• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cimri, görgüsüz kayınvalidesi olan var mı?

hergün ilk senin konunu okuyorum acaba aradımı diye, inada bindirdim -tatlicadiarzu- çok enteeresan, numunelik bir tipmiş gerçekten.. ay bir de resmi yırtmış... hey yarabbi sen akıl ver.. gerçekten tebrik ederim seni, ayakları yere sağlam basan akıllı bir kızsın.. :lepi:

kaydirigubbakcemile5 tsk ederimmm
:hooray: böyle geziyorummm
güclüü :delphin:

ay tam numunelik bir tipe çatmışsın ya.. pes doğrusu.. annesi oğlunu müzeye kaldırsın

yaşın 20 ama maşallah tavrın net, duruşun sağlam, kararlarının arkasındasın :hooray: :nazar:

bugünlerini gülerek hatırlayıp şükretmen dileğiyle,sevgiler..

ay tam numunelik bir tipe çatmışsın ya.. pes doğrusu.. annesi oğlunu müzeye kaldırsın

yaşın 20 ama maşallah tavrın net, duruşun sağlam, kararlarının arkasındasın :hooray: :nazar:

bugünlerini gülerek hatırlayıp şükretmen dileğiyle,sevgiler..

tskler canim
amin aminnn

aylin nasilasin .son durumnu okudum .cok üzüldüm.barisir siniz diye düsündüm hemen esyalar gönderilmis .resimler falan yirtilmis. hemen iki günün icinde .yoksa önceden cok birikim mi vardi bu kadar ani oldu.

Arkadasin diger actigi konulari da okudum .. Soz de kiz isteme de her sey o kadar guzel olmuski . Cimri insanlar bu kadarini yapmazlar . Soz de farkli bi altin seti takilmis .Ve cok ta guzel hediyeler tatlilar . Kiyafetler alinmis . Erkek tarafi herseyi dusunmus . bu cimrilikte bu kadari yapilmaz heralde . Ayrica dugun zamani da trabzon hasiri takilacakmis . cok iyi valla ... Acaba siz onlarin ustune cok mu gittiniz ? bunu dusunmekten de kendimi alikoyamadim . Seven insan da bir cirpita bitirmezdi .. Siz onun icin bu kadar mi degersiz diniz ? hic sucu biraz da olsun kendiniz de aradiniz mi ?

Arkadasin diger actigi konulari da okudum .. Soz de kiz isteme de her sey o kadar guzel olmuski . Cimri insanlar bu kadarini yapmazlar . Soz de farkli bi altin seti takilmis .Ve cok ta guzel hediyeler tatlilar . Kiyafetler alinmis . Erkek tarafi herseyi dusunmus . bu cimrilikte bu kadari yapilmaz heralde . Ayrica dugun zamani da trabzon hasiri takilacakmis . cok iyi valla ... Acaba siz onlarin ustune cok mu gittiniz ? bunu dusunmekten de kendimi alikoyamadim . Seven insan da bir cirpita bitirmezdi .. Siz onun icin bu kadar mi degersiz diniz ? hic sucu biraz da olsun kendiniz de aradiniz mi ?

diger yazilarimi okudunmu bilmiyorum...
evet herseyi düsündüler. sagolsunlar sözüm süper gecti...
hasir seti istedim almam demediler iyi hos... zaten temmuza kadar cimriler diye birsey düsünmedik
agustos da iki taraf da TR deydi izinde... bizim 2 dügünümüz vardi. videolar cekildi...
izinden geldik bize geldiler... videolara baktilar ondan sonra degistiler... gözleri mi korktu anlamadik...

sorun su... SORUN EDILMICEK bir konuda cimrilik yaptilar... aslinda önemli olan seylerde cimrilik yaptilar, hadi sorun bu degil dedim... erkanla konusayim dedim. birden bire hakarete ugradim.... annesi doldurmus diyorum size...
benim bir hatam olmadi, illa su su olcak demedik hicbirzaman...
görgüsüz insanlar...
sözdeki yapilan seyleri bile halalari demistir... onlardan cikmamistir eminim...

ben kendimde bir hata bulamiyorum. erkan cok cimri

aylin nasilasin .son durumnu okudum .cok üzüldüm.barisir siniz diye düsündüm hemen esyalar gönderilmis .resimler falan yirtilmis. hemen iki günün icinde .yoksa önceden cok birikim mi vardi bu kadar ani oldu.

cok iyiyim canim... birikim vardi diyelim... düzelir düzelir dedim artik kör olamazdim...
birak annesini, erkan cok kirdi beni

Ben adetlerden yana degilim fazla. Ama iki taraf adetine usulune gore yapmaya niyetliyse
adabina usulune gore yapilmasi gerek.. Bir sacin bir fotorafin lafi edilmezdi..
Hadi kaynanadir ucuza kapatmak istiyordur diyelim
ex sözlün bir evin sorumlulugunu alacak kadar olgunlasmamis bu kesin bir kere.
Olgun biri olsaydi annemle anlasin diye seni öne atmazdi
ailesiyle sozlusunu idare edemeyecegini anladigi icin sana kÜstahlik yapti
sucunu o sekil bastirmak istedi kucuk bey..
On kere evlenmiyorsun ilk defa evleneceksin ve tavrini kesin koyacaksin
hic bir pismanligin olmasin derim.. Canin yansada inanki gecer
cunku zaman herseyin ilaci.. O pisman olacak orasi kesinde..

