cimri erkek

eliff1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
1.513
1.560
83
konu esim ve klasik erkek cimriligi.
ama bu sefer sinirimi astiki cok patladim.
normalde cok para harcayan bir insan da olmamama ragmen esimin ara ara hep bi para muhabbeti vardir ve sinir olurum her zmn.
dun yine yapacagini yapti ve beni cileden cikardi.
alis veris merkezinde biraz isimiz vardi, park yeride ucretli olan bir yer. ben disarda park yeri arayip zmn harcamak istemdim, park yerine gidelim dedim.
neyse girdik, fiyatini ogrenince bi dolu laf etti, bilseydim girmezdim sen bilmem kac dedin falan.
ki bahsettigim de oyle cok bi para degil.
benim cok sinirim bozuldu ve bikac seyde ben soyledim, yuzune bakmadim butun gun.
bu sabah hic bisey olmamis gibi davranmaya devam ediyoruki kapiyi cektim ciktim.
donuncede yine konu devam ediyordu iyice sinir oldum bikac sey daha soyledim.
ozet olarak sacma bir mevu uzadida uzadi.
en onemlisi benim sali gunu buyuk bir sinavim var, bunca yilin calismasinin sinavi diyeyim o kadar yani.
buna ragmen benim sinirlerimi bozmayi basaran da bir esim var.
icimi dokmek istedim :)

Cimri eşin nasıl bilmez hayret ettim.AVM'lerde 3 saate kadar otopark ücreti yasal değil:))
Ödemek zorunda bırakıldığınızda otopark giriş ve ödeme fişinin örneğinin fotoğraflarını çekiniz. Büyükşehir Belediyesi Tüketici Hakları Zabıta Amirliğine de başvurabilirsiniz

Avm lerin ücretli park yerleri, semtlerine, vale hizmetine göre değişiyor fakat konu bu değil.
Emin olun 5 tl olsa da her erkek bu ücretli otopark olayına uyuz oluyor hem boş masraf hem de güvenlik açısından koymak istemiyorlar.
Eşiniz olayı abartmış ama bence siz de uzatmışsınız.
Bir iki söylenirdiniz, konu kapanırdı.

Benim eşim de tutumluluğuyla ünlüydü ta ki benle evlenene kadar.
Ne zaman harcamalarıma bir şey dese, şaka bile olsa hemen internetten bir dolu alışveriş yaparak onu cezalandırırım.
Sizin gibi zaten alışverişle işi olmayan, ihtiyacı olduğunda alan bir insanım.
Siz de bu taktiği deneyebilirsiniz.
Ya da kendine gerekli gördüğü şeyleri kısıtlayarak, aslında size nasıl bir baskı uyguladığını anlatabilirsiniz.
Yine de meseleyi uzatmayın derim, gerek yok tatsızlığa.

dolar hesabi asagi yukari ayni miktar :(
yurtdisinda yasiyoruz biz ve bicok merkezi yer parali.
o salak konu nerelere geldi anlatamam.

Cimri eşin nasıl bilmez hayret ettim.AVM'lerde 3 saate kadar otopark ücreti yasal değil:))
Ödemek zorunda bırakıldığınızda otopark giriş ve ödeme fişinin örneğinin fotoğraflarını çekiniz. Büyükşehir Belediyesi Tüketici Hakları Zabıta Amirliğine de başvurabilirsiniz

Iyide dogru anladiysam sabah kapiyi carpip cikan sizsiniz.
Ve sonra diyosunzki yine soylenmwye basladi.
Oysaki gunu berbat eden ilk once siz olmussunuz.
Neden dun yasanan olayi tekrar surduruyosunz sabah?

konu esim ve klasik erkek cimriligi.
ama bu sefer sinirimi astiki cok patladim.
normalde cok para harcayan bir insan da olmamama ragmen esimin ara ara hep bi para muhabbeti vardir ve sinir olurum her zmn.
dun yine yapacagini yapti ve beni cileden cikardi.
alis veris merkezinde biraz isimiz vardi, park yeride ucretli olan bir yer. ben disarda park yeri arayip zmn harcamak istemdim, park yerine gidelim dedim.
neyse girdik, fiyatini ogrenince bi dolu laf etti, bilseydim girmezdim sen bilmem kac dedin falan.
ki bahsettigim de oyle cok bi para degil.
benim cok sinirim bozuldu ve bikac seyde ben soyledim, yuzune bakmadim butun gun.
bu sabah hic bisey olmamis gibi davranmaya devam ediyoruki kapiyi cektim ciktim.
donuncede yine konu devam ediyordu iyice sinir oldum bikac sey daha soyledim.
ozet olarak sacma bir mevu uzadida uzadi.
en onemlisi benim sali gunu buyuk bir sinavim var, bunca yilin calismasinin sinavi diyeyim o kadar yani.
buna ragmen benim sinirlerimi bozmayi basaran da bir esim var.
icimi dokmek istedim :)

