- 24 Ocak 2021
- 12.980
- 29.807
- 548
- Konu Sahibi Marianihal
-
Acilen uzaklaş, böyle adamlar asla çekilmez asla , evlenince bin beter olur bu..Uzun süredir beraber olduğum biri var. Başlarda umursamıyordum cimriliğini uzak mesafe ilişkisi de olduğu için tam anlamiyla şahit olma imkanım da yoktu. Şu an yaz olduğu ve memlekete döndüğüm için sık sık buluşuyoruz. Ben küçük bir ilçede görev yaptığım için tüm sene inanılmaz sıkıldım ve yazı dolu dolu geçirmek istiyordum. Neyse işte arada evine gidiyorum birlikte havuza gidiyoruz vs iyi oluyor ama şöyle bir durum var adam elini cebine atmıyor ya. Ben bana para yedirsin demiyorum zaten beş kuruş para istemem ama nerdeyse her şeyi ben ödüyorum. Mesela sabah yanına gidicem marketten sigara alırken arıyorum bir şey istiyor musun diye ufak tefek şeyler istiyor ama bakıyorum fişe 150 TL tutmuş:) akşam yemeğini dışarda yiyelim dedim bana mı öyle geldi bilmiyorum ama bı surat aştı arkasindan ekledim ben ismarliyorum dedim çıktık. İki gün vakit geçirdik yemekleri şunu bunu hep ben ödedim. Kendisi de bir kahve ısmarladı sağ olsun ama eminim ben ödeyim deseydim sesini çıkarmazdi.
Ben normalde biraz eli sıkı olduğunu bildiğim ve laf söz olmasın diye kalkıp ödüyorum parasında değilim ama biraz centilmenlik bekliyorum sanırım. Daha bana bir gül bile almadı. Doğum günümde saçma sapan bir tartışmayı bahane ederek hediye yollamadi. Evi var bayaa bi birikimi var ama araba bile almıyor. Arabayı geçtim benim taksiye binmeme bile kızıyor 40 dakikada bir gelen otobüsü niye beklememisim diye. Zaten taksi fazla yazsa binmem ama maksimum 30 TL. Sürekli de binmiyorum zaten.
Devamlı cimri olduğunu bunun beni çok rahatsız ettiğini söylüyorum utanmıyor bile. Sadece biraz bozuluyor. Ondan ayrilmak da istemiyorum alışkanlık ve sevgi de var peki bu huyundan vazgeçirmek mümkün mü sizce?
Ayrıl. Adam parayı seviyor seni değilUzun süredir beraber olduğum biri var. Başlarda umursamıyordum cimriliğini uzak mesafe ilişkisi de olduğu için tam anlamiyla şahit olma imkanım da yoktu. Şu an yaz olduğu ve memlekete döndüğüm için sık sık buluşuyoruz. Ben küçük bir ilçede görev yaptığım için tüm sene inanılmaz sıkıldım ve yazı dolu dolu geçirmek istiyordum. Neyse işte arada evine gidiyorum birlikte havuza gidiyoruz vs iyi oluyor ama şöyle bir durum var adam elini cebine atmıyor ya. Ben bana para yedirsin demiyorum zaten beş kuruş para istemem ama nerdeyse her şeyi ben ödüyorum. Mesela sabah yanına gidicem marketten sigara alırken arıyorum bir şey istiyor musun diye ufak tefek şeyler istiyor ama bakıyorum fişe 150 TL tutmuş:) akşam yemeğini dışarda yiyelim dedim bana mı öyle geldi bilmiyorum ama bı surat aştı arkasindan ekledim ben ismarliyorum dedim çıktık. İki gün vakit geçirdik yemekleri şunu bunu hep ben ödedim. Kendisi de bir kahve ısmarladı sağ olsun ama eminim ben ödeyim deseydim sesini çıkarmazdi.
