- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
- 528
- Konu Sahibi Bademfindik
Boşan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne desem yapar istesem verir ( ya da ben oyle düşünüyorum) saka bile olsa isteyemem valla nasil isteyeyim. Ama arkadaslarina kendisi rutbeli iste askeri istiyor komutamim para lazim diye messenger dan gordum şifresi var onlara gonderiyor ona dayanarak bana da gonderir heralde diye düşünüyorum.biraz borc istesene konu sahibi verecek mi acaba ? cok merak ediyorum ne diycek eminim param yokki diycek![]()
4 sene oldu istemeye gelecekler alyans bile baktik model begendik. Yani ben bu adamla evlenicem telefon alayim diye bi mevzu acildi bende bunlara dayanarak tmm al sevinirim dedim yalan degil. Kac yıldır benim nasl biri oldgumu biliyor yani onun parasini yemediğimin farkında. Hani bi kac aylik sevgili degiliz ki beni denesin.Belki o da sizi denemek için sana telefon alıyım mı demiştir siz de al diye atlayınca o da yiyici mi acaba diye kuşkulanmıştır
Dedigi telefon da iphone x 6 bin lira :) bende sakasina al dedim guluyorum tabi soz askim alcam dedi. :)))) aman istemiyorum biseyini alsin basina calsin.Buna katılırım. Alay etmesine yani. Ama cimri insan en az 2bin liralık bir seyin sözünü vermez bence. Agzina dahi almaz gibime geliyor .
Doğuda çalışıyo izin konusu sıkıntılı oyle kolay kolay gelemiyor izne geldiginde de ailesine bi iki gun gider butun iznini yanımda gecirir.4 5 ay görüşmemekte çok uzun geliride iyiymiş madem neden daha sık gelmiyor.evet bence cimri bu adam
sadece deneyeceksin.Ne desem yapar istesem verir ( ya da ben oyle düşünüyorum) saka bile olsa isteyemem valla nasil isteyeyim. Ama arkadaslarina kendisi rutbeli iste askeri istiyor komutamim para lazim diye messenger dan gordum şifresi var onlara gonderiyor ona dayanarak bana da gonderir heralde diye düşünüyorum.
Ben ona hic bi zaman maasini sormadim kendi soyluyo bende hic yorum yapmam hmm der gecerim. Ne yapar ne eder hic bilmem. Benim beklentim yok kendi almayi teklif etti ee bende 4 yildir adam akilli bi hediye gormemisim tmm dedim ama zaten sevgliyken kabul edemem nisanlanmayi dusunuyoruz o zaman icin kabul ederim ne var yani evlenecegim adam derim. Ama bu adam oyle düşünmüyor demek ki. Umarim anlatabilmisim dir. Şimdiye kadar da hic bi ozel biseyi mi odetmedim magaza gireym ben alayim o odesin demedim benim sinirlendiğim ben girince beni baska tarafa çekmesi iyide zaten begensem kendim alicamm.Ama konu sahibi açıkça al demiş zaten. Ben resmî bi şey olmadan bu tip maddi değeri olan hediye beklentisini hoş bulmuyorum. Ayrıca konu sahibi adamın maaşını tam olarak bilirken erkeğin maaş hesaplaması neden irrite edici oluyor onu da anlamıyorum. İki sevgili gezerken mağazaya dalıp faturayı erkeğin ödeme beklentisi zaten düz faul.
Yok canim parasını odemeye kalksa alir miyim daha neler. Bana sunu sunu alir misin sen guzel seciyorsun senin aldıkların rahat oluyor dedi bende aldimm.ama kendisi konu sahibinden bir şeyler talep etmiş.
konu sahibi almış.
parasını ödemeyi dahi teklif etmemiş olabilir.
Yok demedi o tamam alalim diyince ben saka olduğunu soylemistim zaten. Ki soylemsemde unutmus gibi yapardi.gelince hadi gidip alalım dedi mi?
yani parasını ödemeyi dahi teklif etmedi öyle mi?Yok canim parasını odemeye kalksa alir miyim daha neler. Bana sunu sunu alir misin sen guzel seciyorsun senin aldıkların rahat oluyor dedi bende aldimm.
Ben cimri biri değilim ama 2000 tl göndermezdim ayakkabı için. Zaruri bir şey için olsa elbette.sadece deneyeceksin.
hesap nonu vermene gerek yok.
mesela, isteme günü için bir elbise, ayakkabı beğendim. 2000 tl gönderir misin aşkım? de.
hiç bekletmeden elbette hayatım derse, korkun yersiz demektir.
laf kalabalığı yapıp, mırın kırın ediyorsa sana cimridir
üçkağıtçı :)Yok demedi o tamam alalim diyince ben saka olduğunu soylemistim zaten. Ki soylemsemde unutmus gibi yapardi.![]()
Bugün carsidaydim konuyu açtığımda siz oyle diyince dedim 400 tl ye canta begendim pahali mi diye. Yok degil dedi her şeye veriyoruz monta ayakkabiya canta da begendiysen pahali degil dedi bende dogru soyluyosun dedim. Resmini atar misin dedi ciktim suan o magaza da degilm dedim konu kapandi.Zaten alınmamalı da 3-4 bine çanta benim görüşüme gore.Bu sadece tepkisini ölçmek amaclı bir söylem olur ancak.
Madem esprisine söylediğiniz 650 liralık ayakkabı mevzusunda arıza çıkarmamış demek ki cimri degil.
Gerçek cimriye değil 650 tl'lik ayakkabı şakası yapmak,ayaginizdaki eskimeden ikinci ayakkabıyı aldıramazsınız diye düşünüyorum.
Oyle zaten ailesne tarla almis kredi cekmis sonra ailesine her ay 1500 1600 lira para gonderiyor bana kendi soyluyo yorum yapmıyorum bende.Cimri. Veya ailesi ile parayı sünen altı yapıyor. Hani vardır ya öyle aileler. O kadar okuttuk biraz sefasını sürelim hesabı. Sen paranı dilediğin gibi harca. Keşke paranı hiç bilmeseydi. Ona ne niye hesaplıyor ki.
hem elbise, hem ayakkabı ama :)Ben cimri biri değilim ama 2000 tl göndermezdim ayakkabı için. Zaruri bir şey için olsa elbette.
Hele de asker olacam,kelle koltukta çalışacam, hem de Doğu'da. 2 düşünür 1 harcardım.
Adam da belki öyledir :)
Evet her seferinde.Cimri mi değil mi bilemem de her seferinde mi çayı karttan çektiriyor ki üzerinde nakit yoktur mecbur kalmış çektirmiş olabilir ama öyle bile olsa yanında kek pasta yerim ki sadece çay parası çekmesinler utanırım :)
yalnız ben öderim dememiş ki.Bugün carsidaydim konuyu açtığımda siz oyle diyince dedim 400 tl ye canta begendim pahali mi diye. Yok degil dedi her şeye veriyoruz monta ayakkabiya canta da begendiysen pahali degil dedi bende dogru soyluyosun dedim. Resmini atar misin dedi ciktim suan o magaza da degilm dedim konu kapandi.