• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cimri, görgüsüz kayınvalidesi olan var mı?

Benim nişanlımda kısa kısa gelinlikten kısmaya çalışıyo,neymiş tanıdıkları dikecekmişş...:14: Model beğenmezsem kusura bakmasınlar....

off başlık aynen benim kayınvalideme yazılmış sanki... kadın aklıma geldikçe fena oluyorum valla.:31:

Konuyu bastan sona kadar okudum..

ALlah'a sukurler olsun boyle iyi kalpli hersey senin istedigin gibi olacak diyen bir nisanlim sevgilim oldugu icin diyorum..

Allah herkesin gonlune gore versin..

bencede pes....... bana diyorki, ne istiosun baska, bohcan yapildi, icinde pahali seylerde var, bindallin alindi, daha ne istiosun dedi bana. kusura bakma bunlar vazifen, fotocuyla bohcami karistirma dedim ona...
offf sinirden köpürüyom yaa
güvence sifir artikkk
niye erkekler böle yaa. hatayi kadin yapiyoo, erkana ne dediyse artik suc benim oluyorrr...
bikerede böyle olmustu beni ucladi cok büyük kavga olmustu

cnm yazdıklarının buraya kadar okudum kendimle kıyas ettim nişan yaptım nişanlığımı kendim aldım bizim burda nişanda takılan takı kızda alır yangından aml kaçırır gibi topladılar oğullarının önündekileri biz ağzımızı açıp birşey demedik mobilya yı eşim kendi yaptı kınalığımı bindallımı herşeyimi kendim aldım bide nişan olur olmaz geldiler anasıyla oğlu ne mobilya alıcaksınız diye bir odayı kız tarafı düzüyor burada sanki kendi herşeyi tam yapmış gibi düğünüm olucak beni bir gelinlik için günlerce ağlattılar bana şaka ile karışık biz sana bilezik takmasak olurmu diye bile sordu ama ben şimdi anlıyorum kendimce inat etmişim herşey değişir diye kocam şimdi beni çok rahat yaşatıyor en pahalı yerlere yemeğe götürür hediye alır tatile götürür her masrafımı karşılar ama şu an kayınvalidemin yüzünü bile görmek istemiyorum ve benden sürekli gitmemi hal hatır sormamı bekliyor bunları dile getiremiyorum ne yüzle bekliyosun diye ne çok salakmışım şimdi olsa hiç bir şeye boyun eğmem resmen bedavaya gelin aldılar ve bana herkes şunu dedi kocandan çok daha güzelsin daha iyilerine layıktın:(:(:(ben kocamı seviyorum onunla bu gün olsa yine evlenirim ama birde kayınvalidemle aynı apartmanda oturuyorum şimdiki aklım olsa bunu asla kabul etmezdim şimdi yavaş yavaş ev alma fikrini işliyorum kafasına dua edin benim için nolur:(

Benim kayınvalidem o kadar iyidir ki, ucuz fotoğrafçıyla ucuz kuaför tutmakla uğraşmadı, bunları hiç yapmadı :66: Ucuzunu bulsam var ya öpüp başıma koyardım kusura bakmayın ama...

Bu mesajı gelinliğini kendi cebinden veren biri yazdı...

bana sunulan imkanları düşündükten sonra sizinki bana şımarıklık gibi geliyor kadın trabzon bileziğine kadar almış kuaförünü ödüyor fotoğrafçını tutuyor ucuz diye beğenmiyosun :5:ah ah şimdiki aklım olsa söke söke aldırırdım yaptırırdım herşeyi ne safmışım

bende vardı sizinkinin tıpkısı nasıl insan bunlar çözemedim ben daha size bolca sabır dilerim işiniz zor

benim kaynanamda masallah cimrilik rekortmeni bana hiç bişi takmadı nişnada eşimin aldığı alyansla 5 ay kaldık öle evlenirken gene eşim 2 bilezik aldı kadın kimseye takı takmamış bizede takan olmadı ufffffff gebersin

torunu oldu kadına eşim dediki anne esranın tarafı hep altın taktı bebege biz nie takmıoz dediki bunlar hep geri ödenecek ben dayınken cocuna 10 lira taktım takamam falan taktılarsa taktılar dedi ya varya benim gelin arabamı bie babam yaptı düşünün gerisini eşyalarımı altınlarımla aldım kullanılmış halı perde verdi şimdiki aklım olsa asla evlenmezdim eşimle ailesi tam bi felaketttttt

burda çeyrek altın bile görmeyenler var bırak fotoyu şunu bunu. zaten artık fotosunu şunu artık gençler kendi düşünüyor. eğer evlenecek çiftler çalışıyorsa bu tarz şeyleri aiye ödetmek bana ters geliyor.
ama ailenin yapması gereken şeylerde avrdır tabi.Örneğin altını mobilyası gibi.sizinki biraz bana görgüsüzlük gibi geldi.

