- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Merhaba hanımlar.
Bir konu da fikirlerinizi öğrenmemiz lazım.
Bir cimri düzelir mi sonradan ?
Evlenince, çoluk çocuğa karışınca. Sorumluluk alınca.
Bu kişinin cimriligini şöyle ozetleyelim.
Kafe nedir bilmez. Hiç gitmemiş hayatında. Yemek yemeye gittiği zaman mecburen esnaf lokantası tarzında basit yerlere gidiyor tavuk dürüm yiyor sadece. Cepte para olsa da bu böyle . Zaten yılda iki kere gitmeyen biri.
Soruldugunda ben sevmiyorum öyle yerleri diye kestirip atıyor.
Sonra kahvaltiya gidiyorsunuz evine ilk defa sabah 10 da çay demliyorsunuz. Öğlen 2-3 gibi acikinca sabah ki çayı kaynatiyor. Sorunca da bu dinlenince güzel oluyor diyor.
Kış mevsiminde üşüyüp eve gidince kombi yanmiyor. Usudum dediginizde de battaniye getiriyor.
Hiçbir özel günde hediye almıyor.
Aldığında da (sadece bir kere hediye almış) kalpli küçük yastık almış. Üstünde seni seviyorum yazan bir karış olanlardan .
Sonra telefonunda dakikasi smsi hiç olmayan biri düşünün. Sevgilisine beni ara atan. Arayinca da niye beni aramiyorsun aşkım diyen.
Arkadaşına sigaram bitti işten cikta bana iki sigara getir diyen biri.
Sevgilisiyle bulusunca bakkaldan çekirdek alan her buluşmada çekirdek yiyen biri.
Evet bu insan düzelir mi?
Kuzenimin 1 buçuk yıllık sevgilisi. Kuzenim hediyeler alir. yanına giderken yemek yapar dışarıdan bir şeyler alıp oyle gider ve bu adam böyle.
Parası var diyor. Bu adam cimri değilde nedir arkadaşlar ?
Bunlar nisanlacak nasipse. İleride düzelir mi ? Böyle biriyle hayat geçer mi ?
Ki bollukta büyüdük biz. Gerek Eniştem gerek Teyzem kesinlikle eli açık insanlardır...
cnm zaten hiç birimiz zengin degiliz. ama bazı durumlarda da harcamasını biliyoruzZengin biri değil sanirsam adam ama cepte para varken tavuk durum yemek ne bileyim
degısseydı ılk gunler degısırdı .. artık benı boyle sevmıs ne degısecem der yanı .. omur mu gecer ya boylee .. acaba aldıgı parasını aılesıne mı verıyor kii ...Merhaba hanımlar.
Bir konu da fikirlerinizi öğrenmemiz lazım.
Bir cimri düzelir mi sonradan ?
Evlenince, çoluk çocuğa karışınca. Sorumluluk alınca.
Bu kişinin cimriligini şöyle ozetleyelim.
Kafe nedir bilmez. Hiç gitmemiş hayatında. Yemek yemeye gittiği zaman mecburen esnaf lokantası tarzında basit yerlere gidiyor tavuk dürüm yiyor sadece. Cepte para olsa da bu böyle . Zaten yılda iki kere gitmeyen biri.
Soruldugunda ben sevmiyorum öyle yerleri diye kestirip atıyor.
Sonra kahvaltiya gidiyorsunuz evine ilk defa sabah 10 da çay demliyorsunuz. Öğlen 2-3 gibi acikinca sabah ki çayı kaynatiyor. Sorunca da bu dinlenince güzel oluyor diyor.
Kış mevsiminde üşüyüp eve gidince kombi yanmiyor. Usudum dediginizde de battaniye getiriyor.
Hiçbir özel günde hediye almıyor.
Aldığında da (sadece bir kere hediye almış) kalpli küçük yastık almış. Üstünde seni seviyorum yazan bir karış olanlardan .
Sonra telefonunda dakikasi smsi hiç olmayan biri düşünün. Sevgilisine beni ara atan. Arayinca da niye beni aramiyorsun aşkım diyen.
Arkadaşına sigaram bitti işten cikta bana iki sigara getir diyen biri.
Sevgilisiyle bulusunca bakkaldan çekirdek alan her buluşmada çekirdek yiyen biri.
Evet bu insan düzelir mi?
Kuzenimin 1 buçuk yıllık sevgilisi. Kuzenim hediyeler alir. yanına giderken yemek yapar dışarıdan bir şeyler alıp oyle gider ve bu adam böyle.
Parası var diyor. Bu adam cimri değilde nedir arkadaşlar ?
Bunlar nisanlacak nasipse. İleride düzelir mi ? Böyle biriyle hayat geçer mi ?
Ki bollukta büyüdük biz. Gerek Eniştem gerek Teyzem kesinlikle eli açık insanlardır...
Düzelir belki falan diyor. Diyormuş ki evlenirsek ne istersen onu alırım her sene 5-6 kere tatile gideriz falan.. [/QUOTE .!.:Kızda buna inanmış
Bir de isten cikinca bana sigara al ne demek? kendi parasini harcamaz kizin parasi ile tun ihtyaclari alir, kiz kendi ihtiyaclarini almak istese bir de kizi müsrif olmakla suclar. Cok yakinimda boyle bir tanidigim var. Aşk ile kapatilacak bir kusur degil inanin. Bir vakitten sonra yaptiklarindan dolayi aşk bitiveriyor. Bence kiz biraz son zamanlarda alisverise duskun gibi davransin. Ne biliyim iste hep masraf cikaracak seyler talep etsin, gercek yuzunu gosterir o zaman. Cunku evlenince evin ihtiyaclarini da almaz, aldirmaz, gelen misafire de rezil eder bu adam.Valla bilmiyorum. Bana çok garip geldi adam diyormuş ki bu dinleyince güzel oluyor aradan 5 saat geçmiş ölmüştür o çay
Ayni ayni. Arkadaslariyla yemege fideriz. O da aynen oyle yapar. Geriden gider kasaya. Cogu zaman odemis olurlar arkadaslari. Onun disinda da yari yariya oderler. Daha kimsenin hesabini odemisligi yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?