• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cimri mi sizce bu erkek?

Arabayla birakmamasi saçma. Borçlarından bahsetmesi itici. Ama siz de 8 aydır elinizi cebinize atmadıysanız -ki atsanız bunu deme ihtiyacı duymazdı gibi, ya da çok az yaptınız- diğerini demesi sizi denemek için olabilir.

8 aylik bir ilişkide arabası olup hiç eve bırakmayan sürekli borçlarından bahseden biri en son hesabı ortak ödemeyi teklif etti sizin hiç böyle cimri sevgiliniz oldu mu ?

Arkana bakmadan kac canim benim simdiden boyleyse ilerisini dusunmek dahi istemem

Benim eski nişanlım, evimin oraya kadar kendi arabasıyla geliyordu bizim oradan otobüsle gezmeye gidiyorduk.
Dönüşte de arabasına binip evine gidiyordu :KK53: Aramızda arabayla 4 5 dakika falan vardı..
Özenle hazırlandığım bir gün anca dank etti verdim veriştirdim bir daha cesaret edemedi ama ne fayda adam belli etmiş kendini anlasana salak kadın :KK53: Daha anlatsam ohoo topa tutarlar beni burada ama akıllandım şükür :KK53:
Yalnız 8 ayda uzun bir süre hiç mi kahve tatlı vs siz ısmarlamadınız ?

Konudan bağımsız olarak kimse sizin sponsorunuz değil yediğinizi içtiğinizi kendiniz de ödeyebilirsiniz neden erkek ödüyor ben bunu anlayamıyorum? Kadın erkek eşitse herkes kendi hesabını ödeyebilir ya da illa biri ödeyecekse neden bu erkek oluyor? Biri bana bunu açıklarsa çok sevinirim.

Cimrinin önde gideni. Yahu ben böyle adamla sevgili olmadan anlayıp baştan sevgili olmam. Siz bir de sevgili olup 8 ayınızı böyle bir insanla geçiriyorsunuz. Anlayamıyorum cidden.
Bence hesabı ortak ödeyelim teklifine kadar diğerleri çok da sorun görünmemiş gözüne. Belki kendisi de cimridir konu sahibinin.

8 aylik bir ilişkide arabası olup hiç eve bırakmayan sürekli borçlarından bahseden biri en son hesabı ortak ödemeyi teklif etti sizin hiç böyle cimri sevgiliniz oldu mu ?
Cimrinin tillahi bence.uza bacim.bu tipler adamı boğar.ne aldın ne sattın, kaca aldın, 1 TL hesabı yapar.ayria da çok düşüncesiz eve bırakmamak ne kız.hayat müşterek tamam da erkekliğin de bı şanı var yani.bunu nasibyuzsuzce teklif etti bilmiorum

Ay hiç gelemem sürekli para muhabbeti yapan insana. Öyle hesabı fransız usulü ödeyelim diyenlerden de değilim. Erkek öder bence hesabı. Ha o gün parası yoktur ben de bilirim ve ben ısmarlarım sorun değil ama hesabı ortak ödeyelim aman benim borcum var aman arabamın şuysu var diyen biriyle yapamam. Eve bırakmama konusuna hiç girmiyorum bile girersem ordan çıkamam. Ne münasebet.

Back
X