Tanıdım ama sevgiliyken bu kadar takmadım bu meseleyi.Tanımadan mi evlendınız ?
Ailesinin keyfi istegi icin arabasini satan adam, sana gelince evlilik yildonumunde onceden uyarmana ragmen yine pasta aliyorsa seni onemsemiyor demektir. Deger vermiyor yani. Sen de deger verme.
Dedim istedim açık açık. Ki bende evdeki ödemelere katkıda bulunuyorum buna rağmen kısıtlamalar yapar. Ama artık danismiyorum ihtiyacım neyse gidip alıyorum.Sadece hediye vb şeye önem vermiyor olabilir.
Ağzınızla açık açık şunu istiyorum dediniz de almadı mı?
Ya da günlük yaşantınızda kısıtlamalar yapar mı imkan varken?
Hayır, demek istediğim açık açık ‘bir yere yemeğe gidelim’ ya da ‘güzel bir takı’ bekliyorum’ tarzı bir şey söylediniz mi?Dedim istedim açık açık. Ki bende evdeki ödemelere katkıda bulunuyorum buna rağmen kısıtlamalar yapar. Ama artık danismiyorum ihtiyacım neyse gidip alıyorum.
Tanıdım ama sevgiliyken bu kadar takmadım bu meseleyi.
Evet evet söyledim. Güzel bı çiçek buketi güzel bı kolye dışarda bi mekan ayirtabilirsin mesela dedim belki akıl edemiyorsa diyeHayır, demek istediğim açık açık ‘bir yere yemeğe gidelim’ ya da ‘güzel bir takı’ bekliyorum’ tarzı bir şey söylediniz mi?
Erkeklerin çoğu kolaycı, düşünmek, emek sarfetmek istemiyorlar.
Ama siz bir şey istediğinizde pahalı bulup almıyorsa ya da hayatınızda kısıtlamalarda bulunuyorsa cimridir.
HaklısınızSevgiliyken görmezden geldiklerin evlendikten sonra elinde patlıyor işte böyle ,
boşuna yorma kendini yaa böyle kabul edeceksin yada ayrılacaksın ,
zorla güzellik olmuyor çünkü
Aptallığım.E adam başından beri böyleymiş. Sevgiliyken göremediklerinizi evlendikten sonra görebileceğinizi size düşündüren nedir?
Kendim alıyorum açıkçası bi kere olsun buna ihtiyacım var alır mısın demedimcimrilikle de sevgiyle de alakalı olduğunu düşünmüyorum. tamamen kafa yapısı bu şekilde bence.
normalde istediğiniz/ihtiyacınız olan şeyleri alıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?