- 10 Ekim 2021
- 1.797
- 2.629
- 83
- 36
- Konu Sahibi Marianihal
-
Benim eski eşim olacak herif... Doğum günlerimiz arasında 5 gün var. Dedim ki tartıştıktan sonra bu sene birbirimize hediye almayalım. Olur mu öyle şey ya demedi.. Düşünün ben hediye aldım. O almadı. Hani hediye almayacaktı dedi :))) Cimri insanın kahrı çekilmiyor. Ayrılın gitsin yaaa. Ne gerek varDoğum günümde saçma sapan bir tartışmayı bahane ederek hediye yollamadi.
Cimri insan hayatı size zehir eder kendinize bu kötülüğü yapmayınUzun süredir beraber olduğum biri var. Başlarda umursamıyordum cimriliğini uzak mesafe ilişkisi de olduğu için tam anlamiyla şahit olma imkanım da yoktu. Şu an yaz olduğu ve memlekete döndüğüm için sık sık buluşuyoruz. Ben küçük bir ilçede görev yaptığım için tüm sene inanılmaz sıkıldım ve yazı dolu dolu geçirmek istiyordum. Neyse işte arada evine gidiyorum birlikte havuza gidiyoruz vs iyi oluyor ama şöyle bir durum var adam elini cebine atmıyor ya. Ben bana para yedirsin demiyorum zaten beş kuruş para istemem ama nerdeyse her şeyi ben ödüyorum. Mesela sabah yanına gidicem marketten sigara alırken arıyorum bir şey istiyor musun diye ufak tefek şeyler istiyor ama bakıyorum fişe 150 TL tutmuş:) akşam yemeğini dışarda yiyelim dedim bana mı öyle geldi bilmiyorum ama bı surat aştı arkasindan ekledim ben ismarliyorum dedim çıktık. İki gün vakit geçirdik yemekleri şunu bunu hep ben ödedim. Kendisi de bir kahve ısmarladı sağ olsun ama eminim ben ödeyim deseydim sesini çıkarmazdi.
Ben normalde biraz eli sıkı olduğunu bildiğim ve laf söz olmasın diye kalkıp ödüyorum parasında değilim ama biraz centilmenlik bekliyorum sanırım. Daha bana bir gül bile almadı. Doğum günümde saçma sapan bir tartışmayı bahane ederek hediye yollamadi. Evi var bayaa bi birikimi var ama araba bile almıyor. Arabayı geçtim benim taksiye binmeme bile kızıyor 40 dakikada bir gelen otobüsü niye beklememisim diye. Zaten taksi fazla yazsa binmem ama maksimum 30 TL. Sürekli de binmiyorum zaten.
Devamlı cimri olduğunu bunun beni çok rahatsız ettiğini söylüyorum utanmıyor bile. Sadece biraz bozuluyor. Ondan ayrilmak da istemiyorum alışkanlık ve sevgi de var peki bu huyundan vazgeçirmek mümkün mü sizce?
kendileri muhtemelen bunu sevgi zannediyorlar yani seviyorum o yüzden bırakamıyorum kafasındalar ama aslında sevgi falan değil. şu an iyi kötü bi sevgilim var bundan ayrılsam bi daha kimseyi bulamam, kimse yüzüme bakmaz bu insan öyle ya da böyle benimle sevgili oldu, şimdi ayrılsam bi daha sevgili bulamam kafası var kendilerinde. ek olarak genelde yalnız kalmaktan da ölümüne korkar böyleleri. yalnız olmaktansa leş gibi de olsa saçma da olsa bi sevgilim olsun kafasındalar. adam terketmedikçe ayrılmazlar. zaten geneli terk edilmekten de çok korkar. yorumunu okumadınız mı, şurada açıklamış sayılır aslında.Ya nasıl sogumuyorsunuz böyle adamlardan anlamıyorum esimin eli çok açıktır bişey istesem ikiletmez hiç bir zaman geçen akşam dışarıdan söyleyelim yemeği dedik yok bu ay çok açıldık maaşı alayım iyi bir yere gideriz dedi diye bile bozuldum ben ki gerçekten çok açıldık bu ay haklı yani adam sizi bu cimrilerde bağlayan ne gerçekten merak ediyorum
kendisi yapmadığı süre karşısındaki asla yapmıyor. nedeni de cimrilik falan değil tabii konu sahibi öyle zannediyor. cimri değil adam, sevmediği için para harcamıyor. zaten eski konularında da var bu adam. konu sahibinin tipiyle inanılmaz şekilde dalga geçiyor, yürüyüşüyle bile alay ediyor.Diyeceksiniz erkeğe hesap ödeme madem öyle sen de alma. Ama o zaman da hiçbir şey yapmıyor arkadaş. Bir yere davet ettiği hediye aldığı yok. Mecbur ben yapıyorum.
