Cimri sevgili

Acilen uzaklaş, böyle adamlar asla çekilmez asla , evlenince bin beter olur bu..

Ayrıl. Adam parayı seviyor seni değil

Neden kendine bu adamı layık görüyorsun, bence psikolojik bişey bu , başka da açıklaması olamaz ...

Hesabı neden ödüyorsunuz veya niye teklif ediyorsunuz? Daha önce hiç yapmadığım şey siz yolunu hazırlıyorsunuz baya

Ayy manyak misin bu adamla hayat mi gecer??

Bu şahsın artıları neler anlatır mısın arkadaşım?
İlgili olması. Nerdeyse her gün beni arar uzak mesafede olmamıza rağmen. Kavga ettiğimiz zamanlarda bile hiç küsmez. Bu vakte kadar hep ben ayrılmak istedim o bir kere bile terk etmek istemedi. İyi bir arkadaşlığımız var zevklerimiz uyuşuyor birlikte güzel vakit geçiriyoruz genellikle. Beni dinliyor ayrıca benim gibi hayvansever birisi.

Neden hep ayrılmak istedin?

Neden hep ayrılmak istedin?
Çünkü bazı patavatsız davranışları oldu. Önceki konularımda anlattım yukarıda yorumlarda yazılmış zaten. Ayrıca arkadaş ortamini da hiç beğenmiyordum ve bu kişilerle bağlantısını kopardi ben ayrılınca. Yani kötü huyları olduğu gibi iyi özellikleri de var tabi yok diyemem. Belki bu yüzden bu kadar uzun sürdü.

O halde artı eksi dengesini kurup bir seçim yapacaksın..Hangi taraf ağır basıyorsa onu tercih edecek ve şikayet etmeyeceksin..Ama aslında bişeyler mideni bulandırıyor ve rahatsızsın ki konu açıyorsun..Olması gerekenin farkındasın işte tercih tamda burda önemli.Ya mantığını ya zaafını dinleyeceksin.Ama bu filmin sonu belli sen sadece günü kurtarıyosun.

Benden çok cebindeki parayı düşünen, parası azalmasin diye bana el açan, benden bekleyen, benim doyurdugum, icirdigim, hediye aldığım yani kısaca bütün asalak hallerine katladigim bir adamın, baska adamlarda olmayan ve olmayacak olan bir özelliği olması lazım. Öyle bir ozellik ki sadece onda olacak, başka kimsede olmayacak ki, onu kaybedersem, o özelliği de kaybetmiş olayım. Neyi var bu cimrinin? Ataların çok güzel bir sözü var, acıkır diye tuvalete gitmiyor derler, alın işte sevgiliniz. Ne özelliği var ki hala sevebiliyorsunuz bunu?

Sadece sizden bekleyen bir adam. Aldığınız, yaptığınız çoğu şeyin karşılığında bir şey yapmak yerine, altında ezilmeyi tercih ediyor. Mide bulandırıcı bir tip.

Şimdi eski konularına baktım onlar ne facia şeyler öyle..Sizi aşağılıyor,asansör olayı var,evlilik istemiyor muhabbeti cimriligide tüy dikmiş..Bunları mi reva görüyorsunuz kendinize?

Bana kullanılıyorsunuz gibi geldi..sevgiyi geçtim pintiligide geçtim bu pintilik değil bu resmen adamın sizi kullanması...yapmayın bunu kendinize

Neredeyse her gün arıyor mu? İnanmıyorum, böyle erkekler de mi varmış dünyada. Bence aramıyordur hergün ya, inanamadım ben. Olsa olsa haftada 2’dir o. Yok yok olamaz böyle bişey, bu kadar ilgili bir erkek, aman tanrım...

Kuzum siz hiç sevilmediniz mi şimdiye kadar? Şunları bir erkeğin artıları olarak yazmak için hiç sevilmemiş olmak lazım çünkü.

Evet sevilmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…