- 25 Şubat 2025
- 1.419
- 1.947
- 48
15bindi canımSiz ne kadara yaptırdınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15bindi canımSiz ne kadara yaptırdınız
Evet erkekmişÖğrendiniz mi?
Kaç haftalık öğrendinizEvet erkekmiş
Ayrıca hayırlı olsun Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Sizde uyku hali var mı yorgunluk halsizlikEvet erkekmiş
Çok teşekkür ederim inşallah evet ilk haftalardan beri aşırı halsizlik ve uyku isteği varAyrıca hayırlı olsun Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Sizde uyku hali var mı yorgunluk halsizlik
Şuan kaç haftalıkÇok teşekkür ederim inşallah evet ilk haftalardan beri aşırı halsizlik ve uyku isteği var
Bana da dua edin bakalım inşallah bende de tutarÇin takvimi doğru çıktı benim
Şuan 15 haftalıkŞuan kaç haftalık
Çin takvimi bende tutmadi. Ozele gidiyorsaniz cinsiyeti 2 hafta sonra ögrenirsiniz zaten cok karistirmayin kafaniziMerhaba hanımlar. 10 haftalık hamileyim çin takvimine göre erkek. Rus takvimine göre kız çıkıyor hangisinin doğru olma payı yüksek oluyor. Cevaplarsanız çok sevinirim.
15 haftaya kadar bekleyecem özele gitmiyorum. Hayırlısıyla inşaallah gidince söyler bazen devlet söylemiyorÇin takvimi bende tutmadi. Ozele gidiyorsaniz cinsiyeti 2 hafta sonra ögrenirsiniz zaten cok karistirmayin kafanizi![]()