Selam Kızlar ,
tanıdık vasıtasıyla bi erkekle tanıştırıldım ve yaklaşık 6 aydır da aralıklı olarak telefonla görüşüyorduk.. bu kişi yurtdışında yaşıyor ve mühendis. kendini iyi yetiştirmiş kelimeleri çok iyi kullanan ve kılı kırk yaran bi insan yaşı 40 ve henüz evlenmemiş ayrıca titiz bi insan olduğunu biliyorum eve gelirken annesine telfon açarmış anne ben geliyorum kapıyı sil açacağım diye ... ilk etapta yurtdışında evlilik fikrine pek sıcak bakmamıştım sonucta herşeyimi burada bırakacağım ailemi, işimi ,kariyerimi ,arkadaşlarımı ,konustuğum dili bile vs.vs.. sonrasında konusa konusa bazı huylarına alıştım ...belki de hayatımda kimse olmadığı için alışkanlık yaptı bilmiyorum ...

(
bi de çook cimri olduğunu biliyorum ben ölçülü de olsa alışverişi seven çok sevdiğim bişi olursa pahalı da olsa alan biriyim ..sadece sunu öğrenmek istiyorum cimri ve üstüne üstlük titiz bi erkek bana hayatı zehir eder mi ..zaten bana karşı da şu anda bile oyle aman amanbi ilgilisi yok , son zamanlarda günlük arıyor o kadar henüz tanışmak için bile atlayıp gelmedi yani ...
(bu Şahsın burcu ikizler yükseleni de koç aslında zor bi insan ... koç erkeği zaten bencil ruhludur ...)
cimri ve titiz erkeklerle ilgili evlilik yapan arkadaşlar varsa ve tecrübelerini benimle paylaşırlarsa çok sevinirim ... sonucta yurtdışında yanımda ne ailem olacak ne de bi arkadaşım kafam çook karışık ..herşeyi bırakıp gitmeye değer mi acaba ... bu titizlik cimrilik beni yer bitirir mi oralarda ??????????