• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cimri miyim?

En nefret ettigim şeydir ya o, nereden biliyorlar kucuk meblağların önemi olmadigini mesela ben bir kere bir arkadaşımla yemeğe gittim tam da hesaplamistim su kadar yemeğe su kadar da bir yüzük beğenmiştim ona ayırmıştım. Hesap geldi ödedik meger o eksik ödemiş benim alacağım para üstünü atıyorum on lira onun yemeği yirmi bes tuttu o yirmi koymuş sadece benim koyduğumdan alır garson diye. Hesap geldi o zaman jetonum dustu kalanı da alamadım hemen kapattı bahşiş olsun dedi. Sonra o takiciya gittik o bir sürü sey topladı aldı ben o istediğim yüzüğü alamadım :( sırf cok kucuk bir farktan dolayı. O da madem yanında parasi var bir sürü sey aldı yemeği de ödeseydi kendininkini. Ne kadar yakın olsak bile hiç sevmem cimriysem cimriyim allah allah!!

Son düzenleme:
İster cimri desinler ister paragöz..
Ailen sonuçta o parayı senin için kazanıyor ve dişinden tırnağından artırıp gönderiyor..
Herkes hesabını kitabını bilsin... Gerekirse iste.. Grup ödevlerinde de arkadaşlar toplam şu kadar adam başı şu düşüyor de..

En nefret ettigim şeydir ya o, nereden biliyorlar kucuk meblağların önemi olmadigini mesela ben bir kere bir arkadaşımla yemeğe gittim tam da hesaplamistim su kadar yemeğe su kadar da bir yüzük beğenmiştim ona ayırmıştım. Hesap geldi ödedik meger o eksik ödemiş benim alacağım para üstünü atıyorum on lira onun yemeği yirmi bes tuttu o yirmi koymuş sadece benim koyduğumdan alır garson diye. Hesap geldi o zaman jetonum dustu kalanı da alamadım hemen kapattı bahşiş olsun dedi. Sonra o takiciya gittik o bir sürü sey topladı aldı ben o istediğim yüzüğü alamadım :( sırf cok kucuk bir farktan dolayı. O da madem yanında parasi var bir sürü sey aldı yemeği de ödeseydi kendininkini. Ne kadar yakın olsak bile hiç sevmem cimriysem cimriyim allah allah!!

sen de keşke üstünü ondan alsaydın ne de olsa senin paran olacaktı :1::1::1::1:

al işte.. böyle birşey başıma gelse olayın şokuyla gıkımı çıkaramam sonra da aklım başıma geldiğimde kendi kendimi yerim.

İster cimri desinler ister paragöz..
Ailen sonuçta o parayı senin için kazanıyor ve dişinden tırnağından artırıp gönderiyor..
Herkes hesabını kitabını bilsin... Gerekirse iste.. Grup ödevlerinde de arkadaşlar toplam şu kadar adam başı şu düşüyor de..

zaten öyle yaptım. kişi başı şu kadar tuttu arkadaşlar dedim. ikisi anında parasını verdi bana. öteki ikisi duymamazlıktan geldi resmen görmemezlikten geldiler. sonra paramı ver desem paragöz olurum. haklısınız valla herkes hesabını kitabını bilmeli. burdaki arkadaşlar bana güç verdiler çok dikkatli davranıyorum iki gündür

Yanlız o az veren candan çok veren maldan olucak :9: Az verenin içinden gelerek imkanları zorlayarak verdiği üzerine söylenen bir söz.
:52::52: çok güldüm yaa ben direk cimrisin kısmına odaklanmıştım :D:D

Canim odev mi yapiyorsunuz, fotokopimi cekiyorsunuz.... Soyle herkese ne kadar dusuyorsa verenlerinkini al, vermeyenlerinkine hic karisma fotokopileri cekilmesin, odev icinse geri kalsinlar. Hem parayi vermeyip hem seni suclayacak degiller ya... Eger birsey diyecek olurlarsa ben size belirtmistim ne kadar tutacagini sesinizi cikarmadiniz bende birsey demedim dersin. Sen onlarinkini de ustlenmek zorunda degilsin. Koskoca insanlar cocuk degiller ya vermiyorlarsa fotokopide yok onlara, odevden de geri kalsinlar.... Notlar dusunce 3-5 kurusun hesabini yaptiklari icin kendilerine kizarlar. Kesinlikle taviz vermiyorsun. Ha yemegini calanlar icinde bir oneri bir dahaki sefere bir sandvic yap icine igrenc seyler koy, ben kopek mamasi koymustum ortada birakmistim is yerinde e tabiki isirip bir kenara atmislar:DDD Amma gulmustum.Iki sandvic yap birini yersin digerini onlar yer sonrada arkalarindan gulersin:DDDD

