişanlıyken de jest yapardı fakat

pastanın 20tl olması gayet normal olarak adamı şaşırtmış olabilir,bu onu cimri yapmaz,

ama 20tl ye şaşırdığı için cimri etiketi alması bayanın sırtını güzelce dayadığını gösterir.

Hoş sabancı değilim eşim de değildi.
Donuna kadar aldırması da bence kullanmak,bana jest yapinca ben mutlu olurdum arsız gibi onu al onu da al oraya da gidelim vs demezdim

ayakları üstünde de durmuyorum,ev hatunuyum o kaa

2 dilim pasta 40 lira.
Pastanın 20 lira olduğu yerde içecek fiyatlarını tahmin etmek zor değil ama içmiyorsunuz kabul edelim.

40 liraya ne güzel pastalar alınır ya hu kocaman kocaman.

Standartlar örtüşmüyor sanırım.

Bende şu muhabbeti hiç sevmiyorum. Her bir yere gidildiğinde neden hep erkek ödüyor. Karşılıklı olması lazım siz pahalı seyleri yemekten ve pahalı yerlere gitmekten zevk alıyorsanız gidin parayıda siz ödeyin . Sonuçta karşıdaki kim bilir ne ugraslarla o paraları kazanıyor . Haliyle az bir lokmaya kazıklanmak iistemez. Sizde arada bir vermeyi teklif edin. Yada butçeye uygun bir yerlere gidin. Anladıgım kadarıyla bana cimri gelmedi erkek arkadaşınız . Sanırım siz lüksü seviyosunuz. Sorun burda.

Bence bunun cimrilikle alakası yok. Bazı ürünlere alakasız fiyat koyuyorlar insan tabi ki bu ne lan diyo. Cebimde 10 bin TL olsa bir dilim pastaya 20 tl versem, bi tabak mantiya 50 tl versem bu ne be böyle bi mantı 50 tl olur mu filan derim yani gayet normal bi tepki.

Anlamadım. Hep pahalı yerlere oturmak istiyorsan parasının ucu bucağı olmayan biriyle takılman lazım. Maaşlı çalışan herkes yediğini içtiğini hesaplar.

Ama sen azcık görmemişsin. Tatil parasını, telefon faturasını ödetmek nedir?

Back
X