Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencede pes....... bana diyorki, ne istiosun baska, bohcan yapildi, icinde pahali seylerde var, bindallin alindi, daha ne istiosun dedi bana. kusura bakma bunlar vazifen, fotocuyla bohcami karistirma dedim ona...
offf sinirden köpürüyom yaa
güvence sifir artikkk
niye erkekler böle yaa. hatayi kadin yapiyoo, erkana ne dediyse artik suc benim oluyorrr...
bikerede böyle olmustu beni ucladi cok büyük kavga olmustu
Arkadasin diger actigi konulari da okudum .. Soz de kiz isteme de her sey o kadar guzel olmuski . Cimri insanlar bu kadarini yapmazlar . Soz de farkli bi altin seti takilmis .Ve cok ta guzel hediyeler tatlilar . Kiyafetler alinmis . Erkek tarafi herseyi dusunmus . bu cimrilikte bu kadari yapilmaz heralde . Ayrica dugun zamani da trabzon hasiri takilacakmis . cok iyi valla ... Acaba siz onlarin ustune cok mu gittiniz ? bunu dusunmekten de kendimi alikoyamadim . Seven insan da bir cirpita bitirmezdi .. Siz onun icin bu kadar mi degersiz diniz ? hic sucu biraz da olsun kendiniz de aradiniz mi ?
Benim kayınvalidem o kadar iyidir ki, ucuz fotoğrafçıyla ucuz kuaför tutmakla uğraşmadı, bunları hiç yapmadıUcuzunu bulsam var ya öpüp başıma koyardım kusura bakmayın ama...
Bu mesajı gelinliğini kendi cebinden veren biri yazdı...