Ben normalde biraz eli sıkı olduğunu bildiğim ve laf söz olmasın diye kalkıp ödüyorum parasında değilim ama biraz centilmenlik bekliyorum sanırım. Daha bana bir gül bile almadı. Doğum günümde saçma sapan bir tartışmayı bahane ederek hediye yollamadi. Evi var bayaa bi birikimi var ama araba bile almıyor. Arabayı geçtim benim taksiye binmeme bile kızıyor 40 dakikada bir gelen otobüsü niye beklememisim diye. Zaten taksi fazla yazsa binmem ama maksimum 30 TL. Sürekli de binmiyorum zaten.
Devamlı cimri olduğunu bunun beni çok rahatsız ettiğini söylüyorum utanmıyor bile. Sadece biraz bozuluyor. Ondan ayrilmak da istemiyorum alışkanlık ve sevgi de var peki bu huyundan vazgeçirmek mümkün mü sizce?
Neden kendine bu adamı layık görüyorsun, bence psikolojik bişey bu , başka da açıklaması olamaz ...Bu arada ben onun doğum gününde hediye alırım sevgililer gününde de aldım bu tarz şeyleri ilk başlatan taraf hep ben oldum ama ya o hiçbir şey almadi ya da ben sorun çıkarmayim diye bir şeyler yolladı. Zamanında çok para sıkıntısı çekmişler buna bağlıyorum ama biz de çektik kim çekmedi ki. Diyeceksiniz erkeğe hesap ödeme madem öyle sen de alma. Ama o zaman da hiçbir şey yapmıyor arkadaş. Bir yere davet ettiği hediye aldığı yok. Mecbur ben yapıyorum.
Hesabı neden ödüyorsunuz veya niye teklif ediyorsunuz? Daha önce hiç yapmadığım şey siz yolunu hazırlıyorsunuz bayaUzun süredir beraber olduğum biri var. Başlarda umursamıyordum cimriliğini uzak mesafe ilişkisi de olduğu için tam anlamiyla şahit olma imkanım da yoktu. Şu an yaz olduğu ve memlekete döndüğüm için sık sık buluşuyoruz. Ben küçük bir ilçede görev yaptığım için tüm sene inanılmaz sıkıldım ve yazı dolu dolu geçirmek istiyordum. Neyse işte arada evine gidiyorum birlikte havuza gidiyoruz vs iyi oluyor ama şöyle bir durum var adam elini cebine atmıyor ya. Ben bana para yedirsin demiyorum zaten beş kuruş para istemem ama nerdeyse her şeyi ben ödüyorum. Mesela sabah yanına gidicem marketten sigara alırken arıyorum bir şey istiyor musun diye ufak tefek şeyler istiyor ama bakıyorum fişe 150 TL tutmuş:) akşam yemeğini dışarda yiyelim dedim bana mı öyle geldi bilmiyorum ama bı surat aştı arkasindan ekledim ben ismarliyorum dedim çıktık. İki gün vakit geçirdik yemekleri şunu bunu hep ben ödedim. Kendisi de bir kahve ısmarladı sağ olsun ama eminim ben ödeyim deseydim sesini çıkarmazdi.
Çünkü ses çıkmıyor ondan başka türlü şuraya gidelim burda yemek yiyelim diyeHesabı neden ödüyorsunuz veya niye teklif ediyorsunuz? Daha önce hiç yapmadığım şey siz yolunu hazırlıyorsunuz baya
Ayy manyak misin bu adamla hayat mi gecer??Uzun süredir beraber olduğum biri var. Başlarda umursamıyordum cimriliğini uzak mesafe ilişkisi de olduğu için tam anlamiyla şahit olma imkanım da yoktu. Şu an yaz olduğu ve memlekete döndüğüm için sık sık buluşuyoruz. Ben küçük bir ilçede görev yaptığım için tüm sene inanılmaz sıkıldım ve yazı dolu dolu geçirmek istiyordum. Neyse işte arada evine gidiyorum birlikte havuza gidiyoruz vs iyi oluyor ama şöyle bir durum var adam elini cebine atmıyor ya. Ben bana para yedirsin demiyorum zaten beş kuruş para istemem ama nerdeyse her şeyi ben ödüyorum. Mesela sabah yanına gidicem marketten sigara alırken arıyorum bir şey istiyor musun diye ufak tefek şeyler istiyor ama bakıyorum fişe 150 TL tutmuş:) akşam yemeğini dışarda yiyelim dedim bana mı öyle geldi bilmiyorum ama bı surat aştı arkasindan ekledim ben ismarliyorum dedim çıktık. İki gün vakit geçirdik yemekleri şunu bunu hep ben ödedim. Kendisi de bir kahve ısmarladı sağ olsun ama eminim ben ödeyim deseydim sesini çıkarmazdi.
