- Konu Sahibi Nazlikiz1907
-
Benim hesapta biriksin demesi doğru değil ama koni sahibi de birlikte olduklarında istiyor ki hep o karşılasın herseyi. İnsan bi elini cebine atar ya. Anlattığına göre atmıyor adam da ondan sen öde diyor belli kihos degil elbet ama yasanilanlar hos degil zaten. cimrilerle yasanmaz
bence konu sahibinin en dogal hakki. sahsen ben de isterdim yanimda adam oldugu surece herseyi onun karsilamasini ayrica bunu seve seve buyuk bi zevkle yapmasini. bunu istemek kotu bise degil. normalBenim hesapta biriksin demesi doğru değil ama koni sahibi de birlikte olduklarında istiyor ki hep o karşılasın herseyi. İnsan bi elini cebine atar ya. Anlattığına göre atmıyor adam da ondan sen öde diyor belli ki
Yani ilerde nolucak hep bişiyi sen al bişiyi ben alıyım. Ben de alırım tabiki ama eşim hiçbişiyi tek başına yapmıyor. Bilmiyorum..bence konu sahibinin en dogal hakki. sahsen ben de isterdim yanimda adam oldugu surece herseyi onun karsilamasini ayrica bunu seve seve buyuk bi zevkle yapmasini. bunu istemek kotu bise degil. normal
Şimdi konuşmuyoruz o da aramıyor.,Ne diyorsunuz kızlar dün akşam söyliceğimi söyledim bencil ve cimri ben oldum
Nasıl ifade ettiniz? Belki haklıyken haksız konuma düşmüşsünüzdür. Sakince ve kararlica isteğinizi ifade edin. Geri adım atmayın.Ne diyorsunuz kızlar dün akşam söyliceğimi söyledim bencil ve cimri ben oldum
Merhaba, alakasız olcak belki ama eşinizin Burcu ne cok merak ettim. 2 erkek tanıdım böyle ikisi de aynı burçtu da. Tam da bu cimrilikte.Ne diyorsunuz kızlar dün akşam söyliceğimi söyledim bencil ve cimri ben oldum
Biraz sert konuştum.Nasıl ifade ettiniz? Belki haklıyken haksız konuma düşmüşsünüzdür. Sakince ve kararlica isteğinizi ifade edin. Geri adım atmayın.
çalışıyorum o yüzden sürekli yazamıyorum. Tabiki geçekNe kadar taksit taksit yazıyorsunuz?
Gerçek mi anlattiklariniz?
Şimdi bunları evlenmeden konuşmadınız mı? Özellikle yaşanacak yer mevzusunu. Ben mesela eşime orada yaşamam demiştim. Şimdi çıkıp gidiyoruz derse sen git derim.Ne diyorsunuz kızlar dün akşam söyliceğimi söyledim bencil ve cimri ben oldum
Kavga tarzı ise yaramıyorsa ki saygı sınırını aşmadan tartışın derim. Siz aşarsanız eşinizde kendinde hak bulabilir.Biraz sert konuştum.
Çünkü birikim falan yok bence.Şimdi konuşmuyoruz o da aramıyor.,
valla yazılanları okudum şoktayım...Maaşın yatıyor daha ne istiyorsun diyor
Sabah akşam o kadar yoğun çalışıp tüm işler sizdeyken bir zahmet paranızda size kalsin.valla yazılanları okudum şoktayım...
bende calısıyorum esımde calısıyor 3yıllık evlıyız ve asla bana onuda sen öde bunuda sen ver demez dıyemez . ben bazen gel dısarda sana kahve ısmarlıycam derdım onu bıle zorlaaaa kabul eder ,kıyamaz bana sabah 6 aksam8 calsııyorum ev işi,yemek, camasırlar bızde zaten , bide kocalık mı yapcaz
sen erkeksın dısarıda hesabı ben oduyorsan sen ne işe yarıyorsun.
demekkı aılesını beslıyor,acık ve net.
aıle kavramını anlayamamış,çok zor bır durum.
canım benım benım söylemek istediğim her iş kadına bırakılmaz . ev işlerini biz birlikte yaparız ben süpürsem o siler yemeklerde ortak yapılır. çorba onda ana yemek bende. o derece aptal degılım yanı :)Sabah akşam o kadar yoğun çalışıp tüm işler sizdeyken bir zahmet paranızda size kalsin.
Kusura bakmayin da size kahve ismarlatmaya kiyamayan koca o kadar işi tek başına yapmanıza nasıl kiyiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?