cimri erkek

Ay cok alemsin:KK45: giciklik olursa yapilir diyosun yani
Ne bileyim bana cok sevimsiz geldi be canim
Karsima dikilse bu yuzuk sahte diye ver la yuzugu hak eden birine takicam der geri bile alirim yani ben olsam:KK70:
Sen benim yazdığım mesajı oku bakalım dark daha da neler yapardın :D

Durumu olmaz para denkleştirir de onu alır anlarsın. Ki aşk varsa eyvallah. Ben sevdiğim çocukla inan şimdi evlenelim desin gelinlik istemem biliyo musun. Bi penye beyaz elbiseye gelin giderim.

Ama bilerek almadığını "yeter işte bu ona" diyerek yaptığını bilince "bakcam şimdi kaç para vermiş buna" diye hırs geliyo:tokat:

Sen benim yazdığım mesajı oku bakalım dark daha da neler yapardın :KK70:

Durumu olmaz para denkleştirir de onu alır anlarsın. Ki aşk varsa eyvallah. Ben sevdiğim çocukla inan şimdi evlenelim desin gelinlik istemem biliyo musun. Bi penye beyaz elbiseye gelin giderim.

Ama bilerek almadığını "yeter işte bu ona" diyerek yaptığını bilince "bakcam şimdi kaç para vermiş buna" diye hırs geliyo:tokat:
:KK70::KK70::KK70: Gercekten aleMsin
Replikler on numara:KK31:

Ben yaşadım böyle bi ilişki. Yüzüksüz teklif etti. Ayak üstü yolda yürürken dedi ki evlencek misin benle evlenir misin. Evlenirim dedim ben de. Buymuş evlilik teklifi.

Bana hediye almışlığı yoktur. Bir buçuk sene sürdü. 4000₺ yakın geliri vardı.

Hediye almamak için ayrılırdı kavga çıkarırdı aklına gelebilecek tüm özel günlerden önce.

Bi keresinde ben bilinçli olduğunu anlamayıp barıştm gönül aldım. Bana evden hediye getirmişti. Söyledi evde vardı diye.

Kendine benim yanımda 200₺lik falan kıyafetler alırdı. Ben de öğrenciyim tabi cepte 20₺. Para avcısı olarak görüyo desem, acıktım bile diyemezdim hesap ödetmiyo ben otlakçı durumuna düşerim diye. Israr ediyodu öyle diyodum ben de acıktım diye.
Bi insan yemek yemeye bile utanan birine neden "aman para yedirmiym" diye düşünür ki.

Neden cebinde 20₺ olan öğrenci kızın yanında kendine üst baş alır? Karaktersiz ya bak gene sinirlendim şimdi.

Görgüsüz insanla hayat çok zor. Benim maddi durumu hiç olmayan, ağır şartlarda çalıştığı halde kıza altın kolye parası denkleştiren arkadaşlarım da var tanıyorum böyle insanları.

Aşk meşk bilmem. Bi insan seviyosa gerekirse para denkleştirip gene alıyo sevindircek bi hediye.

Sizi geçiştiren parmağınıza bi teneke yüzük takan adamlarla işiniz olmasın. Bana kesin öyle biri düşer o yüzden "işim olmaz" demiyorum gördüğünüz gibi. Bende baht yok ama siz kendinizi kaçın kurtarın.

Aa ben seni evli saniyordum sasirdim simdi :)

W WanttobeGeek1 işte ben de bunu hissettm ama adam salak bari işi doğru düzgün yapsaydi

Evet birde burda arkadaşlar belki şundandır,belki öyle yemekleri seviyodur belki gereksiz görüyodur gibi afaki yorumlar yapmışlar.Eğer öyle olsaydı bunu en iyi siz bilir ve anlardınız böyle düşündüğünüze göre bariz cimri ve size değer vermiyor..Ben olsam cimri adamla asla işim olmazdı

Merhaba kızlar 6 aylık ilişkim var aynı yerde yaşıyoruz haftada 2 ya da 3 kere görüşüyoruz sorun şu beni bir kere düzgün bir mekana götürmeyi hiç romantik jestler yapmadı en son doğum günümde yüzükle evlenme teklif etti sürpriz olmadan yani yaşadığımız yerde güzel bi yer vardı oraya gitmek istedim o gün orda verdiği yüzüğü ne bi hazırlık ne gül yaprakları onu geçtim bütün gece dirdir etti oranın yemekleri kötü niye oraya gittik diye zaten tarhana içti mekandakiler bile şaşırdı.. hep burgera ya da ocakbasina filan götürdü bu güne kadar. .neyse yüzüğü aldıktan sonra içime kurt düştü orjinal mi diye gittim sordum Kuyumcuya sahteymis200 liralık yüzük dayanamadım kızlar dedim niye bana bunları layık görüyorsun ikimizde çalışıyoruz daha iyisini hakketmez miydim?o yüzük orjinal kaç taksitle aldım onu ben altın olmasi orjinal oluyormuş çok kırıldım ve bunaldim ne yapacağımı bilmiyorum. ..
vallahi ilginçsin. kırk düşünsem bana verilen yüzüğün sahteliğini kontrol etmek aklıma gelmezdi. sahte yüzük ise (altın veya taşı pırlanta değil anladım ) adam sana değer vermiyor mu demek oluyor? mesela cok ünlü bazı markaların çelikten yüzükleri setleri var altın parasına ????
değil onu benim eşim zamanında bana evlenme teklifini mail ile yapmıştı. bende kabul etmişsin. ne yapayım adam beni sevmiyoır kâğıt bile kullanmadı elektronik ortamda yaptı yazzıklar olsuunnn sana diyip tokat mı atsaydım. hayır ogun nasıl mutlu olduğumu tarif bile edemem.midemdeki kelebek sayısı 1000000 di sanki.
birde ben asla güllüü,kemanlı, dizini yere koyup aşığım sana evlen benle diyen film-dizi erkeği asla istemedim. allaha şükür eşimde böyle bir adam değil.
tarhana içmek isterse tarhana içer sana ne yaw :D sen ne yediğine bakıp üzüleceğine anın keyfini çıkartsaydın..
ve cocugun cimri olduğunu sana uymadığını düşünüyorsan teklifini geri çevirebilirsin. hiç üzülme. yol başındayken bir şeyleri yapmak her zaman cok iyidir.

Mutlulugun degerin yapilan hediyenin ederiyle alakali oldugunu dusunmuyorum.adam sizle hayatini birlestirmek istiyor.pirlanta degikde altinmis yuzuk onu bulamayanda var:deli:ornek @EvvelAhir ve ben :KK200:

Back
X