Cimri ve titiz Erkek !!!!

Hayatımı nasıl mahvederim isimli bir kitap yazılsa, gideri olan bir senaryo olur.

Okurken fenalık geldi. Adam okbli ve cimri. Bu adamın 40 yaşına kadar evlenmemiş olmasının sebebidir.

Erkek mi kalmadı?
Ömür törpüsü adamla ne işin var?
Git hayatını yaşa...

Abartmayın neden zehir etsin.

Her gün dokunacağı her şeyi tertemiz yaparsınız.
Para harcamayı minimumda tutarsınız.
İlgi gösterirse şükür bunu bulamayanlar da var dersiniz.
Geçinir gidersiniz.

Sahi neden evleniyorduk ki?

İkizler burcu erkeği denildiğinde 500 metre kaçarım koç burcu erkeği denildiğinde gezegeni bile terkedebilirim tecrübelerim doğrultusunda. Bu adamda ikisi de var.
Hem de cimri hem de titizlik hastası.
Başka birşey dememe sanırım gerek yok canım. Üzme kendini...
Ama onunla çok zorlanırsın. Yerinde olsam arkama bakmadan kaçardım

sanırım oyle olucak gibi canım

hersey tamamda karıyer bırakmak olmaz kı

İntihar etmek böyle bir evlilikten daha sevimli geldi şuan.
Dürüstçe ilk hissimi söyledim umarım sert olmamıştır.

hersey tamamda karıyer bırakmak olmaz kı
ewet çooK şükür bi işim war buna her zaman şükrediyorum ...onu aman da aman bi işim olmadığı yani vazgeçilmez bi işim olmadığı için bırabilirim diye düşünmüştüm. ama o işime de muhtaç olmak istemiyorum yani bana bugunlerimi mumla arıttıracak gibi geliyo

Yorumuna yarıla yarıla güldüm
Allah ta seni güldürsün emi

Tam başak burcu mu diyecektim de değilmiş

İntihar etmek böyle bir evlilikten daha sevimli geldi şuan.
Dürüstçe ilk hissimi söyledim umarım sert olmamıştır.
tabiki hayır , buraya yazmamdaki sebep bu zaten sizlerin düşüncelerine, tecrübe ve deneyimlerinize ihtiyacım war

benim takıldığı konu şu, neden son şans olsun ki öyle düşünmeyin
bence zaman darlığı varmış gibi aceleyle yanlış karar vermek yerine biraz daha beklemek daha iyi

Titiz adamla ugrasilmaz bardagin yeri degisse kavga cikarir ,toz olmayan yerde toz arar ,yaptigin yemegi ,utuyu begenmez birde cimrilik var boyle biri sevilmez ve katlanilmaz tabiki hesap kitap bilinmesi lazim ama asirisi degil bem boyleleri sinirlide olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…