cimri erkek

erkeklerin bazılarında var bu, kendilerini tutamıyorlar bu konuda
onlara göre sorun "5 tl-10 tl" değil
sorun o 5 tl nin gereksiz olması (onlara göre)
mesela sinemada falan 1,5-2 tl verip su almak onları çıldırtır neden çünkü su 0,75 kuruş :KK70:
kolay kolay düzelecek birşey değil
biraz daha normale dönmesi için 1-2 kez para ile feci bozman lazım, iyi bi ezmen lazım yaniHoppa
O sinema işine ben de gıcık oluyorum ama. 2 Mısır 2 su 35 lira olur mu muzurum yaa :KK70:

Cimri erkek gerçekten çok itici, anlıyorum ama bir insanın yapısını düzeltmekte çok zor. Acaba sizde eşinize ondan daha cimri davranarak (ama bu cimriliği gözüne gözüne sokarak) bezdirebilir misiniz diye düşündüm ? Erkeklere çoğu konuda kısas yapılması gerektiğini düşünüyorum ben, o şekilde anladıklarını gördüm genelde :KK45:

Arkadasim buyuk ihtimalle sen bu ara "beni idare etmesi lazim" kafasiyla fazla ustune gittin.
Yoksa park ucreti hakikaten sinir bozucu bir sey, ben de sokakta park edio isparka verdigimizde cildiriyorum.
Esine hak verdim.
Cimrilik gibi de gelmedi bana konu.

Kadının cimrisine tutumlu denir de erkeğinki evlerden ırak valla. Ama olsun tek kusuru cimriliği olsun eşinizin zamanla kendinize benzetirsiniz belki :)

cimri erkegi sevmem tutumlu olmak ayrı tabi bazı durumlarda erkegin olcak o kadar vericez tabi alıcaz tabi demesi lazım ufacık bi mevzudan bu kadar gerilmeye gerek yokmus

Bu diğer arkadaşlarında dediği gibi bi çoğu erkeğin normal tavrı mevzu ne kadar olduğu değil gereksiz olması
Birde arada hepimizde olur ya sende bu sınav stresydi vs hormonlarınla hareket etmişssin gibi geldi bana ,beynini ele geçirmelerine izin verme :KK70:

Back
X