- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.044
- 1.123
- Konu Sahibi strawberry_cake
biri beni tutsun damdan atacam kendimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AminEyvahlarımmm olsun naparz Ce önemli sonucta
Allah baska dert vermesin bacım![]()
Cok istiyorsaniz atin.biri beni tutsun damdan atacam kendimi
Şimdi aynı bilgiyi ben yazdım yorumuma sonra sizi gördümÇin malı olmayan ne var etrafımızda. Evinizdeki televizyonlardan tutun da sacimiza sürdüğümüz boyalara kadar hepsi çin e urettoriliyor. Üstünde Alman malı Fransız mali yazdığına hiç aldanmayin. Avrupa ülkeleri daha ucuza mal edebilmek için elindeki malları çin e urettirip kendi bandrollerini basiyorlar. Sizde oh bu çin malı degilmis diye bı nebze inaniyorsunujz. Ayrıca çocuklarınızı bu yaşlarda o kadar pamuklara sariyorsunuz ki çocuklardaki bağışıklık sistemi sifir. Okula başlayıp da topluma karıştığında kapmadigi hastalık kalmıyor. Biraz rahat olun ya. Biz resmen sokaklarda çamurların içinde büyüdük çok şükür doğru düzgün hastane yüzü görmedik. İyiki de annem öyle yetistirmis beni
Yeni üyecim eski konuyu hortlatmışsınAyakkabımdan telefonuma sarımsağımdan kahve fincanıma kadar Çinliyim..oyuncak derseniz yerli malı kalmış mı ki?
Gozleri cekik birazkonu acilali biraz olmus cocuga birsey olmadi insallah, sagliklidir insallah
Gerci.ilk cocuk.ve tek.olunca olabiliyor. Bnm.buyuk oglana cok.ozenmistim herrseyine. Sonraki ekip üçlü grlince cin, kore, hint, mogol ne bulursak verdikGozleri cekik biraztovbestagfirullah. Allahimmm hepimizi normallestir# amin