- 4 Eylül 2013
- 1.513
- 1.560
- 83
konu esim ve klasik erkek cimriligi.
ama bu sefer sinirimi astiki cok patladim.
normalde cok para harcayan bir insan da olmamama ragmen esimin ara ara hep bi para muhabbeti vardir ve sinir olurum her zmn.
dun yine yapacagini yapti ve beni cileden cikardi.
alis veris merkezinde biraz isimiz vardi, park yeride ucretli olan bir yer. ben disarda park yeri arayip zmn harcamak istemdim, park yerine gidelim dedim.
neyse girdik, fiyatini ogrenince bi dolu laf etti, bilseydim girmezdim sen bilmem kac dedin falan.
ki bahsettigim de oyle cok bi para degil.
benim cok sinirim bozuldu ve bikac seyde ben soyledim, yuzune bakmadim butun gun.
bu sabah hic bisey olmamis gibi davranmaya devam ediyoruki kapiyi cektim ciktim.
donuncede yine konu devam ediyordu iyice sinir oldum bikac sey daha soyledim.
ozet olarak sacma bir mevu uzadida uzadi.
en onemlisi benim sali gunu buyuk bir sinavim var, bunca yilin calismasinin sinavi diyeyim o kadar yani.
buna ragmen benim sinirlerimi bozmayi basaran da bir esim var.
icimi dokmek istedim :)
ama bu sefer sinirimi astiki cok patladim.
normalde cok para harcayan bir insan da olmamama ragmen esimin ara ara hep bi para muhabbeti vardir ve sinir olurum her zmn.
dun yine yapacagini yapti ve beni cileden cikardi.
alis veris merkezinde biraz isimiz vardi, park yeride ucretli olan bir yer. ben disarda park yeri arayip zmn harcamak istemdim, park yerine gidelim dedim.
neyse girdik, fiyatini ogrenince bi dolu laf etti, bilseydim girmezdim sen bilmem kac dedin falan.
ki bahsettigim de oyle cok bi para degil.
benim cok sinirim bozuldu ve bikac seyde ben soyledim, yuzune bakmadim butun gun.
bu sabah hic bisey olmamis gibi davranmaya devam ediyoruki kapiyi cektim ciktim.
donuncede yine konu devam ediyordu iyice sinir oldum bikac sey daha soyledim.
ozet olarak sacma bir mevu uzadida uzadi.
en onemlisi benim sali gunu buyuk bir sinavim var, bunca yilin calismasinin sinavi diyeyim o kadar yani.
buna ragmen benim sinirlerimi bozmayi basaran da bir esim var.
icimi dokmek istedim :)