Cimri sevgili

Benimde elimi cebime attırmasan bende seni hergün ararım kavga etsen de küsmem azcık mantık arkadaşım adama para lafı yaptığın an bitecek bu ilişki

E sizin gibiler olmasa onun da milyonları olmazdı zaten. Milyonlar yerken birikmiyor. Başkasının parasını yerken birikiyor. Adam sizi yolmuş 1 milyon yapmış. Siz ne yaptınız. Hiç.

Sevgiyi ne sanıyorsunuz çok merak ediyorum . Sevgi soyut bir kavram değildir. Sevgi gözle görülür. Sevgiye para harcanır. Emek harcanır . Zaman harcanır. Bunlar sevgiyi gözle görünür hale getirir.

Sizi sevdiğini söyleyen herkese inanir misiniz. Ben de sizi çok seviyorum size aşığım sizin için ölüyorum.

Inandiniz mi?

Inandıysanız bana da para yedirin.

Yok inanmadıysaniz sevgilinizden ne farkım var da inanmadınız. Aynı şeyi yapıyoruz işte. Neden ben değil de o?

Çok hayretsiniz gerçekten. Adama yedirmeyi birakin bakalim hala sizi sevecek mi? Bi deneyin. Denemek bedava.

Denemenin bedava olduğunu bilse sevgiliniz denerdi. Buna inanın.

Böyle ezilen değil. Mağrur ve güçlü kadınlar sevilir.

Eşimin lafıdır bu. Bizler dik ve güçlü kadınları cidden seviyoruz ve ezik tiplerden hiç hoşlanmıyoruz demişti .

Fedakarlikla, itaatle, susmakla,sinmekle , yedirip icirmekle elde ettiğiniz adamlar asla sevmeyecek sizi ve yaptığınız onca fedakârlığın sonu daima büyük bir vefasizlik olacak

Bu sözünü unutmayin. Başınıza gelecek çünkü. Ben de boleyn kızıysam siz bu işin sonunda sadece vefasizlik ve nankörlük göreceksiniz.

Birazda siz veriyorsunuz bu rahatlığı, ne kadar ayıp ediyor bunun bile farkında değilsiniz, pess...
Kendime, aileme yediririm tüm paramı ama boyle birine çay bile ısmarlamam...

Cimrilikten önemli bir şey var; senin kendi paranla rahatını sağlamana da karşı.

Cimrilik hırsızıkla aynı şeydir bence. Ortak yemek yediğinizde kendi payını ödememeyi kar sayan insan (size ısmarlamasını geçtim) size her haksızlığı yapar ileride. Temel zihniyette madde manadan önemli, buna odaklanın.

Cidden şu tavırları sevgilinize gösterseniz hiçbir sorun bi şey kalmayacak.

Bu adamla ömür geçmez içim bayıldı. E parayı ne yapacak ev de almıyor yatırım da yok para değerini kaybediyor durduğu yerde. Pek de mantıklı biri değilmiş.

Elin herifini beslemek hoşunuza mı gidiyor ? Neyini seviyorsunuz ki bunun ? Diğer yorumlara baktım adamın tek falsosu değil cimrilik... Küçükte değilsiniz.

Adam sizi sevmiyor, sadece daha iyi seçeneği olmadığı için bu ilişki sürüyor. Cimrilik huy değil insanına göre muameledir. İnsan sevdiğine verici olur, 2+2=4.

Parası olmasa konu açmazsınız. E sizi daha çok yerler. Bu gider öbürsü gelir. Alemin çulsuzunu çul sahibi yapıp da yarananı görmedim , gözünüzü açın az yahu, çok üzülüyorum.

Şunu bana yapan yakın arkadaşım olsa tekrar buluşmak istemem değil sevgilim. Çok sabırlısınız valla umarım çok yakışıklıdır ya da iyi sevişiyordur bari harcadığınız paraya değse.
Aksi gibi salatalığa benzerler ve zamanla ç.kleri de çalışmaz. Sıfıra sıfır elde var sıfır.

Ayrıl ayrıl ayrıl. Cimri bir babanın çocuğu olarak yazıyorum iyi şartlarda yaşamamız gerekirken çocukluğum vs iyi sartkarda geçmesi gerekirken her aldığımizin hesabını yaoan tek derdi birikim yapmak olan yedirmeyen gezdirmeyen bir insan 60Li yaşlara gelip değişmedi hala. Evlenince evine bsy almak istersin ne gerek var der. Yemek yiyelim dersin evde yap der. Kiayget alayım dersin var kıyafetin der kavga çıkarır.
Simdi duygusal yakaksiyirsun ozledim diyiruan sarılmak belki yakınlaşmak vs hoşuna gidiyor seviyorum diyirsun ama evlenince her şey daha zor olacak.

Yalniz milyona yakinbirikmisi var demisisniz ga size harcamıyor harcamaay değer görmüyor..ya da aşırı cimrilikten. Bari yaşantısı kiyafet şu bu takıldığı yerler nasıl oralarda oara harcar mi

Bu huyundan vazgeçmez çünkü sizle ilgili bir olay değil. Kişiliğin değişmesi ise çok zor. Cimri olmayan birinin de cimriyle geçinmesi çok zor . Bence etraflıca bir düşünün bu konuyu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…