- 27 Kasım 2021
- 239
- 130
- 18
- Konu Sahibi Nazlikiz1907
-
bilmem kendi kendine suanki yasadiginiz yeri orasiyla bi kiyaslama yap mantik acisindan. iyi ve guzel yonleri agir basiyorsa neden olmasinAilenin yaşadığı şehre atanma konusunda ne diyorsunuz
maalesef basmıyor. Çünkü kv müdahaleci. Gelmeyi gitmeyi çok seviyor. Rahat edebileceğimi düşünmüyorumbilmem kendi kendine suanki yasadiginiz yeri orasiyla bi kiyaslama yap mantik acisindan. iyi ve guzel yonleri agir basiyorsa neden olmasin
cok gelirse gelme dersin olur bitermaalesef basmıyor. Çünkü kv müdahaleci. Gelmeyi gitmeyi çok seviyor. Rahat edebileceğimi düşünmüyorum
Dur demezseniz daha fazlasını da yükler..kira ve faturaları eşiniz halletsin.sizinkini birikim yapın.olmadı kredi çekip araba filan alın kendinize ben borç ödyorum deyin.aksi halde çalışıp çabaladığınızla kalırsınız.Parayıda eşinizin ailesi yerÖncelikle merhaba diyerek konuya hızlıca giriyorum. Eşimle ikimiz de çalışıyoruz.İkimizin de maaşları hemen hemen aynı. Şu an görev dolayısıyla ayrı şehirlerdeyiz. Ben burda evimin kirasını faturalarını kendim ödüyorum, kendi özel ihtiyaçlarımızi kendim karşılıyorum, eşim bi ihtiyacın var mı bugüne kadar hiç sormadı. Ortak bi masraf olduğu zaman asla kendisi tek başına halletmez her zaman benden bi katkı bekler. ailesine karşı öyle değil. Gayet eli açık ve cömert. Ama bana karşı bunu ben alıyorsam şunu da sen al der her zaman bana da bişiler yükler. Sizce bu normal mi? Bir erkeğin eşine sürekli maddi sorumluluklar yüklemesi
Bi kere de bu ay birikim yapamadım sen ver de birikimime ekliyim demişti bende biriksin toplu demiştiPeki kalan parasını ne yapıyor?
Yani faturasını yiyeceğini vb ödedi kalan parasıyla ne yapıyor?
tehlikeliBi kere de bu ay birikim yapamadım sen ver de birikimime ekliyim demişti bende biriksin toplu demişti
Bunları söyleyince de sen cimrisin diyortehlikeli
Maaşın yatıyor daha ne istiyorsun diyorBunları söyleyince de sen cimrisin diyor
haha deli mi ne aaBunları söyleyince de sen cimrisin diyor
O cimrilikmiş benim paramı da kendi parası sanıyorsenin paran senin, kocanin parasi ise sizin
Söylüyorum ama nafiledinimizde bile boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?