Arkadasin diger actigi konulari da okudum .. Soz de kiz isteme de her sey o kadar guzel olmuski . Cimri insanlar bu kadarini yapmazlar . Soz de farkli bi altin seti takilmis .Ve cok ta guzel hediyeler tatlilar . Kiyafetler alinmis . Erkek tarafi herseyi dusunmus . bu cimrilikte bu kadari yapilmaz heralde . Ayrica dugun zamani da trabzon hasiri takilacakmis . cok iyi valla ... Acaba siz onlarin ustune cok mu gittiniz ? bunu dusunmekten de kendimi alikoyamadim . Seven insan da bir cirpita bitirmezdi .. Siz onun icin bu kadar mi degersiz diniz ? hic sucu biraz da olsun kendiniz de aradiniz mi ?

şunu okuyunca kusura bakma ama daha insanlar sana ne yapsın.

Benim kayınvalidem o kadar iyidir ki, ucuz fotoğrafçıyla ucuz kuaför tutmakla uğraşmadı, bunları hiç yapmadı :66: Ucuzunu bulsam var ya öpüp başıma koyardım kusura bakmayın ama...

Bu mesajı gelinliğini kendi cebinden veren biri yazdı...

şu KK da okuduklarıma bir türlü anlam veremiyorum.:53: bütün gelinlerin ailesi mükemmelmiş erkeklerin ailesi hazıra konuyormuş bu kadar yanlı olunabilir mi. :53:bazıları da diyor ki benim ailem utandırıcak eşimin ailesini çünkü onlar mükemmeldir filan. arkadaşlar sizin kocalarınız ağaç kavugunda büyümedi onu da bi yetiştiren var o yüzden hiç bi masraf yapmasalar bile sizin için, evinize gelip bi çayınızı içmeye hakları vardır .. hiç bi hakları olmasa kul hakkı vardır yapmayın etmeyin yaa :53::53:
bende eşimle ortak çabalarımızla evlendim. düğün yapmadım nikahtan sonra yemek vericektim arkadaşlarıma bi takım aksiliklerden oda olmadı. balayına gidemedim.. hatta benim kayınvaldem nikahıma bile gelmedi. onun ailesinin değil öyle bilezik bilmem ne takması bir kuruş paralarını görmedim. eşimin babası vefat etmiş zaten beklemiyordumda böyle bir şeyi. gelinliğimi kendim kiraladım. nişan olmadı söz aile arasında oldu babam 2500 Tl yatakodası için para verdi o kadar. 18.000 tl borç ödedik evkura canımız çıktı bir buçuk sene. yani diyorum ya kuruş geçmedi bana kayınvaldemin ama ben bu gebersin ölsün diyenlere bir türlü anlam veremiyorum.. para pul ne kadar önemli şeylermiş.. insanlığın hiç bi önemi yok mu.. bilezik yüzük para hiçbişi takmadılar görümcem bile geldi nikaha sallana sallana geldi gitti.. benim annem babam abilerim ve ablam birer burma taktılar .. eşimde takılarımı taktı .. onlardan gelen giden bile olmadı şimdi ben gebersinler mi diyeyim anlayamıyorum.. yani eğer kendine güvenmiyorsan evlenmiceksin kardeşim bu ne dünya böyle ..
şimdi ben valde hanımın evine bizimkilerden çok gittim. bi oglu var kocası yıllar önce ölmüş napim oglunuda mı koparayım kadından.. oda yüzsüz bi kadın değildir zaten öyle evime geleyim aylarca kalayım demez çekine çekine gelir. yani şimdi ne eşimin ailesinin ne benimkilerin çıkıpta bişi demeye hakları yok çünkü bi katkıları olmadı evime ama buda benim onlara düşman olmamı gerektirmez dünya malı dünyada kalır bu kadar hırslı olmayın yarın sizin de çocuklarınız evlenecek sizin için de " o kadını hiç sevmiyorum gebersin" denebilir..keser döner sap döner gün gelir hesap döner"

bunuda gelinlik, nişanlık,alyansının bir kısmı ve davetiye ve nikah şekerini kendisi karşılayan çok mutlu bi kadın yazdı :1:

Valla canim bence sen bu is basindayken vazgec derim basinda senin hayatina bu sekilde meudahle edenler ilerisinde neler neler gorceksin balik basindan pis kokar diye atalar bosuna dememis nisanlin da aramiz acilio siz kendi aranizda hallediverin diyerek cok guzel isin icinden siyriliveriyo anladigim kadariyla kusura bakma ama hersey basindan belli bu hatayi ben yasadim cunku yaptim simdi benden degersizi yok !! O yuzden gecsin daha guzelsindirde neler neler cikar karsina daha bosveerr derim ben heleki birde ayni apartmanda puuuu seni cok ezerler sonra bak Alllah herseyin hayirlisini versin canim

Back
X