Bu şahsın artıları neler anlatır mısın arkadaşım?Çünkü ses çıkmıyor ondan başka türlü şuraya gidelim burda yemek yiyelim diye
İlgili olması. Nerdeyse her gün beni arar uzak mesafede olmamıza rağmen. Kavga ettiğimiz zamanlarda bile hiç küsmez. Bu vakte kadar hep ben ayrılmak istedim o bir kere bile terk etmek istemedi. İyi bir arkadaşlığımız var zevklerimiz uyuşuyor birlikte güzel vakit geçiriyoruz genellikle. Beni dinliyor ayrıca benim gibi hayvansever birisi.Bu şahsın artıları neler anlatır mısın arkadaşım?
Koparın bağları yakın köprüleri sizin için çabalamayan biri için harcadığınız bi dkkaya bile değmezÇünkü ses çıkmıyor ondan başka türlü şuraya gidelim burda yemek yiyelim diye
Neden hep ayrılmak istedin?İlgili olması. Nerdeyse her gün beni arar uzak mesafede olmamıza rağmen. Kavga ettiğimiz zamanlarda bile hiç küsmez. Bu vakte kadar hep ben ayrılmak istedim o bir kere bile terk etmek istemedi. İyi bir arkadaşlığımız var zevklerimiz uyuşuyor birlikte güzel vakit geçiriyoruz genellikle. Beni dinliyor ayrıca benim gibi hayvansever birisi.
Çünkü bazı patavatsız davranışları oldu. Önceki konularımda anlattım yukarıda yorumlarda yazılmış zaten. Ayrıca arkadaş ortamini da hiç beğenmiyordum ve bu kişilerle bağlantısını kopardi ben ayrılınca. Yani kötü huyları olduğu gibi iyi özellikleri de var tabi yok diyemem. Belki bu yüzden bu kadar uzun sürdü.Neden hep ayrılmak istedin?
O halde artı eksi dengesini kurup bir seçim yapacaksın..Hangi taraf ağır basıyorsa onu tercih edecek ve şikayet etmeyeceksin..Ama aslında bişeyler mideni bulandırıyor ve rahatsızsın ki konu açıyorsun..Olması gerekenin farkındasın işte tercih tamda burda önemli.Ya mantığını ya zaafını dinleyeceksin.Ama bu filmin sonu belli sen sadece günü kurtarıyosun.Çünkü bazı patavatsız davranışları oldu. Önceki konularımda anlattım yukarıda yorumlarda yazılmış zaten. Ayrıca arkadaş ortamini da hiç beğenmiyordum ve bu kişilerle bağlantısını kopardi ben ayrılınca. Yani kötü huyları olduğu gibi iyi özellikleri de var tabi yok diyemem. Belki bu yüzden bu kadar uzun sürdü.