Ben adetlerden yana degilim fazla. Ama iki taraf adetine usulune gore yapmaya niyetliyse
adabina usulune gore yapilmasi gerek.. Bir sacin bir fotorafin lafi edilmezdi..
Hadi kaynanadir ucuza kapatmak istiyordur diyelim
ex sözlün bir evin sorumlulugunu alacak kadar olgunlasmamis bu kesin bir kere.
Olgun biri olsaydi annemle anlasin diye seni öne atmazdi
ailesiyle sozlusunu idare edemeyecegini anladigi icin sana kÜstahlik yapti
sucunu o sekil bastirmak istedi kucuk bey..
On kere evlenmiyorsun ilk defa evleneceksin ve tavrini kesin koyacaksin
hic bir pismanligin olmasin derim.. Canin yansada inanki gecer
cunku zaman herseyin ilaci.. O pisman olacak orasi kesinde..

her yazdigin cümle de haklisn canim.
ben üzülmedim... tabiki canim yandi... ama gecti...
demekki beni hic sevmemis... sahip cikmadi bile, birak sahip cikmayi bir sms bile atmadi.... KACTIIIIIIIIIIIIII KORKAKKKKKKKKK

her yazdigin cümle de haklisn canim.
ben üzülmedim... tabiki canim yandi... ama gecti...
demekki beni hic sevmemis... sahip cikmadi bile, birak sahip cikmayi bir sms bile atmadi.... KACTIIIIIIIIIIIIII KORKAKKKKKKKKK

hemen bi şarkı yazmak geldi içimden senin bu sözüne karşı :1: BIRAKIP KAÇMAK SANA YAKIŞIR ANCAK SENİN BİR ADIN YALANCI BİR ADIN ALÇAK kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şarkıyı söyleyen kişinin adı da serdem coşkun ALÇAK isimli şarkısı :utangac:

hemen bi şarkı yazmak geldi içimden senin bu sözüne karşı :1: BIRAKIP KAÇMAK SANA YAKIŞIR ANCAK SENİN BİR ADIN YALANCI BİR ADIN ALÇAK kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şarkıyı söyleyen kişinin adı da serdem coşkun ALÇAK isimli şarkısı :utangac:

kaydirigubbakcemile3

ilk sayfayı okuyunca devamını okuyamadan yazmaya karar verdim
benim ki daha garip bişey ve benim düğünüm düğün denirse tabiii
çok da tuhaftı:)) genelde düğün zamanı sorunların maddiyattan çıktığını
düşündüğümden hiç bişey isteyip yormiim insanları dedim ama
karşımdakiler bu iyi niyeti anlamak yerine edebildikleri
kadar suistimal ettiler..eşimde böyle şeylere çok önem vermez
aslında ben de bazılarını prosedür olarak görürüm ama işlerine gelen olması gereken oldu
işlerine gelmeyen gelin çok önemsemiyo böyleşeyleri dendi..
veeee kendi duvağımı kendim aldım kendi kuaför paramı kendim verdim (kına gecesinde)
çerezdi, kınaydı(hem gönderin hem kınamı yakın der gibi annemlere:))) kendim aldım
görümcemin gelinliğini giymekle kalmayıp ayakkabılarını bile giydim..
anneme falan bohça hazırlamak bi yana bana bile bohça gelmedi
üstüne üstlük stüdyo resmim bile yok oysa kayınvalidemin
bile var _60 yaşına geldi_ altınlarımı da aldılar
borçlarım için ama ben o borçları yeni bitirdim..:))
aklım sıra iyilik yaptım oysa yaptığım tam bi enayilik:))

ilk sayfayı okuyunca devamını okuyamadan yazmaya karar verdim
benim ki daha garip bişey ve benim düğünüm düğün denirse tabiii
çok da tuhaftı:)) genelde düğün zamanı sorunların maddiyattan çıktığını
düşündüğümden hiç bişey isteyip yormiim insanları dedim ama
karşımdakiler bu iyi niyeti anlamak yerine edebildikleri
kadar suistimal ettiler..eşimde böyle şeylere çok önem vermez
aslında ben de bazılarını prosedür olarak görürüm ama işlerine gelen olması gereken oldu
işlerine gelmeyen gelin çok önemsemiyo böyleşeyleri dendi..
veeee kendi duvağımı kendim aldım kendi kuaför paramı kendim verdim (kına gecesinde)
çerezdi, kınaydı(hem gönderin hem kınamı yakın der gibi annemlere:))) kendim aldım
görümcemin gelinliğini giymekle kalmayıp ayakkabılarını bile giydim..
anneme falan bohça hazırlamak bi yana bana bile bohça gelmedi
üstüne üstlük stüdyo resmim bile yok oysa kayınvalidemin
bile var _60 yaşına geldi_ altınlarımı da aldılar
borçlarım için ama ben o borçları yeni bitirdim..:))
aklım sıra iyilik yaptım oysa yaptığım tam bi enayilik:))

eyvah eyvahh......... ama suan mutluysaniz bosverin unutun gitsin dicem ama unutulmuyor...... herseyin bir anisi var

aylinciğim, durumlar ne? hiç arama veya görüşme oldumu karşı tarafla? fisfisfis

Back
X