• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cimri mi sizce bu erkek?

8 aylik bir ilişkide arabası olup hiç eve bırakmayan sürekli borçlarından bahseden biri en son hesabı ortak ödemeyi teklif etti sizin hiç böyle cimri sevgiliniz oldu mu ?
Cimri değil cebinde akrep var

26 yaşındaydım, kısa bir flörtüm olmuştu. Adamla bir fastfood restoranına gittik, sipariş verirken kendi menüsünü ayrı söyledi, ödedi, sonra ben söyledim. Şok olmuştum. Çıktık, gel bi çay içelim dedim, çayı içtim, hesabı bölüşmeye çalıştı, garsonun yanında “al kardeşim hepsini burdan, aç doyurmak sevaptır, sevabımızı kazanalım” dedim, kalktım gittim.
Tek bir dakika dahi harcamayın, hesap dediğini davet eden öder, karşıdaki de başka bir mekanda hesap öder, karşılıklı jestler olur. Bu ne saçmalık!

Dünya üzerindeki tüm kadınları yiyici olarak gören, ilişkide yaptığı masrafı kalem kalem hesaplayan değişik tipte adamlar türedi. Cimri değildir belki ama kadına bakış açısı buysa cimrilikten çok daha tehlikeli bir durum bu. İlişkiniz genel olarak nasıl, bugüne kadar hesapları hep o mu ödedi, evleriniz çok mu farklı güzergahlarda bilmiyorum ama buraya soracak kadar rahatsız olduysanız zaten bozulmuş bir kere ilişki.

Çiftlerin ikisini de parası varsa tabiki bazen biri bazen diğeri ödemeli. Birbirlerine ufak hediyelerle birbirlerine yaptiklari harcamalari dengelemeli Fakat çalışmayan taraftan ödeme beklenmemeli.eger arabası var vede sizi hiç evinize veya gideceği yere bırakmadıysa bırakın bu adamı. Size hiç değer vermiyor.

Bu süreç içerisinde sizin tutumunuz nasıldı oda önemli bence yorum yapmadan önce. Siz hiç ödemeyi teklif ettiniz mi ? Siz de bir şeyler ısmarladınız mı bu süreçte?
Yanlış anlamayın size öylesiniz vs demiyorum ama sizi tanımıyorum anlamak ve yorum yapmak için soruyorum. Bazı kızlar çok talepkar olabiliyorlar. Alışveriş yapıp kasaya gelince sevgilisi ödemedi diye trip yapanıda gördüm. Şu mekandan aşağısına gitmem diyenide.

Ama eve bırakma konusunda özellikle böyle bir virüs varken dahi bırakmaması normal değil tabiki. Önemsemiyor gibi geldi sizi

26 yaşındaydım, kısa bir flörtüm olmuştu. Adamla bir fastfood restoranına gittik, sipariş verirken kendi menüsünü ayrı söyledi, ödedi, sonra ben söyledim. Şok olmuştum. Çıktık, gel bi çay içelim dedim, çayı içtim, hesabı bölüşmeye çalıştı, garsonun yanında “al kardeşim hepsini burdan, aç doyurmak sevaptır, sevabımızı kazanalım” dedim, kalktım gittim.
Tek bir dakika dahi harcamayın, hesap dediğini davet eden öder, karşıdaki de başka bir mekanda hesap öder, karşılıklı jestler olur. Bu ne saçmalık!
kral naaptın :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Kaçin kacin.Yarin ayrildiginizda arkanizdan paragoz diye duyurur etrafa.3 ayda sadece 5 bardak cay ictigim adam ev istiyor diye adimi cikarmisti.
Evet bu tipler en basit şeyde bile sizi çıkarcı maddiyatci ilan ediyor.PArasi için onunlaymism asgari ücretle geçinen biri bunları diyodu hangi parası için onunla olabilirdim ben de bilmiyorum 🙈

8 aylik bir ilişkide arabası olup hiç eve bırakmayan sürekli borçlarından bahseden biri en son hesabı ortak ödemeyi teklif etti sizin hiç böyle cimri sevgiliniz oldu mu ?
8 aydır hep o ödedi, siz hiç yanaşmadıysanız o da normal değil.

Evleriniz nerede? Atıyorum ben Pendik'te oturuyorum adam Avcılar'da, biz Beşiktaş'da buluşuyorsak, beni eve bırakmadı diye bir kırgınlığım olmazdı.

Daha fazla detay vermelisiniz sanki.

Son düzenleme:
Ben böyle ilişkileri desteklemiyorum eğer çıok yoklukta değilseniz , eliniz yüzünüz düzgünse, paranız varsa.

Böyle insanlara ancak evlenmeye muhtaç , evlenme derdinde ama kimseyi bulamamış insanlar katlanıyor gibi geliyor.

Daha iyisini bulursunuz.

Back
X