• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cimri, görgüsüz kayınvalidesi olan var mı?

Benim kayınvalidem de nişan bohçası için alışverişe çıktığımızda gelin iç çamaşırı fiyatını pahalı bulup ben sana daha uygun yerden alırım sen bana ölçülerini yaz ver demişti annemin yanında..
Aynı yerden oğluna pijama takımı almıştık ama o zaman hiç burası pahalı burdan almayın dememişti.
Ki dediği de oldu kendisi gidip kendisi beğenip aldı bana iç çamaşırı takımımı ,o zamanlar eşim üzülmesin nasıl olsa bana ileride istediğimi kat kat alır diye ses çıkarmamıştım.
Keşke susmasaydım orada bitseydi bu iş.

cok pisman gibi görünüyorsun noldu? sempatiksalakcinni
bence hicbirsey icimizde tutmamaliyiz... pismanliklar geliyor iste böyle.....

ne mi oldu?
bir sürü şey..
hakkında hayırlısı olsun senin de..

eyvahedigeldismile üzüldüm..
daha neler neler cikacak eminim, icimde hep kötü bir his var....
amin ablam aminn

evet susmamalıyız aslında sustukça düşünülüyorki bu kız şimdi sesini çıkarmadı ilerdede çıkarmaz deniliyor,iş işten geçtikten sonra konuşsan ne fayda üstelik abes kaçıyor.

evet susmamalıyız aslında sustukça düşünülüyorki bu kız şimdi sesini çıkarmadı ilerdede çıkarmaz deniliyor,iş işten geçtikten sonra konuşsan ne fayda üstelik abes kaçıyor.

valla ben isteklerimi artik erkana diyecem. o da anasina demezse güle güle...
bukadarda olmaz...
o da benim tarafimda degilse evlenmenin anlami yok

valla ben isteklerimi artik erkana diyecem. o da anasina demezse güle güle...
bukadarda olmaz...
o da benim tarafimda degilse evlenmenin anlami yok

yaniii:1closedeyes:burda çok öyle gereksiz yere mücadele eden ama sonuç sıfır olan boşa giden zamana oluyor.sen doğrusunu yap bari

yaniii:1closedeyes:burda çok öyle gereksiz yere mücadele eden ama sonuç sıfır olan boşa giden zamana oluyor.sen doğrusunu yap bari

evet aynen.,, yazdigim maili anneme göstericem, o da gönder derse gönderim... ve tatli bir dille cevap gelmezse cok üzülücem

sms geldi kizlar

mactan yeni ciktim eve gidiorum simdi yazdi....

sadece bunumu yazmış başka bişey yokmu biz daha uzun bi mesaj bekliyodukbenneyaptımki

sadece bunumu yazmış başka bişey yokmu biz daha uzun bi mesaj bekliyodukbenneyaptımki

nerdesin niye yazmadin dedim
mactan yeni ciktim uyuyordun nasil yaziyim dedi

bahaneye bak
yazabilirdin dedim bende isim var mutfakta sonra grsrz yazdim

Umarım oğlu da annesine çekmemiştir,çünkü cimrilik bulaşıcıdır.Tanıdığım bir kadın masaya koyacağı suyun hesabını yapardı,oğlu da aynı.Yapardı diyorum,çünkü rahmetli oldu,mezara götüremedi hiçbir şeyi.
Dikkat et nişanlına,gerekirse borca girin,on sene çalışıp ödeyin ama kayınvalide kayınbaba güdümüne girmeyin.Çünkü parayı veren düdüğü çalar mantığı oluşur bu durumda.Kayınvaliden iş güç beklemesin senden bunca para döktüm diye..Dikkatli ol derim..

Umarım oğlu da annesine çekmemiştir,çünkü cimrilik bulaşıcıdır.Tanıdığım bir kadın masaya koyacağı suyun hesabını yapardı,oğlu da aynı.Yapardı diyorum,çünkü rahmetli oldu,mezara götüremedi hiçbir şeyi.
Dikkat et nişanlına,gerekirse borca girin,on sene çalışıp ödeyin ama kayınvalide kayınbaba güdümüne girmeyin.Çünkü parayı veren düdüğü çalar mantığı oluşur bu durumda.Kayınvaliden iş güç beklemesin senden bunca para döktüm diye..Dikkatli ol derim..

malesef erkanda tutumlu cimri....... ne yapicagimi bilmiyorum
hatta benzin hesaplardii, beni evden almaya üsenirdi. hesap yapardi.
eskiden cok kavgalar cikti simdi düzeldi ama yine de 7 sinde neyse 70inde odur derlerya... mafoldumben

aaaa nişanlındamı öyle eee çok zor bu durumda evliliği devam ettirmek sen bi etraflıca düşün

aaaa nişanlındamı öyle eee çok zor bu durumda evliliği devam ettirmek sen bi etraflıca düşün

valla nisanlimda kendisini cimri olarak gösterdi, simdi düzeldi gibi ama... hep parayi düsünüyor... bazende öyle degil... saskinim

düzelmemiştir o neyse odur sen baya baya bi düşün derim

hatta alisverisi bile ben yaparim diyor, sen gelmene gerek yok ben yaparim diyor... gereksiz seylere verirsin demezmi, sinirlendim, mutfakta yemek yapan benim, ben karar veririm ne alinacagina dedim.
valla düsünüyorum zaten... aldigi hediyeler de hep tutumlu davrandigi belli... kendisine de öyle pahali seyler almaz, eskitesine kadar giyer... böyle bir huyu da var, benzin hesaplama fi$leri toplama gibi bi huy mafoldumben

Allah Allah!!
Adam cimri,anası cimri...
Eeeeee siz bu durumdan şikayetisiniz..
İnsanları mı değiştireceksiniz yoksa kendinizi mi?

Allah Allah!!
Adam cimri,anası cimri...
Eeeeee siz bu durumdan şikayetisiniz..
İnsanları mı değiştireceksiniz yoksa kendinizi mi?

insanlari degistirmek zor hatta imkansiz olduguna göre kendimide degistiremeyecegime göre... tek sey kaliyor, o da düsünmek...
nisana kadar 2 ay var... daha neler neler olur...

13 ekim de yildönümüüz... 1 sene olucak beraber olali... ne hediye alicak merak ediyorum... hep ucuzuna kacar.... busefer de ucuz birsey alirsa söylicem.. hatta ben inadina pahali birsey alicam... sizce ne alayim

sen bişey alma en iyisi ver yolu baksana adam fiş topluyormuş bunu bilmiyordum yani bu kadarını beklemiyordum.ohaoldumsmile

aman aman diyim cimri insannla hiiç yaşanmaz.. arkkadaşlarn dediği gibi bulaşıcıdır bir de bu.. allah rahmet eylesin diyeyim çok yakınım biraz fazla tutumluydu.. İlk başlarda çok anlaşılmamış ama zaman geçtikçe bardağın dibindeki suyun hesabını yapmaya başlamış.. alışık olsanız neyse ama alışık olmayan için tam bir facia olur.. bir yere gezmeye, yemeğe gidemezsiniz, beraber gönlünüze göre alışveriş yapamazsınız.. çocuğunuz olsa bez parası bile sorun olur.. aman allah vermesin.. gerçekten birkaç kere daha düşünün..

Back
X