erkeklerin bazılarında var bu, kendilerini tutamıyorlar bu konuda
onlara göre sorun "5 tl-10 tl" değil
sorun o 5 tl nin gereksiz olması (onlara göre)
mesela sinemada falan 1,5-2 tl verip su almak onları çıldırtır neden çünkü su 0,75 kuruş :KK70:
kolay kolay düzelecek birşey değil
biraz daha normale dönmesi için 1-2 kez para ile feci bozman lazım, iyi bi ezmen lazım yaniHoppa

Avm lerin ücretli park yerleri, semtlerine, vale hizmetine göre değişiyor fakat konu bu değil.
Emin olun 5 tl olsa da her erkek bu ücretli otopark olayına uyuz oluyor hem boş masraf hem de güvenlik açısından koymak istemiyorlar.
Eşiniz olayı abartmış ama bence siz de uzatmışsınız.
Bir iki söylenirdiniz, konu kapanırdı.

Benim eşim de tutumluluğuyla ünlüydü ta ki benle evlenene kadar.
Ne zaman harcamalarıma bir şey dese, şaka bile olsa hemen internetten bir dolu alışveriş yaparak onu cezalandırırım.
Sizin gibi zaten alışverişle işi olmayan, ihtiyacı olduğunda alan bir insanım.
Siz de bu taktiği deneyebilirsiniz.
Ya da kendine gerekli gördüğü şeyleri kısıtlayarak, aslında size nasıl bir baskı uyguladığını anlatabilirsiniz.
Yine de meseleyi uzatmayın derim, gerek yok tatsızlığa.

tatsizlik tamda benim super stresli bi zamanima gelince inanain yaptigi kisaca odunlugu kaldiramiyorum.
bugun bi ara bayada abarttim ama hak etti bence.
simdi ozur dileyecegine anca kusmeyi bilirsin diyo bide bana.

Iyide dogru anladiysam sabah kapiyi carpip cikan sizsiniz.
Ve sonra diyosunzki yine soylenmwye basladi.
Oysaki gunu berbat eden ilk once siz olmussunuz.
Neden dun yasanan olayi tekrar surduruyosunz sabah?

bugunlerde beni ziyadesiyle idare etmesi gerekiyor cunku.
sali gubu doktora tez savunmam var.
biraz stresimi cekmesini istemem cok degil heralde.
tutup uc kurus icin bana laf etmesi sinirimi cok asti ne yazikki.

tatsizlik tamda benim super stresli bi zamanima gelince inanain yaptigi kisaca odunlugu kaldiramiyorum.
bugun bi ara bayada abarttim ama hak etti bence.
simdi ozur dileyecegine anca kusmeyi bilirsin diyo bide bana.
Şöyle bencilce bir fikir vereyim.
Salı günü sizin için çok önemli ve ikiniz de olayı başka yerlere götürmüşsünüz.
Bence şimdilik özür mü diliyorsunuz, alttan mı alıyorsunuz, unutmuş gibi mi yapıyorsunuz bilemem ama salı gününü atlatana kadar canınızı sıkan bu mevzuyu ortadan kaldırmaya bakın.
Belli ki içiniz içinizi yiyiyor, kırılmış ve kırmışsınız.
Birkaç gün unutun, hem zaman geçtiği için sakince konuşarak anlaşabilir hem de sınav dönemizi ağzınızın tadıyla geçirebilirsiniz.
Sonra zaten burnundan fiil fitil getirirsiniz hem de daha çok harcayarak.:KK55:

Şöyle bencilce bir fikir vereyim.
Salı günü sizin için çok önemli ve ikiniz de olayı başka yerlere götürmüşsünüz.
Bence şimdilik özür mü diliyorsunuz, alttan mı alıyorsunuz, unutmuş gibi mi yapıyorsunuz bilemem ama salı gününü atlatana kadar canınızı sıkan bu mevzuyu ortadan kaldırmaya bakın.
Belli ki içiniz içinizi yiyiyor, kırılmış ve kırmışsınız.
Birkaç gün unutun, hem zaman geçtiği için sakince konuşarak anlaşabilir hem de sınav dönemizi ağzınızın tadıyla geçirebilirsiniz.
Sonra zaten burnundan fiil fitil getirirsiniz hem de daha çok harcayarak.:KK55:

valla suan nasil bi adim atsam bilemedim, cunku bende bicok sey soyledim.
pismanmiyim degilim ama evt keske su sinav oncesi olmasaydi.

bugunlerde beni ziyadesiyle idare etmesi gerekiyor cunku.
sali gubu doktora tez savunmam var.
biraz stresimi cekmesini istemem cok degil heralde.
tutup uc kurus icin bana laf etmesi sinirimi cok asti ne yazikki.

Ama ters tepmis farkindamisinz?
Kavga bitebilrdi.
Ama bu yaptiginizla dahada buyumus.

cimri erkekle değil evlenmek selam vermeye tenezzül edeceğimi düşünemiyorum ya bu nedir canın sağolsun senin feda olsun karıma diye düşüneceğine öf çekilmez ya insanın yediği lokmayı bile boğazına dizer böyle adamlar

valla suan nasil bi adim atsam bilemedim, cunku bende bicok sey soyledim.
pismanmiyim degilim ama evt keske su sinav oncesi olmasaydi.

sınavınız muhakkak ki çok önemlidir ona bir sözüm yok.. konun ile ilgili 2 düşüncem var hangisini seçersen artık:
1. bu sizin sınavınız sırf ilgi beklediğiniz için durduk bir sebeple eşinizle kavga etmek çok mantıklı değil.. park yerlerine verilen paraya ben de uyuz oluyorum ve gün boyu söyleniyorum bunun cimrilikle alakası yok bence..
2. ne kadar önemli olursa olsun bir sınav için kendinizi bu kadar strese sokarsanız o sınav istediğiniz gibi gitmez.. mümkün mertebe sakin kalmaya ve herhangi bir kişi ile gereksiz tartışmalara girmemeye çalışın çünkü emin olun bu dünyada hiçbir şey sağlıktan ve huzurdan daha kıymetli değildir..

ben bu ülkede öss'ye, kpss'ye girdim bir kere bile stres yapmadım hepsinden de harika sonuçlar aldım.. işe girerkenki sınavda herkes son dakkaya kadar sayfa karıştırıp çevresindekilere hayatı zindan etti çoğu kötü sonuç aldı.. ben sakindim ve yüksek bi puan aldım.
diyeceğim o ki sakin olun.. ölüm hariç her şeye çare vardır..

Eşinden para konusunda laf yemek istemiyorsan ya parayı kendin vereceksin ya da ona uyum sağlayacaksın. Ben cimri değilimdir ama kazık yemekten nefret ederim mesela, beş kuruş bile olsa salak yerine konmak beni üzer. Belki o da öyle düşünmüştür.

Eşim de ücretli park olayina delirir. 3 tl vermemek için bi dunya yol yürür. İsraf olarak görüyor ve degistiremiyorsun malesef.

Aksine ben park ücretini gereksiz bulurum ve dışarda bir yer bulabilirsek oraya park etmeyi tercih ederim. Cimri miyim ne :KK53: Öğrenci kafası sanırım benimki...
Şaka bi yana eşinizin 5-10 tlnin lafını yapması hoş olmamış ama ikinizde bu konuyu gereksiz uzatmışsınız. O an çıkarıp parayı verseydiniz keşke...:KK11:

Aksine ben park ücretini gereksiz bulurum ve dışarda bir yer bulabilirsek oraya park etmeyi tercih ederim. Cimri miyim ne :KK53: Öğrenci kafası sanırım benimki...
Şaka bi yana eşinizin 5-10 tlnin lafını yapması hoş olmamış ama ikinizde bu konuyu gereksiz uzatmışsınız. O an çıkarıp parayı verseydiniz keşke...:KK11:

paranin lafini etmesinden ote bana laf ediyor.
niye bu kadar oldugunu soylemedin ben bilmem ne zannediyodum diyor.
genel bi herseyin sorumlusu beni tutmasi durumu vardi yine.
gereksiz yere laf soyleyip beni sinir etmesine bozuldum, donup bi ya tmm abarttim dese hersey hallolacakti.
simdi sinir harbi halinde ders calisiyorum.

Back
X