- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.406
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Bakin bende bir cimri koca sahibi olrak yasadiklarimi soyleyeyim. Inanilmaz bedavacidir. Surekli misafirlige gitmek ister benimle. Gidince insanlar dort dortluk agirlar. E ayni sekilde iadei ziyarette benim de agirlamam gerekiyor. Ama.... Cay yap yeter diyor. Hazirda birsey yoksa evde, kesinlikle disarda birsey aldiramiyorum. Anca mutfakta ksik sesle kavga ederim gidip bisiler alsin diye. Ve gider sadece iki tabaklik kurabiye falan alir. Kime nasil paylastiracagimi dusunurum. Zaten onu da misafir yemez, yine kendisi yer. Ben artik hic kimseye gitmek istemiyorum, kimse gelmesin diye. Ama o bunu hic mi hic anlamiyor. Asosyalsin sen diyor bana. Sebebini soyleyince de, ne alakasi var, misafir umdugunu degil, buldugunu yer diyor. Gel de delirme. Kuzenin ister mi acaba boyle bir eş? Burda yazilanlarin hepsini soyle. Belki akli basina gelir.
Biz farkli sehirlerdeydik ve birbirimizi yeterince tanimadan, kisa surede evlendik.Canım nişanlılık döneminizde filan belli etmedimi hiç kendini?
Biz farkli sehirlerdeydik ve birbirimizi yeterince tanimadan, kisa surede evlendik.
Bakin bende bir cimri koca sahibi olrak yasadiklarimi soyleyeyim. Inanilmaz bedavacidir. Surekli misafirlige gitmek ister benimle. Gidince insanlar dort dortluk agirlar. E ayni sekilde iadei ziyarette benim de agirlamam gerekiyor. Ama.... Cay yap yeter diyor. Hazirda birsey yoksa evde, kesinlikle disarda birsey aldiramiyorum. Anca mutfakta ksik sesle kavga ederim gidip bisiler alsin diye. Ve gider sadece iki tabaklik kurabiye falan alir. Kime nasil paylastiracagimi dusunurum. Zaten onu da misafir yemez, yine kendisi yer. Ben artik hic kimseye gitmek istemiyorum, kimse gelmesin diye. Ama o bunu hic mi hic anlamiyor. Asosyalsin sen diyor bana. Sebebini soyleyince de, ne alakasi var, misafir umdugunu degil, buldugunu yer diyor. Gel de delirme. Kuzenin ister mi acaba boyle bir eş? Burda yazilanlarin hepsini soyle. Belki akli basina gelir.
Ayni ayni. Arkadaslariyla yemege fideriz. O da aynen oyle yapar. Geriden gider kasaya. Cogu zaman odemis olurlar arkadaslari. Onun disinda da yari yariya oderler. Daha kimsenin hesabini odemisligi yoktur.Anladım o ara göremedin tabi zor gerçektende. Benim arkadaşımınkide elini cebine atmazdı mesela toplu yemek yen geriden gelirdi başkaları ödesin diye. Zorla birşey ısmarlatırdır herkese kötü bi huy umarım az birazda olsa düzelir
Calistigim zamanlar zaten bu tur masraflari ben karsiliyorum. Sirf sinirlerim bozulmasin diye. Amavbu aralar issizim ve mumkun oldugunca birsey istemiyorum ondan.Ayy arkadaşım o ne ya. Napiyorsun peki ? Bu adam ko usmakla değişmez. Bir omur böyle yasayacaksin mecbur
Müneccime gerek yok kuzenin okusun yaşayacağı işte tam da bu :) olacakları hepimiz adına yazmış arkadaş süperEvlenince düzelir diyenlerin maalesef çok konularını görüyoruz
Bin pişmanlar
Ama cimriliğin nesi düzelir, adamın huyu bu ve saklamıyor
Haa kuzenin evlenince de 1 çayı 3 öğün ısıtır içeriz yanına da sürekli çekirdeğimizi çitler , kombiyi yakmadan battaniyede pinekleriz diyosa evlensin, kontörü de unutsun işyeri telefonlarından geçinecekler gibime geldi..
Evlenince 1 kerecik aldığı minik kalpli yastığı da hediye niyetine göremez, maximum alacağı hediye maydanoz olur benden söylemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?