• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cimri, görgüsüz kayınvalidesi olan var mı?

Hep aynı şeyler ne kadar iyi niyetli olmaya çalışırsan çalış bir şey istemiyorsun şu kadar altın şu kadar bilmemne diye şart koymuyorsun çünkü mal gibi kendine yakıştıramıyosun sonra noluyor nasıl olsa bunlar dünden razı kızı vermeye diye enayi yerine koyuyorlar insanı... Benim düğünümde öyle oldu şu kadar bilezik takcaz dediler yarısını bile takmadılar görümcemin takcağı bilezik bile kayınvalidemin bana takacağım dediği bileziklerdendi... ÇOk da önemli değil diyo insan ama o zaman bunu yapan inanın sonra nelerin cimriliğini yapıyor inanamazsınız.... Tüm ev eşyalarını eşimle beraber aldık ne eve ne düğüne fotoğrafçısı dondurmasına kadar biz ödedik şimdi hatun eşini dostunu evime getirip eee kolaymı bunların hepsini biz aldık hala ödüyoruz borcu bitmedi diye konuşup hava atıyormuş... Bilemiyorsun işte kavun karpuz değilki tıklatıp anlayasınlaelaelaelaelae

Hep aynı şeyler ne kadar iyi niyetli olmaya çalışırsan çalış bir şey istemiyorsun şu kadar altın şu kadar bilmemne diye şart koymuyorsun çünkü mal gibi kendine yakıştıramıyosun sonra noluyor nasıl olsa bunlar dünden razı kızı vermeye diye enayi yerine koyuyorlar insanı... Benim düğünümde öyle oldu şu kadar bilezik takcaz dediler yarısını bile takmadılar görümcemin takcağı bilezik bile kayınvalidemin bana takacağım dediği bileziklerdendi... ÇOk da önemli değil diyo insan ama o zaman bunu yapan inanın sonra nelerin cimriliğini yapıyor inanamazsınız.... Tüm ev eşyalarını eşimle beraber aldık ne eve ne düğüne fotoğrafçısı dondurmasına kadar biz ödedik şimdi hatun eşini dostunu evime getirip eee kolaymı bunların hepsini biz aldık hala ödüyoruz borcu bitmedi diye konuşup hava atıyormuş... Bilemiyorsun işte kavun karpuz değilki tıklatıp anlayasınlaelaelaelaelae

nekadar cirkin birsey yaa
hadi güzel güzel konusursun durumum yokk oglun sen yap yapabildigin kadar... iyi anlayisli olursunn... sende anlayisli olup kendimiz yaptik diye gururlanirsin... sonra dersin gelinine kizim rezil olmak istemiyorum böyle dicem, kulagina giderse üzülme dese üzülmezsin... ama takicam deyip takmamak tam ayip yani

canım yazdığın baya olmuş ama yeni gördüm
resmen beni anlatmışsın

bende bunları birebir yaşadım hatta daha beterlerini de yaşadım
sonuçta nişanımızı yapamadık

hayır sanki kız alan biziz gibi koşturduk kılını bile kıpırdatmadı insanlar
geçen bayramda aradım kadın konuşmadı benimle..
en son bombamızda benim bitanecik aşkıma sana kız buldum ekim sonunda görüşülecek demiş
delirdim
tüm sıkıntıları aşıp evlenirsek evime sokmayı düşünmüyorum artık kadını
bu kadarda yapılmaz...

resmen beni anlatmışsın

en son bombamızda benim bitanecik aşkıma sana kız buldum ekim sonunda görüşülecek demiş
delirdim
bu kadarda yapılmaz...

aman allahim...
NISANLIN senin TARAFINDAYSA; ve bundan cokkkkkkkk EMINSEN, yoluna devam et, ama degilsen, SAKIN AMA SAKIN düsünme bile, yol ver gitsin.....

resmen beni anlatmışsın

delirdim
bu kadarda yapılmaz...

yani pardon ama senin kaynananda ruh hastasıymış kötükedihüso
duydum duydumda bu kadarını ömrümde işitmedim :umursamaz:
allah sabır versin :teselli:

Son düzenleme:
eminim aslında
ama onun ailesi onu bunlar yetiştirdi diye de düşünüyorum bazen

merak etme tek sorun onların yetiştirmesi ise
çünkü herkesin kişiliği farklıdır sempatiksalakcinni
benim eşim babasına pek benzemez hatta hiç Şeniz

merhaba bana destek cikan arkadaslarim ablalarim

4 gün önce gizli nr dan cagri geldi, actim teli, alo dedim ama karsi taraf konusmadi.
ondan baskasi olamaz diye düsünüyorumm
yüzüne kapattim sonra...

bu zamana kadar hiç arayıp sormadımı canım
ailesi falan bi orta yol bulmak için geldilermi evinize??

bu zamana kadar hiç arayıp sormadımı canım
ailesi falan bi orta yol bulmak için geldilermi evinize??

hyr canim. asla aramamistir ve asla aileside aramamistir!!
konu zaten bitti de... salon isi hallolmadi daha

zararın neresinden dönülse kardır demekki kısmet değilmiş senin için
en hayırlısı olmuş
aramamaları şunu gösteriyorki onlarda bitsin istiyorlarmış
onun için el kol olmamışlar bu işi çözmemişler...
annesinin ağzına bakan anne lafıyla hareket eden bi adamdan kime hayır gelirki bırak arasın gizli no lardan
kendini o şekilde yatıştırıyor herhalde
sende canım inş daha iyi insanlarla karşılaşırsın

Barışmasınlar zaten..
Başı nasıl giderse totosuda öle gidiyor..
bana verdiklerini hep geri aldı kaynanam hemde benden gizli
ben yokken alıp alıp götürdü..
cimri aç gözlüü ne kii çok hafif laflar..
İzin vermeyin kendinizi ezdirmeyin..

benim kayınvalidem hiç cimri deil allah şahit valla..ama tabi ben bişey alırsam aynından kendinede alır onu kullanmıcak olsada alır.egolarını böle tatmin edio sanırım...
bu durum artık beni çileden çıkarmaya başladı ve daha ben 6 aylık evliyim..
ya düğün zamanında iç çamaşırı vs.alışverişinde bile bana alındı gitti kendine de aldı aynı modelden.ama noldu sonra kendine uymadı bana verdi bana olmadı sen giy die :62:
sonradan görme bu olsa gerek,,daha neler neler yaa buna benzer..

iç çamaşırlarımız bile aynıydı nerdeyse ben napıcam böyle yaaa eşime sölüorum o ne desin erkek haliyle o da arada kaldı artık delircemmmmmmm............

Back
X