Bu mantıkta bir arkadaşım var eşiyle sevgili iken hiç anlasamazlardi sürekli kavga hakaretler seviye yerlerdeydi çok söyledim ayrılın sizden olmaz diye o da ayrilirsam bu saatten sonra kimi bulucam (bu arada yaşı 25 di) diyerek evlendiler sonuç 10 yıllık evlilik üstüne bide iki çocuk ama çok kötü giden bir evlilik. Kendiside çocuklarda kocasida mutsuz evde kavga aynı devam üstelik iki cocugun yanında oluyor bunlar. Bosan diyorum çocuklara yazık diyorum şimdi ki bahaneside çocuklar için bosanmiyorum yani böylelerine bahane çok neden böyleler korkaklar mi gurursuzlar mi bilmiyorumkendileri muhtemelen bunu sevgi zannediyorlar yani seviyorum o yüzden bırakamıyorum kafasındalar ama aslında sevgi falan değil. şu an iyi kötü bi sevgilim var bundan ayrılsam bi daha kimseyi bulamam, kimse yüzüme bakmaz bu insan öyle ya da böyle benimle sevgili oldu, şimdi ayrılsam bi daha sevgili bulamam kafası var kendilerinde. ek olarak genelde yalnız kalmaktan da ölümüne korkar böyleleri. yalnız olmaktansa leş gibi de olsa saçma da olsa bi sevgilim olsun kafasındalar. adam terketmedikçe ayrılmazlar. zaten geneli terk edilmekten de çok korkar. yorumunu okumadınız mı, şurada açıklamış sayılır aslında.
kendisi yapmadığı süre karşısındaki asla yapmıyor. nedeni de cimrilik falan değil tabii konu sahibi öyle zannediyor. cimri değil adam, sevmediği için para harcamıyor. zaten eski konularında da var bu adam. konu sahibinin tipiyle inanılmaz şekilde dalga geçiyor, yürüyüşüyle bile alay ediyor.
aslına bakarsanız adam da bundan ayrılmıyor çünkü onda da benzer düşünceler var. öyle ya da böyle bu kadın benimle sevgili oldu, ayrılsam bana kimse bakmaz kafasında. ikisi de epey düşük profilli insanlar oldukları için birbirleri ile devam ediyorlar.
İlgili olması. Nerdeyse her gün beni arar uzak mesafede olmamıza rağmen. Kavga ettiğimiz zamanlarda bile hiç küsmez. Bu vakte kadar hep ben ayrılmak istedim o bir kere bile terk etmek istemedi. İyi bir arkadaşlığımız var zevklerimiz uyuşuyor birlikte güzel vakit geçiriyoruz genellikle. Beni dinliyor ayrıca benim gibi hayvansever birisi.
Çok mu mutsuzsunuz?Niye bu kadar tepki verdin ki bunlar senin anlattığın şeyler. Bu tepkiyi lütfen fiziğinle alay eden, başka kadınlara ağzının suyu akan ve paranı yiyen sevgiline ver. Seni dert sahibi yapan o. ben değilim
Evet bunlar çok güzel olumlu ozellikler.İlgili olması. Nerdeyse her gün beni arar uzak mesafede olmamıza rağmen. Kavga ettiğimiz zamanlarda bile hiç küsmez. Bu vakte kadar hep ben ayrılmak istedim o bir kere bile terk etmek istemedi. İyi bir arkadaşlığımız var zevklerimiz uyuşuyor birlikte güzel vakit geçiriyoruz genellikle. Beni dinliyor ayrıca benim gibi hayvansever birisi.
Malesef cimriligi artarsa azalmaz kabul ediceksen eğer seviyorsan eğer öyle sev değişmesini beklemeUzun süredir beraber olduğum biri var. Başlarda umursamıyordum cimriliğini uzak mesafe ilişkisi de olduğu için tam anlamiyla şahit olma imkanım da yoktu. Şu an yaz olduğu ve memlekete döndüğüm için sık sık buluşuyoruz. Ben küçük bir ilçede görev yaptığım için tüm sene inanılmaz sıkıldım ve yazı dolu dolu geçirmek istiyordum. Neyse işte arada evine gidiyorum birlikte havuza gidiyoruz vs iyi oluyor ama şöyle bir durum var adam elini cebine atmıyor ya. Ben bana para yedirsin demiyorum zaten beş kuruş para istemem ama nerdeyse her şeyi ben ödüyorum. Mesela sabah yanına gidicem marketten sigara alırken arıyorum bir şey istiyor musun diye ufak tefek şeyler istiyor ama bakıyorum fişe 150 TL tutmuş:) akşam yemeğini dışarda yiyelim dedim bana mı öyle geldi bilmiyorum ama bı surat aştı arkasindan ekledim ben ismarliyorum dedim çıktık. İki gün vakit geçirdik yemekleri şunu bunu hep ben ödedim. Kendisi de bir kahve ısmarladı sağ olsun ama eminim ben ödeyim deseydim sesini çıkarmazdi.
