sinten81 burda ne işin var o zaman biz burda herşeyi yediğimize kadar kader arkadaşıyız sonuçta herşeyimizi paylaşıyoruz.kim ne yapıyor.istekleri duyguları ne ..tecrübelerinden faydalanıyoruz.birinin bebeği oldumu onunla seviniyoruz.bildiklerimizi acılarımız sevinçlerimizi neler yapacaklarımızı herşeyimiz ortak çünkü.
tüp bebekte transver öncesi ne yemeliyiz ne içelim ilaç saatlerimiz.dr larımız bile yeri geliyor eleştiriyoruz.kaç yumurtamız oldu kaç hücreli kalitelimi eşinde problem varsa şunaları yesin diyoruz.bebeği varsa erkekse ayrıca kızda isteyebilir .ikinci bebek için ugraşan var.benim gb ilk bebek için ugraşanlar.herşeyi ama herşeyi merak ediyorum.arkadaşlarımın tavsiyelerinede uyuyorum.valla.
biz burda kader arkadaşıyız lütfen kırıcı olmayalım bizi biz anlarız kimse değil.çocugu olmayan anlar..
onu yaşayan çeken bilir.herkes olması için ugraşıyor.rabbim isterse tabilki bizede verecek birgün yanlış anlamışsın.merak ettim acaba dogrumu diye yoksa kendim için hiç düşünmedim bile.ama hani çıkıyomu dedim.komşuda bile çay sohbetinde hamile arkadaşımız vardı ay benimki çin takvimine göre kız galiba dedi.bende ordan duydum baktım internete.çogunlukla tutuyormuş.ha bizi ilgilendiroyromu bakarım tabi rabbim versinde en önemlisi bu.anneliği herkese taddırsın rabbim.kızımız oglumuz olsun.burası bebeklerle dolar inşalalah.seni benden başkası anlamaz merak etme
valla neden bahsetttiğini anlamadım ne yazıyorsun ne anlatıyorsun bi kendin haberdarsındır heralde. hani demişsin ya çeken anlar. ben bu nedenle çok iyi anlıyorum. ben de tüp bebek denemesi yaptım hatta gebe kaldım ve bebeğimi kaybettim. benim güldüğüm nokta şu: çin takvimi felan doğal yolla olsa hadi neyse ama bizim bebeklerimizin cinsiyeti embriyologun enjekte ettiği spermle ilgili. yani tamamen embriyologun elinde. ne alakası var bunun çin takvimiyle. hem sanki biz çocuğu bulmuşuzda bi de cinsiyeti ile ilgileneceğiz. burdaki hiç bir arkadaşımızın böyle bir lüksü yok. bilip bilmeden cinsiyetin seçiminden bahsetmişsin pgt işleminden yani. oda bebeğin özürlü olma ihtimaline karşı özellikle y kromozomununun heterozigot olamama durumu ile ilgili. neyse bi de kalkıp çiğ et yemeye, maydanoz yemeye batıl inanç demişsin ona ayrıca güldüm. bi de alınıyorsun ona ayrıyetten gülüyorum. bu kadar insan sana ne kadar saçma olduğundan bahsetmiş hala destekliyorsunnn... ya çok zor kabul etmek saçmaladığını anlamıyorum.