Cimri ve dusuncesiz biri mi ???

simayyy25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2012
231
39
73
İstanbul
Kizlar bana akil verin lutfen.bir hafta once biriyle tanistik ilk bulusmamiz fln cok guzel gecti.uzak yerlerde oturuyoruz ben avrupa o anadolu yakasinda yani ilk basta dusundum biz nasil gorusurz diye ama ortak bir yol buluruz dedim .hoslandim bu cocuktan iyi yakisikli biri yanliz dusuncesiz ve cimri olduguna karar verdim ikinci gorusmemizde.bulusalim dedik ikimize de ortak olan taksimi dedi benim evimde oldukca uzak taksime .sonra dusundum beni eve birakir mi acaba diye bende sordum arabasi var bu cocugun sonucta aksam beni birakir misin eve dedim aaa ben arabayla gelmiyorum tatlim dedi bana .neyse ben arabayla gelim o zmn dedim ok dedi.bana dusuncesiz geldi bu hareketi .sonra bu soru isaretleriyle bulustuk taksimde ben arabayla bunu aldim arkadaslarim vardi ortakoyde oraya gectik orda oturduk hepberaber tanistirdim arkadaslarimla neyse hesap geldi bunda tik yok sok oldum ordan ciktik vale ci on lira istedi zor cikardi verdi benzine gittik kartimi bulamadim bi saat bekledi aramami ben verim sonucta bende arabadayim demedi .simdide yarin buyukadaya gidelim diyor cok hoslanmistim ama onun yaninda kendimi ne maddi ne manevi guven icinde hissetmiyorum bu sartlarda baslamadan bitirmelimiyim yoksa sans vermelimiyim sizce

Yarında bir şans ver. Buluşun. Yine aynısını yaparsa rahatsızlığını dile getir yada muhabbetini kes.
Çünkü kimse sırtını bayana yaslayan bir erkekten hoşlanmaz. Hele ilk buluşmalarda yaptıysa bunu.

Acaba seni mi deniyor, bilmem ki. O da hala seni tanima asamasinda. Bir-iki-uc kere daha gorusebilirsin. Daha iyi tanisirsiniz, hala boyleyse kapiyi goster.

Son düzenleme:
öncelikle ben hemen karar vermeyind erim çünküüüüüüüü

*arabayla neden gelmedi? belki arabada arıza var yolda kalıcanızdan korkmuş olabilir birine söz vermiş olabilir önceden? bi mazereti olabilir...

*sonna taksimde buluşup ortaköye gittik arkadaşlarla demişsiniz.... daha 1 haftadır görüştüğünüz biri sizin arkadaşlarınızın hesabını ödemek zorunda diil ki..... bence beklemiştir arkadaşlarınız napıyo diye bence bu gayet normal bi durum......... tamam centilmenlik yapıp ödeyedebilirdi ama ödememiş olması demek cimri oldugunu göstermez......

arkadaşlarınızda ödeyebilirdi sonuçta bu kişi aranıza 1 hafta önce katılmış biri onu misafir olarak kabul edebilirdiniz yada hasabı çift olrak ödeyebilirdiniz yada alman usulü herkes kendi hesabını ödeseydi......

eğer ikiniz olsaydınız ve bu hareketi gösterseydi evet ayıp etmiş derdim ama arkadaşlarınızın oldugu ortamda ayıp etmemiş bence.......

*benzincide aldığınız benzinide 1 haftalık tanıdığınız birinin ödeyim demememiş olması bana gene cimri bi görüntü vermez..... yani bu kişi sizin onu kullanmadığınıza emin olduktan sonra değerlendirin derim hemen karar vermeyin.......

bence adalara gidin ama ikiniz gidin ve sadece sizinleyken davranışlarına dikkat edin

sonuçta sadece siz onu yeni tanımıosunuz oda sizi yeni tanıo ve sizden emin olmadan bunları yapmamış olması bana gayet normal şu devirde erkekleri yürüyen banknot olarak gören bi dolu kadın var takdir edersinziki:)

bence buluş bir kez daha ve yalnız olun.o zaman dikkat et hareketlerine, artık ona göre davranırsın

Erkekleri her ortamda her şeyin parasını ödeyen, ödemek zorunda olan varlıklar olarak görmemek lazım bence. Daha bir iki kez görüştüğün biri neden senin arkadaşlarının hesabını ödesin ki, benzinini niye alsın. Sonuçta O da seni tanıma aşamasında ve her hesabı ona yıkıyormuşsun gibi düşünmüş olabilir. Bence yalnız görüşüp biraz daha gözlemlemen de fayda var.Sonuçta evet cimri bir erkeği kimse istemez ama açıkçası her ortamda pat diye hesaba atılan erkeği de istemem niye parayı ağaçtan mı topluyor dimi yani?