Ben normalde biraz eli sıkı olduğunu bildiğim ve laf söz olmasın diye kalkıp ödüyorum parasında değilim ama biraz centilmenlik bekliyorum sanırım. Daha bana bir gül bile almadı. Doğum günümde saçma sapan bir tartışmayı bahane ederek hediye yollamadi. Evi var bayaa bi birikimi var ama araba bile almıyor. Arabayı geçtim benim taksiye binmeme bile kızıyor 40 dakikada bir gelen otobüsü niye beklememisim diye. Zaten taksi fazla yazsa binmem ama maksimum 30 TL. Sürekli de binmiyorum zaten.
Devamlı cimri olduğunu bunun beni çok rahatsız ettiğini söylüyorum utanmıyor bile. Sadece biraz bozuluyor. Ondan ayrilmak da istemiyorum alışkanlık ve sevgi de var peki bu huyundan vazgeçirmek mümkün mü sizce?
Mümkün değilUzun süredir beraber olduğum biri var. Başlarda umursamıyordum cimriliğini uzak mesafe ilişkisi de olduğu için tam anlamiyla şahit olma imkanım da yoktu. Şu an yaz olduğu ve memlekete döndüğüm için sık sık buluşuyoruz. Ben küçük bir ilçede görev yaptığım için tüm sene inanılmaz sıkıldım ve yazı dolu dolu geçirmek istiyordum. Neyse işte arada evine gidiyorum birlikte havuza gidiyoruz vs iyi oluyor ama şöyle bir durum var adam elini cebine atmıyor ya. Ben bana para yedirsin demiyorum zaten beş kuruş para istemem ama nerdeyse her şeyi ben ödüyorum. Mesela sabah yanına gidicem marketten sigara alırken arıyorum bir şey istiyor musun diye ufak tefek şeyler istiyor ama bakıyorum fişe 150 TL tutmuş:) akşam yemeğini dışarda yiyelim dedim bana mı öyle geldi bilmiyorum ama bı surat aştı arkasindan ekledim ben ismarliyorum dedim çıktık. İki gün vakit geçirdik yemekleri şunu bunu hep ben ödedim. Kendisi de bir kahve ısmarladı sağ olsun ama eminim ben ödeyim deseydim sesini çıkarmazdi.
Bir erkeğin arasında duygusal bağ olan bir kadina sürekli hesap odetmesi benim için kabul edilemez . Bi gün çıkıp evet bu akşam bana ne ismakiyorsun diyin ? Bakalim tepkisi ne olacak .Uzun süredir beraber olduğum biri var. Başlarda umursamıyordum cimriliğini uzak mesafe ilişkisi de olduğu için tam anlamiyla şahit olma imkanım da yoktu. Şu an yaz olduğu ve memlekete döndüğüm için sık sık buluşuyoruz. Ben küçük bir ilçede görev yaptığım için tüm sene inanılmaz sıkıldım ve yazı dolu dolu geçirmek istiyordum. Neyse işte arada evine gidiyorum birlikte havuza gidiyoruz vs iyi oluyor ama şöyle bir durum var adam elini cebine atmıyor ya. Ben bana para yedirsin demiyorum zaten beş kuruş para istemem ama nerdeyse her şeyi ben ödüyorum. Mesela sabah yanına gidicem marketten sigara alırken arıyorum bir şey istiyor musun diye ufak tefek şeyler istiyor ama bakıyorum fişe 150 TL tutmuş:) akşam yemeğini dışarda yiyelim dedim bana mı öyle geldi bilmiyorum ama bı surat aştı arkasindan ekledim ben ismarliyorum dedim çıktık. İki gün vakit geçirdik yemekleri şunu bunu hep ben ödedim. Kendisi de bir kahve ısmarladı sağ olsun ama eminim ben ödeyim deseydim sesini çıkarmazdi.
Şikayet etmeyin o zaman.Bu arada ben onun doğum gününde hediye alırım sevgililer gününde de aldım bu tarz şeyleri ilk başlatan taraf hep ben oldum ama ya o hiçbir şey almadi ya da ben sorun çıkarmayim diye bir şeyler yolladı. Zamanında çok para sıkıntısı çekmişler buna bağlıyorum ama biz de çektik kim çekmedi ki. Diyeceksiniz erkeğe hesap ödeme madem öyle sen de alma. Ama o zaman da hiçbir şey yapmıyor arkadaş. Bir yere davet ettiği hediye aldığı yok. Mecbur ben yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?