Cimri insan değişir mi ?

Ayyyy okurken daral geldi bence bu adam hayatta DEGISMEZ Hatta evlenince daha beter olur.
Çay konusu ve kafeye gitmemesi beni benden aldı )) kuzenin durmadan kacsin

1.5 yıl dayanabilmişse ayakta alkışlamak istedim kuzeninizi..Mümkün değil değişmez böyle bir tip.. Hadi parası yok yapıyorsa neyse de para varken böyle olan insan sittin sene değişmez..

Böyle bir adam gerçekten var mı
Can çıkarda huy çıkmaz demişler 30 yaşına gelmiş bi adam bu saatten sonra değişmez sanırım

Hiç biri değilde şu kombiyi yakmayıp battaniye getirmek, iğrennçç!!
Böyle tanıdıklarım var benimde evlerine gitmek istemiyorum. Paran sağlığından daha mı önemli ya

bu kız 1.5 yıl boyunca niye katlanmış buna. ayrıca ayrılmak yerine bide nişanlanmayı düşünüyo
karısını aldatttığını yakaladığınız başka bi tanıdık vardı noldu ona

Sagolun kızlar yorumlar için . Bir seyi yanlış anlasilmis galiba sigarayı arkadaşından istiyor işten cikta getir diye. Kuzenimden değil.

Canım resmiyete dökülmedi bir şey. Gerisi benim meselem değil artık. Boşanma lafı ilk günler geçti artık durdu..
bu kız 1.5 yıl boyunca niye katlanmış buna. ayrıca ayrılmak yerine bide nişanlanmayı düşünüyo
karısını aldatttığını yakaladığınız başka bi tanıdık vardı noldu ona

boğazına cimrilik yapan adamdan korkacaksın, kıyafete yapsa bi parça değişir kadının tutumuna bağlı derim ama,çok zor hayatta değişmez boğazına kısan insandan uzak duracaksın ben bunu derim.

İleride değişir diyor.
Çoluk çocuk olunca.
Bir kere demiş ki denemek için kuzenim. Bi gelinlik beğendim 6 bin evlenirsek onu alalım. Yok oyle şey şimdiden başlamıştır demiş.
Değişmez bunun büyük versiyonunu tanıyorum ama kadın bu yaşıda 40 tan büyük. Evinde soba vb şeyler yakmaz usuyunce battaniye örter. Çay olayida aynı öğlen demledigi çayı akşam da kullanır ki evine gittim bir ara akşam oturmasina çay zehir gibi aciydi şekersiz içerim ben çayı içine şeker attığım halde icemedim biz gelmeden 2.3 saat önce demlemis caycida neymiş dinlenmiş oluyormus çay acimazmış ki zehir gibi aciydi. Akşamdan kalan cayida sabah içer.

Offff ya değişmezzzz. Bitti. Nasıl düğün falan yapılır bu adamla düşünemiyorum bile.. Herşey için bık bık bık konuşur durur. Kuzenin herşey de hevesi kursağında kalır.

Evlendiklerinde oğlanın ailesi geldiğinde, sabahki çayı akşam önlerine koysun. İki gün önceki yemeği yedirsin. Kombiyi de kaptsın. Oğlunuzdan öğrendim desin sonra da. O adam ailesine böyle yapıldıgında napıyor olcak acaba. Ay gerzek sinirlerimi bozdu.

Kuzenin çok mu çirkin, çok mu itici, çok mu vasıfsız? Böyle bir adamı sevmek için çok çaresiz olmak gerek bence. Dünyada kalan son erkek desem o da değil.

parayı ne yapıyormuş

kuzenin parası olduğundan emin mi

tamam belki kombi vs az açan insanlar var da

çaydan bile kısan adamdan hayır gelmez gerçekten var iken kısıyorsa

kuzenin 1,5 yıldır dememiş mi sen ara seninki kontör de benimki bedava mı diye

insan en azından tavrını ölçer yeni

Koyma suyla değirmen dönmez derler.
Bu adam bu yaşa kadar böyle geldiyse böylede gider.
Kuzenin yakmasın kendini boşa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…