• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cin e giden arkadas.

Sizin kadar süresi belli olmasına rağmen yurt dışında yaşamayı böyle sorun eden başkası yoktur herhalde.
Esiniz sizin bu hallerinizden bezmiş olması lazım, ben burda sizin bu takıntınız yüzünden etrafınızı bunalttığınızı düşünüyorum.
Ne diyosun sen guzel kardesim.

burda hergun ne konular acılıyor... muhtemelen konusunu okuduguna gore yorumda yapmıssındır keske profılınden gırıp o konuyu bulup, kısıye msj olarak sorsaydın, madem bukadar onemlı bı merak senın ıcın.
arkadasın yasadıklarını burda hatırlatıp ,deşmeye gerek yoktu bence, belkı bu durum hosuna gıtmıcek hassas davransaydınız keske.

Allah allah gecenin bu saatin de konu acmamak lazim mis. Dagilin bakalim benim konumdan.

İyiymiş ya yanlış anlamayla yazılanlar baya iyi oldu gece gece güldük

Önce cin anlaşılır sonra çin denmek istenmiştir çin hakkında bilgi almak isteyen bir garip sanılır oysa çine giden sorunları olan bi üyeyi merak eden başka bir üye tarafından gece iki buçukta açılmıştır sonunun böyle olacağını kimse tahmin etmemiştir:-) Tek derdin bu olsun kardeş he..:-) Neler var ya :KK70:

şu an şoktayım :KK57::KK57::KK57:
Adıma konu açılıyor:KK57:
Gurbete giden oğluna anasından gelen mektup gibi olmuş biraz :KK45:
Ben iyiyim :KK69:
İşte buralar biraz koyuyooo emmeeeeeeee ,dayanmaya çalışıyorum ,kısmetse 15 gün sonra kesin dönüş yapıyorum :KK50:
Merak eden küçüklerimin gözlerinden ,büyüklerimin ellerinden öperim :KK45:
Haha kıyamam ya altop altop sağol canım ,ama kız oldu mu böyle uluorta yazmak :KK12:
Hiç tanımadığım biri tarafından merak edilmeyi de yaşattın ya bana KK sen çok yaşa En Büyük KK

Back
X