cimri eş

Sürekli sen ne yaparsın diye sormuşsunuz ama önemli olan sizin ne yapacağınız.
Eşiniz surat asmasın diye herşeyine evet diyeceksiniz gibi duruyor buradan.
Soyadı, yaşanacak yer ve diğer rahatsız olduğunuz konularda net olun.

Ben karşınızda sizi seven, değer veren birini göremedim bu arada üzgünüm.
Bunun için yapılacak şey bellidir ama anlayıp anlamamak size kalmış

Birde para konusuna gelince hayat müşterek, soyadı, yaşanacak yer gibi konularda erkeğin dediği olur. Baştan prim verilmeyecek böyle tiplere. Ne dediği, ve olduğu belli değil.

Isimize gelince eşitlik isimize gelince erkektir yapmalı mantığına tersim ben

dinimizde bile boyle
Sanki dini her konuda yüzde yüz yaşıyoruz ha. Eşi de madem din diyorsun mecbur değilsin çalışma erkek içinde desin. Çıkarımıza uygun olunca kadınlık sıfatımızı kullanmak hiç dogru değil. Eşiz biz tabiki eşit olacak her şey

Sizin nasıl oluyor eşinizle maddi paylaşımınız

adamin her lafa bir lafi var e ozaman kadinin da onun lafina hep bi lafi olsun

Sizin nasıl oluyor eşinizle maddi paylaşımınız
Her ailenin farklıdır kıyaslama yapma. Biz kredi çektik eşimden gidiyor hepsi. Parası kalmıyor ben gönderiyorum işte aylık bin lira 2 bin lira falan faturalar falan onun otomatik ödemesinde. Kreşi ben ödüyorum çünkü kreşe hep ben gidiyorum.
Çalışmadığım dönem de oldu parasal krize girip bana sunu alma bunu alma dediği de oldu. Ama bak çok senin paran benim param yapıldığı zaman bu sebeple boşanan arkadaşım var benim. Bu konuda kırıldığını ortak giderlere elbette katılacağını ama herkesin birikimini kendi hesabında yapmasını falan söyle sonuçta kimin hesabında olursa olsun sizin paranız yani. Ya bence siz ayrı yerlerdesiniz ya onun sıkıntısı bu.

Ama asıl o sen ben yapıyor niye illaki onun hesapta birikiyormus ki para. Ne fark eder ki yani ayrı ayrı biriktirin işte günü gelince zaten iki hesaptaki de sizin değil mi zaten
Yani herşey onun elinin altında olmsun istiyor. Şöyle aynı yerdeyken de 2 kere markete gittiysek 3.de bunu sen öde diyordu. Ya da ekstra kendimle ilgili bi durım olduğunda bana ödetmeye çalışıyor. Hani bi ihtiyacını göriyim olmadı evlendiğimizdem beri. Sadece özel günlerde hediye aldı o da ben beklediğim için yoksa onu da almaz

Sen hiç elini kartına götürmüyor musun markette falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…