Çin mali oyuncak

ben az önce ne okudum ya

bu oyuncaklar bu kadar hain miymiş çekmeceden çıkıp uyuyan bebeğe zarar verecekförjfmdjdödj kusura bakmayın çok güldüm her şey tamam da çekmecedekinin suçu ne
Doğuştan kadersiz yavrum, sırf Çinli diye ırkçılık yapılıyor

Ah be bacim artik hersey çinden geliyo aklina ne gelirse hatta suan elinde tuttugun tlfon bile

Zamanimda ciddi okb geçirmiş biriyim çocuguma mikrop gelcek parazit gelcek diye tırlatmanın eşiginden döndüm kendinize bu eziyeti yapmayın lütfen soludugumuz hava zehir, yedigimiz meyve sebze zehir oyuncaga gelene kadar
Aslinda bende farkindayim bunun bir takinti haline geldiginin hatta bebegim buyudukce bu dusuncelerim dahada cogaliyor ama engel olamiyorum internette ne kadar ic karartici sey varsa okuyorum sonrada kurdukca kuruyorum.

Top spor malzemeleri kapsamına giriyor ve spor malzemeleri ce oyuncak mevzuatına dahil değil.

O kadar takılmayın bence ce sertifikasız ürün illa güvensizdir diye birşey yok. Başka bürokratik ayrıntılarla alakalı bir durum olabilir ya da abye ihracı düşünülmeyen bir ürün olabilir bahsi geçen.

Yalnız topa nükleer atık muamelesi yapıp evi zehirlemesin diye balkonda tutmanız ayrıca güldürdü.

Tesekkur ederim aydinlatici bir yorum oldu.

Bizim çocukluğumuzda CE mi vardı? Bulduğumuzu oynardık.28 yaşındayım bu güne kadar bir sorunum olmadı oyuncakdan ötürü.
bu ne abartı Allah aşkına.çekmece de lanet şeyin yanında uyumuş vah vah..sanki çekmeceden yılan çıkmış.bizim buralarda görmemişin oğlu olmuş ............ derler.sözüm meclisden dışarı.

Zamanimda ciddi okb geçirmiş biriyim çocuguma mikrop gelcek parazit gelcek diye tırlatmanın eşiginden döndüm kendinize bu eziyeti yapmayın lütfen soludugumuz hava zehir, yedigimiz meyve sebze zehir oyuncaga gelene kadar
Merakimi mazue gorun. Nasil atlattiniz bu durumu peki? Kendime eziyet ettigim gibi ilerde cocugumada eziyet edecegim bu gidisle cunku bu dusuncelerden nasil kurtulabilirim.

Fazla degilmi. Haklisiniz. Bu dusuncelerimi kimseyle paslamadigim icin olcusu ne bilmiyorum burdaki yazilari okuyunca rahatladim.
Bence de rahatlayın. Yani sahiden rahatlayın, rahat olun.
Birkaç gün sonra yine aynı tutumlara devam etmeyin ama.
Siz yıpranırsınız. Bir de ileride çocuğunuz.

Merakimi mazue gorun. Nasil atlattiniz bu durumu peki? Kendime eziyet ettigim gibi ilerde cocugumada eziyet edecegim bu gidisle cunku bu dusuncelerden nasil kurtulabilirim.
Çevrede ki anneleri gözlemledim mesela benim pis diye düşündügüm bi yer var diyelim baktım orda çocuklar oynuyor. Dedim bak o çocuklara bişey oluyo mu olmuyo senin çocugunada olmicak dedim orda oynattım çocugumu. Ha hala bi takıntım umarım ondan da kurtulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…