Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne diyosun sen guzel kardesim.Sizin kadar süresi belli olmasına rağmen yurt dışında yaşamayı böyle sorun eden başkası yoktur herhalde.
Esiniz sizin bu hallerinizden bezmiş olması lazım, ben burda sizin bu takıntınız yüzünden etrafınızı bunalttığınızı düşünüyorum.
Etmeyim mi merakanlamadımwitch hunt neden yasadıklarını paylasmak zorunda kı? nıye merak edıyosunuz
Siz ciddeye taşınmayı istemiyorsunuz degil mi? Ayılıp bayıliyorsunuz.Ne diyosun sen guzel kardesim.
Ne diyon yaSiz ciddeye taşınmayı istemiyorsunuz degil mi? Ayılıp bayıliyorsunuz.
Çin de cidde gibi bize göre değişik bir memleket, bu yüzden merak etmiyor musunuz bu üyenin yaşadıklarını da?
Allah allah gecenin bu saatin de konu acmamak lazim mis. Dagilin bakalim benim konumdan.
Witch hunt mu?Uyelerimizden biri cine gitmisti. Hatirlayamiyorum niciki. Kim di. Bilen varsa yazsin lutfen. Cok merak ediyorum neyaptigini.
Okumak icin gitmisti. Esi turkiye de kalmisti. Takip ediyordum. Uzun bir sure girmedim . Merak ettim ne yaptigini. Ama merak etmek suc mus.Wi
Witch hunt mu?
Niye gitmişti?Ben de onu bilmiyorum?
Merak ettim . Esiyle sorunlar yasamisti. Merak ettim iste
Etmeyim mi merak