cimri erkek

Sahte derken. Yüzük altın taşı sahte herhalde. Bizim Zaman'ımızda yarı değerli taş denirdi. Zaten gerçek pırlanta olmazdı. Bu nedenle bu kaprisleri hiç anlamıyorum kusura bakma. Önemli olan samimiyet. Eğer sevgilini samimi bulmuyorsan diyecek birşeyim yok ama Gül yaprağı falan herkesin yapabileceği şeyler değil. Birbirinizi sevin bu beklediklerin çok şekilci şeyler.

Harifeyen katılıyorum.

Merhaba kızlar 6 aylık ilişkim var aynı yerde yaşıyoruz haftada 2 ya da 3 kere görüşüyoruz sorun şu beni bir kere düzgün bir mekana götürmeyi hiç romantik jestler yapmadı en son doğum günümde yüzükle evlenme teklif etti sürpriz olmadan yani yaşadığımız yerde güzel bi yer vardı oraya gitmek istedim o gün orda verdiği yüzüğü ne bi hazırlık ne gül yaprakları onu geçtim bütün gece dirdir etti oranın yemekleri kötü niye oraya gittik diye zaten tarhana içti mekandakiler bile şaşırdı.. hep burgera ya da ocakbasina filan götürdü bu güne kadar. .neyse yüzüğü aldıktan sonra içime kurt düştü orjinal mi diye gittim sordum Kuyumcuya sahteymis200 liralık yüzük dayanamadım kızlar dedim niye bana bunları layık görüyorsun ikimizde çalışıyoruz daha iyisini hakketmez miydim?o yüzük orjinal kaç taksitle aldım onu ben altın olmasi orjinal oluyormuş çok kırıldım ve bunaldim ne yapacağımı bilmiyorum. ..

aynı kişi ile ilgili aynı anda iki farlı sıkıntı konusu.
bukadar arıza bi tipse niye ısrar ediyosunuz devam etmek için?

Belki de tektaş yüzük kadar gereksiz bir şeye para vermek istememiştir. Ama sizden çekindiği için söyleyememiştir.
Belki de adam kapitalizmin oyunlarına gelmiyor.
İsterse 10.000 tl kazansın. İnsanlara yardım edebileceği ya da evinin eşyasını alacağı parayı saçma sapan bir taşa vermek istemiyor belki?

:KK51:nişanlımla üniden beri olan bir arkadaşlığımız var . kendisi iyi kazanıyor . benim de gelirim iyi ama tektaşla evlilik teklifi almadım . hatta hiç tektaşa el sürmedim :KK16:evlilik teklifimi çok beğenmiştim. bunun tektaşla ilgisi yok aslında . sizin gidip kuyumcuya sormanızı gerektirecek başka somut şeyler olması lazım ? sizi para konusunda soğutmuş olmalı .

Cimrilige lafim yok da
Elinizde yuzukle kuyumcuya gitmek nedir ya? Sabancilar veya eczacibasilara gelin olun bence onlar size kasikci elmasi takarlar artik

Ben istiyorum simartilmak insanlara yardım edilecek zamanlarda gelir ama bana göre özel ve güzel şeyler bunlar

Okuyunca direk cark ettim zaten :KK53:
Yoksa olaya damardan girmistim halbuki :KK70:
Ask dicektim, ne onemi var dicektim...
Bogazima dizildi hepsi :KK70:
Ben yaşadım böyle bi ilişki. Yüzüksüz teklif etti. Ayak üstü yolda yürürken dedi ki evlencek misin benle evlenir misin. Evlenirim dedim ben de. Buymuş evlilik teklifi.

Bana hediye almışlığı yoktur. Bir buçuk sene sürdü. 4000₺ yakın geliri vardı.

Hediye almamak için ayrılırdı kavga çıkarırdı aklına gelebilecek tüm özel günlerden önce.

Bi keresinde ben bilinçli olduğunu anlamayıp barıştm gönül aldım. Bana evden hediye getirmişti. Söyledi evde vardı diye.

Kendine benim yanımda 200₺lik falan kıyafetler alırdı. Ben de öğrenciyim tabi cepte 20₺. Para avcısı olarak görüyo desem, acıktım bile diyemezdim hesap ödetmiyo ben otlakçı durumuna düşerim diye. Israr ediyodu öyle diyodum ben de acıktım diye.
Bi insan yemek yemeye bile utanan birine neden "aman para yedirmiym" diye düşünür ki.

Neden cebinde 20₺ olan öğrenci kızın yanında kendine üst baş alır? Karaktersiz ya bak gene sinirlendim şimdi.

Görgüsüz insanla hayat çok zor. Benim maddi durumu hiç olmayan, ağır şartlarda çalıştığı halde kıza altın kolye parası denkleştiren arkadaşlarım da var tanıyorum böyle insanları.

Aşk meşk bilmem. Bi insan seviyosa gerekirse para denkleştirip gene alıyo sevindircek bi hediye.

Sizi geçiştiren parmağınıza bi teneke yüzük takan adamlarla işiniz olmasın. Bana kesin öyle biri düşer o yüzden "işim olmaz" demiyorum gördüğünüz gibi. Bende baht yok ama siz kendinizi kaçın kurtarın.

Cimrilige lafim yok da
Elinizde yuzukle kuyumcuya gitmek nedir ya? Sabancilar veya eczacibasilara gelin olun bence onlar size kasikci elmasi takarlar artik
Birine gıcık kapınca yapılıyo dark inan bana. Ben bana getirilen hediyeye bu ne ya bu ne falan diye nasıl sinir krizi geçirmiştim anlatamam.

Cimri olduğundan şüphe ettiği için gelmiştir aklına. Ben bile neler düşünürdüm ki hayatım boyunca hiç maddi değeri olan hediye kabul etmedim.

Birine gıcık kapınca yapılıyo dark inan bana. Ben bana getirilen hediyeye bu ne ya bu ne falan diye nasıl sinir krizi geçirmiştim anlatamam.

Cimri olduğundan şüphe ettiği için gelmiştir aklına. Ben bile neler düşünürdüm ki hayatım boyunca hiç maddi değeri olan hediye kabul etmedim.
Ay cok alemsin:KK45: giciklik olursa yapilir diyosun yani
Ne bileyim bana cok sevimsiz geldi be canim
Karsima dikilse bu yuzuk sahte diye ver la yuzugu hak eden birine takicam der geri bile alirim yani ben olsam:KK70:

Back
X