Cimri değil cebinde akrep var8 aylik bir ilişkide arabası olup hiç eve bırakmayan sürekli borçlarından bahseden biri en son hesabı ortak ödemeyi teklif etti sizin hiç böyle cimri sevgiliniz oldu mu ?
kral naaptın26 yaşındaydım, kısa bir flörtüm olmuştu. Adamla bir fastfood restoranına gittik, sipariş verirken kendi menüsünü ayrı söyledi, ödedi, sonra ben söyledim. Şok olmuştum. Çıktık, gel bi çay içelim dedim, çayı içtim, hesabı bölüşmeye çalıştı, garsonun yanında “al kardeşim hepsini burdan, aç doyurmak sevaptır, sevabımızı kazanalım” dedim, kalktım gittim.
Tek bir dakika dahi harcamayın, hesap dediğini davet eden öder, karşıdaki de başka bir mekanda hesap öder, karşılıklı jestler olur. Bu ne saçmalık!
Evet bu tipler en basit şeyde bile sizi çıkarcı maddiyatci ilan ediyor.PArasi için onunlaymism asgari ücretle geçinen biri bunları diyodu hangi parası için onunla olabilirdim ben de bilmiyorumKaçin kacin.Yarin ayrildiginizda arkanizdan paragoz diye duyurur etrafa.3 ayda sadece 5 bardak cay ictigim adam ev istiyor diye adimi cikarmisti.
Uzak dur, senle vakit geçiriyor.8 aylik bir ilişkide arabası olup hiç eve bırakmayan sürekli borçlarından bahseden biri en son hesabı ortak ödemeyi teklif etti sizin hiç böyle cimri sevgiliniz oldu mu ?
8 aydır hep o ödedi, siz hiç yanaşmadıysanız o da normal değil.8 aylik bir ilişkide arabası olup hiç eve bırakmayan sürekli borçlarından bahseden biri en son hesabı ortak ödemeyi teklif etti sizin hiç böyle cimri sevgiliniz oldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?