Cimri ve titiz Erkek !!!!

Alexsis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2016
72
59
88
Selam Kızlar ,

tanıdık vasıtasıyla bi erkekle tanıştırıldım ve yaklaşık 6 aydır da aralıklı olarak telefonla görüşüyorduk.. bu kişi yurtdışında yaşıyor ve mühendis. kendini iyi yetiştirmiş kelimeleri çok iyi kullanan ve kılı kırk yaran bi insan yaşı 40 ve henüz evlenmemiş ayrıca titiz bi insan olduğunu biliyorum eve gelirken annesine telfon açarmış anne ben geliyorum kapıyı sil açacağım diye ... ilk etapta yurtdışında evlilik fikrine pek sıcak bakmamıştım sonucta herşeyimi burada bırakacağım ailemi, işimi ,kariyerimi ,arkadaşlarımı ,konustuğum dili bile vs.vs.. sonrasında konusa konusa bazı huylarına alıştım ...belki de hayatımda kimse olmadığı için alışkanlık yaptı bilmiyorum ... (

bi de çook cimri olduğunu biliyorum ben ölçülü de olsa alışverişi seven çok sevdiğim bişi olursa pahalı da olsa alan biriyim ..sadece sunu öğrenmek istiyorum cimri ve üstüne üstlük titiz bi erkek bana hayatı zehir eder mi ..zaten bana karşı da şu anda bile oyle aman amanbi ilgilisi yok , son zamanlarda günlük arıyor o kadar henüz tanışmak için bile atlayıp gelmedi yani ...

(bu Şahsın burcu ikizler yükseleni de koç aslında zor bi insan ... koç erkeği zaten bencil ruhludur ...)

cimri ve titiz erkeklerle ilgili evlilik yapan arkadaşlar varsa ve tecrübelerini benimle paylaşırlarsa çok sevinirim ... sonucta yurtdışında yanımda ne ailem olacak ne de bi arkadaşım kafam çook karışık ..herşeyi bırakıp gitmeye değer mi acaba ... bu titizlik cimrilik beni yer bitirir mi oralarda ??????????

Son düzenleme:
kariyerinizi neden birakiyorsunuz, bnece hicbur erkek icin degmez bu kadar seyden vazgecmenize, dilde bilmiyorsunuz, bocalarsiniz...

hep diyorum gene söyliyicem cimri ve kıskanç erkeklerden uzak durum

Yas 23 mu oyleyse degmez. Gercekten degmez.

aslında benim yaşımda küçük değil (37) o sebepten acaba son şansım diye düşündüğüm için böyle bi işin içine girdim ... ama içim de hiç rahat değil tabi bu huyları düşündürüyo ve korkutuyor

Kac kurtar kendini ondan olacaklardan korkuyorum aklima kotu kotu seyler geliyor bak seni son kez uyariyorum:):)sakin aman ha diyim sende bir bakmissin ona benzemeye basliyosun bu benmiyim dersin sonra baska erkekmi yok hayati zindanmi etmek istiyosun kendine

Di :)
Canım titizlik değil de psikolojik rahatsızlığı var gibi geldi bana.
Cimri olması zaten başlı başına bir sorun.

Henüz yüzyüze gçrüşmemişsiniz anladığım kadarıyla
bu şekilde zaman geçirmeden iyice tanımadan evlenirsen
oraya gittiğinde çok mutsuz olursun.

Boşuna zaman kaybediyorsun.

Yasin 37 ise daha ince dusunmelisin. Bu kisi son hakkin degil , neden son hakkin olsun.

Cimri oldugunu nerden anladin?

Ayrica eve geliyorum kapiyi sil diyen adam asiri takintilidir. Daha gormedigin neleri var kimbilir.

Herkeste biraz takinti olabilir ama ileri boyutlari senin hayatini zindana cevirir.

O senin kısmetinse olur ama ben ilerisinde mutluluk göremiyorum. Henüz yüz yüze bile görüşmemişsiniz. Orda sevgilisi bile olabilir.

Cimri ve titiz erkekleri cuvala koyup ormana salip, kacmak istiyorum. Cimri erkek cicek bile almaz, cunku zaten solacaktir ne gerek vardir? Ne gerek vardir alisverise, siz zaten isinizi birakip gideceksiniz ve evde oturacaksiniz? Ayrica
titiz erkek ömür torpusudur. Burda bi konu vardi aylar once: adam televizyonun, dolabin uzerinde parmak gezdirip toz testi yapiyordu

Daha 23 yasindasin, kor kutuk asik degilsen sakin evlenme.

Hem cimri!!! Hem titiz!!! Arkanı dön Ve kaç o kadar diyorum tabi başka ne huyu var iyi yada kötü bilmeden söylüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…