Benden çok cebindeki parayı düşünen, parası azalmasin diye bana el açan, benden bekleyen, benim doyurdugum, icirdigim, hediye aldığım yani kısaca bütün asalak hallerine katladigim bir adamın, baska adamlarda olmayan ve olmayacak olan bir özelliği olması lazım. Öyle bir ozellik ki sadece onda olacak, başka kimsede olmayacak ki, onu kaybedersem, o özelliği de kaybetmiş olayım. Neyi var bu cimrinin? Ataların çok güzel bir sözü var, acıkır diye tuvalete gitmiyor derler, alın işte sevgiliniz. Ne özelliği var ki hala sevebiliyorsunuz bunu?Uzun süredir beraber olduğum biri var. Başlarda umursamıyordum cimriliğini uzak mesafe ilişkisi de olduğu için tam anlamiyla şahit olma imkanım da yoktu. Şu an yaz olduğu ve memlekete döndüğüm için sık sık buluşuyoruz. Ben küçük bir ilçede görev yaptığım için tüm sene inanılmaz sıkıldım ve yazı dolu dolu geçirmek istiyordum. Neyse işte arada evine gidiyorum birlikte havuza gidiyoruz vs iyi oluyor ama şöyle bir durum var adam elini cebine atmıyor ya. Ben bana para yedirsin demiyorum zaten beş kuruş para istemem ama nerdeyse her şeyi ben ödüyorum. Mesela sabah yanına gidicem marketten sigara alırken arıyorum bir şey istiyor musun diye ufak tefek şeyler istiyor ama bakıyorum fişe 150 TL tutmuş:) akşam yemeğini dışarda yiyelim dedim bana mı öyle geldi bilmiyorum ama bı surat aştı arkasindan ekledim ben ismarliyorum dedim çıktık. İki gün vakit geçirdik yemekleri şunu bunu hep ben ödedim. Kendisi de bir kahve ısmarladı sağ olsun ama eminim ben ödeyim deseydim sesini çıkarmazdi.
Bana kullanılıyorsunuz gibi geldi..sevgiyi geçtim pintiligide geçtim bu pintilik değil bu resmen adamın sizi kullanması...yapmayın bunu kendinizeUzun süredir beraber olduğum biri var. Başlarda umursamıyordum cimriliğini uzak mesafe ilişkisi de olduğu için tam anlamiyla şahit olma imkanım da yoktu. Şu an yaz olduğu ve memlekete döndüğüm için sık sık buluşuyoruz. Ben küçük bir ilçede görev yaptığım için tüm sene inanılmaz sıkıldım ve yazı dolu dolu geçirmek istiyordum. Neyse işte arada evine gidiyorum birlikte havuza gidiyoruz vs iyi oluyor ama şöyle bir durum var adam elini cebine atmıyor ya. Ben bana para yedirsin demiyorum zaten beş kuruş para istemem ama nerdeyse her şeyi ben ödüyorum. Mesela sabah yanına gidicem marketten sigara alırken arıyorum bir şey istiyor musun diye ufak tefek şeyler istiyor ama bakıyorum fişe 150 TL tutmuş:) akşam yemeğini dışarda yiyelim dedim bana mı öyle geldi bilmiyorum ama bı surat aştı arkasindan ekledim ben ismarliyorum dedim çıktık. İki gün vakit geçirdik yemekleri şunu bunu hep ben ödedim. Kendisi de bir kahve ısmarladı sağ olsun ama eminim ben ödeyim deseydim sesini çıkarmazdi.
Neredeyse her gün arıyor mu? İnanmıyorum, böyle erkekler de mi varmış dünyada. Bence aramıyordur hergün ya, inanamadım ben. Olsa olsa haftada 2’dir o. Yok yok olamaz böyle bişey, bu kadar ilgili bir erkek, aman tanrım...İlgili olması. Nerdeyse her gün beni arar uzak mesafede olmamıza rağmen. Kavga ettiğimiz zamanlarda bile hiç küsmez. Bu vakte kadar hep ben ayrılmak istedim o bir kere bile terk etmek istemedi. İyi bir arkadaşlığımız var zevklerimiz uyuşuyor birlikte güzel vakit geçiriyoruz genellikle. Beni dinliyor ayrıca benim gibi hayvansever birisi.
Evet sevilmedimNeredeyse her gün arıyor mu? İnanmıyorum, böyle erkekler de mi varmış dünyada. Bence aramıyordur hergün ya, inanamadım ben. Olsa olsa haftada 2’dir o. Yok yok olamaz böyle bişey, bu kadar ilgili bir erkek, aman tanrım...
Kuzum siz hiç sevilmediniz mi şimdiye kadar? Şunları bir erkeğin artıları olarak yazmak için hiç sevilmemiş olmak lazım çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?