- Konu Sahibi FiltrekahvesevenKleopatra
Kızlar evlenmeden önce cinselliğin yaşanması hakkındaki fikirlerinizi merak ediyorum.. ben yaşanması taraftarıyım.. ya siz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşamama taraftarıyım o ilişki evlilikte güzel oluyoKızlar evlenmeden önce cinselliğin yaşanması hakkındaki fikirlerinizi merak ediyorum.. ben yaşanması taraftarıyım.. ya siz?
Cin deme kız üç harfli de
Üç harfli altı harfli dokuz harfli
Sorunuza cevap;
Sağ yanım yaşama günah diyor sol yanım tabi ki yaşa bilmediğin bir insanla nasıl evlenirsin diyor.
Ben de ikisine dönüp diyorum olum gidin başımdan ben zaten evliyim![]()
Uu beybi toplumun bin yıllık tabusukızlarımızın çoğu yana yakıla ben şöyle yaşadım benimle evlenmedi, ne yapsam diktirsem mi diye düşündüğü için sorumluluğunu alamayacak olan kişinin yaşamaması gerektiğini düşünüyorum. İnanç vs durumuna hiç girmeyeceğim o kimseyi ilgilendiren bir husus değil.
Şekerim normal şartlarda çevremizdeki kadınlarla bile bu konuyu konuşmaktan imtina ediyoruz ya.. ama burası anonim bi ortam olduğu içinSosyal deney mi yapıyorsunuz?
Öğrenip ne yapacaksınız?
O zaman şöyle diyerek artıralım herkesin cinselligine kimse karışamazHayatımmm ben şu açıdan yaşama taraftarıyım.. diyelim ki adam iktidarsız, ya da erken gelme sorunu var, dokunmayı öpmeyi bile bilmiyo, kadın ruhundan zerre anlamıyo vs vs. Açıkçası bunlarla evlendikten sonra uğraşmak istemem.. öncesinde görürsem hiç vakit kaybetmeden yol veririm ne uğraşacam![]()
Yani bende şöyle olabiliyor.. adamla mesela çok iyiyiz geziyoruz, tozuyoruz, sohbet muhabbet ilişki ilerliyor falan.. bi gün o noktaya geliniyor...sonuç mu koca bir hayal kırıklığı,!! yukarda bahsettiğim sebepler vs .. anında görüşmeyi kesiyorum.. bi daha yüzünü görmek istemiyorum mesela... kendi kendime ben bu adamla ya dün gece evlenmiş olsaydım napardım diyorumAboo burası çok ban görür, ne yazık ki bu konuda medeni şekilde konuşamıyoruz.
Yanıtım ise herkesin hayatına kimse karışamaz
Ben kendi adıma yaşanması gerektiğini düşünüyorum, bu düşünceme uygun şekilde yaşıyorum.
Kesinlikle..!’ Herkesin hayatına kimse karışamazAboo burası çok ban görür, ne yazık ki bu konuda medeni şekilde konuşamıyoruz.
Yanıtım ise herkesin hayatına kimse karışamaz
Ben kendi adıma yaşanması gerektiğini düşünüyorum, bu düşünceme uygun şekilde yaşıyorum.
Siz çok tatlısınız bence:))Cin deme kız üç harfli de
Üç harfli altı harfli dokuz harfli
Sorunuza cevap;
Sağ yanım yaşama günah diyor sol yanım tabi ki yaşa bilmediğin bir insanla nasıl evlenirsin diyor.
Ben de ikisine dönüp diyorum olum gidin başımdan ben zaten evliyim![]()