cimri eş

hos degil elbet ama yasanilanlar hos degil zaten. cimrilerle yasanmaz
Benim hesapta biriksin demesi doğru değil ama koni sahibi de birlikte olduklarında istiyor ki hep o karşılasın herseyi. İnsan bi elini cebine atar ya. Anlattığına göre atmıyor adam da ondan sen öde diyor belli ki

bence konu sahibinin en dogal hakki. sahsen ben de isterdim yanimda adam oldugu surece herseyi onun karsilamasini ayrica bunu seve seve buyuk bi zevkle yapmasini. bunu istemek kotu bise degil. normal

bence konu sahibinin en dogal hakki. sahsen ben de isterdim yanimda adam oldugu surece herseyi onun karsilamasini ayrica bunu seve seve buyuk bi zevkle yapmasini. bunu istemek kotu bise degil. normal
Yani ilerde nolucak hep bişiyi sen al bişiyi ben alıyım. Ben de alırım tabiki ama eşim hiçbişiyi tek başına yapmıyor. Bilmiyorum..

Ne diyorsunuz kızlar dün akşam söyliceğimi söyledim bencil ve cimri ben oldum
Merhaba, alakasız olcak belki ama eşinizin Burcu ne cok merak ettim. 2 erkek tanıdım böyle ikisi de aynı burçtu da. Tam da bu cimrilikte.
Bu Arada geçmiş olsun cok sinir bozucu bir durum bir erkeğin bu kadar market giderini bile esine yıkmaya çalışması. Cidden hayat geçmez ya

Ne diyorsunuz kızlar dün akşam söyliceğimi söyledim bencil ve cimri ben oldum
Şimdi bunları evlenmeden konuşmadınız mı? Özellikle yaşanacak yer mevzusunu. Ben mesela eşime orada yaşamam demiştim. Şimdi çıkıp gidiyoruz derse sen git derim.
Bunun dışında market mevzuları da çok çirkin ben olsam o sürünene kadar konuşmam telefonlarını açmam. Bir hastane masrafımı market harcamasını ödemeyecekse ne işe yarıyor ki? Birde birikim için para isteyecek. %99 boşardım. Ama siz kendiniz bilirsiniz. Bir süre süründürün.

Biraz sert konuştum.
Kavga tarzı ise yaramıyorsa ki saygı sınırını aşmadan tartışın derim. Siz aşarsanız eşinizde kendinde hak bulabilir.
Eşim tarafından düşünülmemek beni evli gibi hissettirmiyor deyin gayet sakince. Sonra da arayıp sormayın bakalim. Çözüm olmayacaksa evlilik danışmanına gidin cidden sizden hesap ödemesini beklemesi benimde hoşuma gitmezdi. Siz eşsiniz elbette hesap ödeyebilirsiniz ancak iki kere ben ödedim hadi şimdi sen öde tutumunu arkadaşımıza bile yapmayız.

Maaşın yatıyor daha ne istiyorsun diyor
valla yazılanları okudum şoktayım...
bende calısıyorum esımde calısıyor 3yıllık evlıyız ve asla bana onuda sen öde bunuda sen ver demez dıyemez . ben bazen gel dısarda sana kahve ısmarlıycam derdım onu bıle zorlaaaa kabul eder ,kıyamaz bana sabah 6 aksam8 calsııyorum ev işi,yemek, camasırlar bızde zaten , bide kocalık mı yapcaz
sen erkeksın dısarıda hesabı ben oduyorsan sen ne işe yarıyorsun.
demekkı aılesını beslıyor,acık ve net.
aıle kavramını anlayamamış,çok zor bır durum.

Sabah akşam o kadar yoğun çalışıp tüm işler sizdeyken bir zahmet paranızda size kalsin.
Kusura bakmayin da size kahve ismarlatmaya kiyamayan koca o kadar işi tek başına yapmanıza nasıl kiyiyor?

Sabah akşam o kadar yoğun çalışıp tüm işler sizdeyken bir zahmet paranızda size kalsin.
Kusura bakmayin da size kahve ismarlatmaya kiyamayan koca o kadar işi tek başına yapmanıza nasıl kiyiyor?
canım benım benım söylemek istediğim her iş kadına bırakılmaz . ev işlerini biz birlikte yaparız ben süpürsem o siler yemeklerde ortak yapılır. çorba onda ana yemek bende. o derece aptal degılım yanı :)
tek başıma butun işleri ben yapıyorum demedım çalısan kadın elbette erkeklerden daha fazla çaba gösterıyor onu anlatmak ıstedım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…