Cimrilik mi sevgi eksikliği mi ?

Feroniaa_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2019
669
1.424
43
31
Hanımlar merhaba. Sıkıntımı maddiyata vurmayın çünkü hiç bir zaman paraya tamah etmedim. Eşimle durumumuz iyi çok şükür benim de güzel maaşlı bir işim var gelirimiz çok iyi. Ama eşim bana gelince hayatta elini cebine atmaz. İlk doğum günüm güzel bişey bekliyorum dedim sadece bi pasta alıp geldi. Ben onun doğum gününe güzel bi hediye aldım dayanamadım. Yıldönümümz böyle olmasın dedim yine bi pastayla geldi. Ben görüyorum orta halli arkadaşlarım bile bi takı güzel bı çiçek buketi ile dışarıda kutluyorlar. Ki her zaman olmaz bu sadece ilk kutlamamiz güzel olsun dedim. Ki eşim zamanında ailesinin keyfi isteğini yerine getirmek için arabasını satmış biri. Ama istememe bile ufak bi buket ve madlen çikolatayla geldi. Haksız mıyım artık bişeyler beklemekte ? Abartıyor muyum ?

Sadece hediye vb şeye önem vermiyor olabilir.
Ağzınızla açık açık şunu istiyorum dediniz de almadı mı?
Ya da günlük yaşantınızda kısıtlamalar yapar mı imkan varken?

Sadece hediye vb şeye önem vermiyor olabilir.
Ağzınızla açık açık şunu istiyorum dediniz de almadı mı?
Ya da günlük yaşantınızda kısıtlamalar yapar mı imkan varken?
Dedim istedim açık açık. Ki bende evdeki ödemelere katkıda bulunuyorum buna rağmen kısıtlamalar yapar. Ama artık danismiyorum ihtiyacım neyse gidip alıyorum.

Dedim istedim açık açık. Ki bende evdeki ödemelere katkıda bulunuyorum buna rağmen kısıtlamalar yapar. Ama artık danismiyorum ihtiyacım neyse gidip alıyorum.
Hayır, demek istediğim açık açık ‘bir yere yemeğe gidelim’ ya da ‘güzel bir takı’ bekliyorum’ tarzı bir şey söylediniz mi?
Erkeklerin çoğu kolaycı, düşünmek, emek sarfetmek istemiyorlar.
Ama siz bir şey istediğinizde pahalı bulup almıyorsa ya da hayatınızda kısıtlamalarda bulunuyorsa cimridir.

Hayır, demek istediğim açık açık ‘bir yere yemeğe gidelim’ ya da ‘güzel bir takı’ bekliyorum’ tarzı bir şey söylediniz mi?
Erkeklerin çoğu kolaycı, düşünmek, emek sarfetmek istemiyorlar.
Ama siz bir şey istediğinizde pahalı bulup almıyorsa ya da hayatınızda kısıtlamalarda bulunuyorsa cimridir.
Evet evet söyledim. Güzel bı çiçek buketi güzel bı kolye dışarda bi mekan ayirtabilirsin mesela dedim belki akıl edemiyorsa diye

Belki özel günlere önem veren biri değildir. Bence bunu bir şekilde test edebilirsiniz. Gitmek istediğiniz bir restaurant ismini söyleyin X restaurant çok güzelmiş cumartesi oraya gidelim mi bizim için de değişiklik olur deyin mesela. Ya da Bir kuyumcudan kolye beğenin, ayy hayatım bu çok güzelmiş deyin, bunu size alacak mı almayacak mı bakın. Parası olduğu halde eğer almıyorsa gerçekten cimri olabilir...
Yaşımız genç daha yeni evliyiz yaşlanınca ne yapacağız parayı şimdi yaşımız müsaitken gezelim yiyelim içelim diye yavaş yavaş size uyum göstermesini sağlayın. Tabi sahip olunan her şeyi savurun demiyorum siz de durmanız gereken yeri bilirsiniz ama maddi durum müsaitse para harcanmak içindir.

cimrilikle de sevgiyle de alakalı olduğunu düşünmüyorum. tamamen kafa yapısı bu şekilde bence.
normalde istediğiniz/ihtiyacınız olan şeyleri alıyor mu?

cimrilikle de sevgiyle de alakalı olduğunu düşünmüyorum. tamamen kafa yapısı bu şekilde bence.
normalde istediğiniz/ihtiyacınız olan şeyleri alıyor mu?
Kendim alıyorum açıkçası bi kere olsun buna ihtiyacım var alır mısın demedim 🤔

Back
X