Iki gundur gozume uyku girmiyor. Ben cocuguma birsey alirken enine boyuna herseyi arastiriyorken herseyin en guvenilirini yedirip icirip giydirmeye calisiyorken birseylere engel olamamak mahvediyor beni. Ne olur bana icimi rahatlatak birsey soyleyin yoksa aklimi yitirecegim. Bugune kadar evime CE simgesi olmayan hic bir bebek oyuncagi sokmadim. Gecen gun farkettimki kayinbabamlarin evinde bebegime verilen oyuncaklar çinde uretilmis ve CE damgasi icermiyor. Icimi bir korku sardi. Bir turlu bu kaygiyi korkuyu icimden atamiyorum. Bebegimin orda kendi oyuncaklarida var ama onlar surekli o oyuncaklardanda veriyordu. Bende daha once kaynimin cocuklarina aittir kaynim okumus adam mutlaka dikkat etmistir diye pek incelemeyi dusunemedim. Cok kiziyorum kendime herseye bu kadar dikkat ederken nasil gozden kacirdim bunu. Daha oncede kaynim evimize ziyarete gelirken yine çin mali bir top almisti ben uzerinde CE simgesi goremedigim icin bir posete koyup balkona birakmistim cope atariz diye. Esim farkedince tepki gosterdi iceri aldi gecenlerse bebegimin besiginin normalde kullanmadigim cekmecesini bir actim ordan cikti. Yani bebegim o lanet seyin yakininda uyumus aylarca. Icim icimi yiyor. Çinden gelen her oyuncak zararlimidir ne olur bilgisi olan aydinlatsin beni. Bebegim zarar gormusmudur bu tarz seylerin etkileri uzun vadede cikiyormus ortaya. Dusundukce kahroluyorum en zayif noktamdan vurulmus gibiyim bebegime her baktigimda korku sariyor icimi. Bebegim defalarca dokundu agzina soktu onlari. Ne olur icimi ferahlatan birsey soyleyin abartiyorsun deyin