Canim odev mi yapiyorsunuz, fotokopimi cekiyorsunuz.... Soyle herkese ne kadar dusuyorsa verenlerinkini al, vermeyenlerinkine hic karisma fotokopileri cekilmesin, odev icinse geri kalsinlar. Hem parayi vermeyip hem seni suclayacak degiller ya... Eger birsey diyecek olurlarsa ben size belirtmistim ne kadar tutacagini sesinizi cikarmadiniz bende birsey demedim dersin. Sen onlarinkini de ustlenmek zorunda degilsin. Koskoca insanlar cocuk degiller ya vermiyorlarsa fotokopide yok onlara, odevden de geri kalsinlar.... Notlar dusunce 3-5 kurusun hesabini yaptiklari icin kendilerine kizarlar. Kesinlikle taviz vermiyorsun. Ha yemegini calanlar icinde bir oneri bir dahaki sefere bir sandvic yap icine igrenc seyler koy, ben kopek mamasi koymustum ortada birakmistim is yerinde e tabiki isirip bir kenara atmislar:DDD Amma gulmustum.Iki sandvic yap birini yersin digerini onlar yer sonrada arkalarindan gulersin:DDDD

hahahhaha :D:D:D
bir keresinde de sandvicimi sıraya bırakmıştım hepsi ısırmış. hiç düşünmüyorlar bu kız tiksinir mi diye. sonra geldim aldım sandvici okulun köpüşlerine yedirdim. gıkını çıkarmadı kimse. bu köpek maması çok güzel bir fikirmiş ya :D:D insanlar ancak bu dilden anlarlar

bir keresinde de sandvicimi sıraya bırakmıştım hepsi ısırmış. hiç düşünmüyorlar bu kız tiksinir mi diye. sonra geldim aldım sandvici okulun köpüşlerine yedirdim. gıkını çıkarmadı kimse. bu köpek maması çok güzel bir fikirmiş ya :D:D insanlar ancak bu dilden anlarlar

yuh şeyini çıkarmışlar hee
hayır sen izin versen bile aynı sandviçi kırk kişi nası yer öğğkk

Benim calistigim yerde de vardi oyle bir kiz , baska bir calisan yemegini ortada birakmis kiz parmaklariyla yemisti valla sonrada yerin koymustu cakilmasin diye... Bende kiza canim yeme istersen kiz geri gelince ne yiyecek vs dedim...Birsey olmaz beni taniyor cok acim ne yapayim demisti.Salata turu birseydi yiyecek.Sahibi geri donunce ben soylemistim yediler diye ama isim vermemistim.Sahibi kizmisti haliye... onlemini aldi o dakikadan sonra. Beni zaten biliyorlar hicbirseyimi paylasmam tavrimi koymustum bastan. Ister sevsinler ister sevmesinler... Benim makyaj malzemem calindi, yemegim calindi , ustelik ayakkbimin teki calindi. Makyaj malzememi tekrar aldim, bir dahaki sefere kopegim vardi islak kopek mamasini arasina koydum sandvicin,ayakkbi icinde kim yaptiysa iyi yapmis banada yeni ayakkabi alisverisi icin bahane oldu demistim:DDD Ondan sonra kesildi... ders olmustur kopek mamasi hehehe... Yap aynisini kiz yada kokmus biseyler koy icine.. Bak bi daha yiyolarmi..

insan yeri geliyor çantanın dibinden bozukluk arıyor..
lafı olmaz olurmu hiç....,cimrilikle bi alakası yok..
yapanlar fazlasıyla görgüsüz bence...
bnden de borç alıp vermeyenler okdar çok olduki..

sadece öğrencilikte değil hayatının her anında 3-5 lira gayet de önemli.geri ödemeyene birdaha asla verme bence.ne derlerse desinler.verdiğini de kesinlikle geri iste

Benimde en yakin arkadasim yapiyordu boyle. Bozuk para yok falan filan derken kantindeyken her gun ayran meyve suyu ne varsa bana aldiriyordu.
Hergun en az 50 kurus gidiyordu. Sonra staja baslayacaktik kumas pantalon gerekiyor var mi bu haftalik alayim haftasonu alisverise cikacafim dedi.
Bende aptal gibi pantalon ve gomlek verdim ona getirir vs dedim oda gelmedi
Bu sene ucuncu senesi. Artik soylemeyi biraktim zaten gelmiyor gelmiyor gelmiyor
Birde avondan siparis vermisti 70 kusur liralik onunda vermedi parasini
Onun yuzunden annemden az aza isitmedim
Cok pismanim somurmus resmen beni
Ama kiyamamisim :-D

Back
X