Hemen cimri yada düşüncesiz deme bence yarında buluşun görüşün ona göre karar verirsin,belki adamın arabası bozuktu belkide arabasının içinde benzini yoktu o nedenle araba ile gelmemiş olabilir.
Cafede hesap ödeme konusuna gelince eger siz başbaşa o cafeye birşeyler yemeye gitseydiniz hesabı kendisi ödeyebilirdi fakat siz arkadaşlarınızla gitmişsiniz o yüzden ödememiş olabilir sonuçta sizin arkadaşlarınızın hesabını ödemek zorunda degil,benzin parasına gelince sizi henüz tanımıyor daha yeni tanışmıssınız benzin parasını ödemek zorunda degil hem o araba bir tek o adam yok arkadaşlarınızda varmış benzin parasını onlarda verebilirdi.

Ben de Taksim'e arabayla gitmek istemezdim. Trafik ve park sorunu var çünkü.
Para sıkıntısıyla ilgili belki o da , acaba bu kız beni kullanır mı, taktiğiyle hareket edip geri planda kalmış olabilir.
Bence en güzeli Alman usulü.
Yarın konuşurken laf arasında bunu belirtirseniz sorun kalmaz, kimse kimseye çıkar ilişkisiyle bakmaz böylece.

niye ödensin ki benzin paranı ya da arkadaşlarının hesabını. 1 haftalık tanıştığım adam benzinimi alsa bundan hiç haz etmezdim.

sen beni al bırak demen de garip almak istese alırdı zaten, daha sevgili bile değilsiniz.

cimri olduğunu düşünmüyorum ben

Daha 2 kere buluştuğun adam senin arkadaşlarının hesabını ödemek zorunda mı? Ayrıca tanıma aşamasındayken arkadaşlarınla gitmeyecektin. Haliyle o da ben enayi miyim daha yeni tanıdığım birinin arkadaşlarının hesabını ödeyeceğim diye düşünür, ödemez. O normal olanı yapmış. Ha başbaşa olursunuz, daha ilk tanıma zamanlarınızdır, o zaman ödemezse kabalık yapmış olur tabii orası ayrı mesele. Yalnız görüş, arkadaşlarını sürükleme peşinden. O zaman bakarsın cimri mi değil mi. Ayrıca senin arabanın benzinini de almak zorunda değil. Açıkçası çocuk değil de sen bana tuhaf geldin

Katılıyorum....

Hesabi odemedi derken kendi ictiklerinin bile odemedi yani ben demedim arkadaslarimin hesabini tabiki odemiycek.arabada da ikimizdik arkadaslar kendi arabasiyla geldiler.sonucta taksimden aldim ortakoye gittik ordan metrobuse biraktim o kadar yol yaptim yani onunda katki yapmasini benzine beklemek normal degilmi .bir erkek tanisma asamasinda bile bunlari yapiyorsa sonrasinda degisir mi yoksa oylemi kalir

Hayir degismez ama yeterince tanismamissiniz. Bence sen daha cok odememesine degil, dusuncesizligine takmissin. Bir kac kere daha gorusmen gerek ki anlayasin. Ilk gorusmede ve de arkadaslarinin yaninda olmaz bu tanima olayi. Bir daha yalniz gorusun. Hala ayniysa gorusmeyi kesersin.

Son düzenleme:
kesinlikle cimri.
ve bahanesi park sorunu, ya da istanbul trafıgı olur
park sorunu derse kafadan bitmiştir zaten, park ücreti vermemek için saatlerce dolanmak istemıyordur
akıllıysa zaten trafiği sorun eder ama ne olursa olsun, '' elbette senı evıne bırakırım'' demesi lazımdı

Bide bir konu acilmisti arkadaslar arasinda iste erkeklerde zengin kizlarla evleniyor artik diye bende bana yanlis geliyor dedim sonrasinda aaa sen zengin degilmisin dedi sakayla karisik bi tuhaf oldum

hemde feci cimri

Hmmm kendininkini de ödemediyse olay değişir. O zaman cimri ve gurursuz bir erkekmiş demekki. Rahat bayaa. 1 kere baş başa görüşün, o zaman daha iyi anlarsın. Yine aynı şeyi yaparsa, bizim meşhur üyenin tabiriyle ''bas tekmeyi gitsin''.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…