- Konu Sahibi Endoplazmik1kulum
-
Anlatmaya ben başlayım
ilk buluşmamızda hesap öderken ''Çok tutmadı ben öderim'' dediği için ikinci kez görüşmediğim biri oldu :)
ilkine pişman oldum ne ikincisi :)
sizin başınızdan geçen cimrilik olayları yok mu buna benzer?
Erkek dedigin az bonkör olacak ya tabi bonkör dediysem de har vurup harman savurmayacak. Bu kadar hesapci olmaya gerek yok hadi hesap ediyosun öyle deme bari
Bence de oyle biriyle omur gecmezdi cok iyi yapmissin canim :13:
Benim degil de kuzenimin basina gelen bir olayi anlatayim.
Kuzenimin cok yakisikli kizlarin etrafinda pervane oldugu her tatilde yurt disina giden x sehrindeki mango ve polo nun sahibiyle tanisikligi vardi. Sonra aska dönüştü bu tanisiklik. Neyse efendim bu adam kizi sabah magazaya cagririmis islerim yoğun seni boyle goreyim diye aksama kadar bi bardak su vermezmis resmen. Kuzenim de hanim ya hic istemezmis. Neyse bir gun yine ayni boyle gitmis en sonunda Kuzenim dayanamamis aciktim ben demis. Yemege gitmisler kuzenim yemek soylemis cocuk ac degilim demis ve sadece su istemis.neyse kuzenimin yemegi gelince tadina bakayim diye yemekten yemeye baslamis ve abartisiz hepsini o yedi ve o son yemegimiz oldu daha da gorusmedim diyor.
Zengin erkekler daha cimri oluyor zaten,kuzeninin başından geçen olaydaki gibi
Ne demek ya kızı çağır saatlerce aç susuz bırak sonra yemeğe çıkınca yemeğini ye.Bu kadarına pes artık diyorum.
valla yokluk ayrı cimrilik ayrı şey.cimri adama hiç tahammülüm yok einde olmayana canım feda canı sağolsun....ben ayaktada giderimBenim vardı başımda bir tane. cimriliğinden bozuldu.. bence hayat geçmez..
Nasıl bir şanssa hayatımda 2 kişi oldu, 2side cimri çıktı.. 3.de piyangoyu çekcem inş.
ünvde bi arkdaşım vardı, 3 yılda sadece bir sefer cafeye gitmişliğimiz vardır, var sen düşün yani..
Benim vardı başımda bir tane. cimriliğinden bozuldu.. bence hayat geçmez..
Nasıl bir şanssa hayatımda 2 kişi oldu, 2side cimri çıktı.. 3.de piyangoyu çekcem inş.
ünvde bi arkdaşım vardı, 3 yılda sadece bir sefer cafeye gitmişliğimiz vardır, var sen düşün yani..
Benimde oldu..tanistik..bi kafede oturuyoruz ben bi limonata ictim onun disinda hic sormadi bile bana bisey ister misin diye ses etmedim.aksam eve geldim msjda bana cok gezer misin o pahalidir bu soyledir falan aman dedim bu ne boyle ben yapamiycam diyip biraktim.sonra ne mi oldu yillar onceydi bu olay tabii gecen onu gordum nasi yakisikli olmus evlenmis pisman olmadim desem yalan olur..ilk seferde boyle seylere takilmamali bence..sonrasinda devam ederse sorun vardir.ben acele ettim simdi pisman oldum mu evettt belkide oyle biri degildi o anlik biseydi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayy liseye giderken öyle bir dengesizde benim karşıma çıktı bi insan her gittiği yerde sadece su içer micimri insanla hiç işim olmaz...
ama şimdi sevdiğim adam dünyanın en mükemmel adamı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?