Doğuma Hazırlık çin takvimi yardımmmmmmmm

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Guvenveren

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2008
122
0
641
Yozgat
bu yaş olayını hala anlamadım şimdi 27 yaşındayım 5 nisanda 28 olacam yumurtlama günlerimde 2ile 7 arası nolur cevap verin martda hamile kalmak istiyorum kesişen kısımda erkek yazıyo ama iki yaş sonrasına bakılınca da kız çıkıyo 5 nisanı geçerse 28emi bakıcam karıytım iyice

bu yaş olayını hala anlamadım şimdi 27 yaşındayım 5 nisanda 28 olacam yumurtlama günlerimde 2ile 7 arası nolur cevap verin martda hamile kalmak istiyorum kesişen kısımda erkek yazıyo ama iki yaş sonrasına bakılınca da kız çıkıyo 5 nisanı geçerse 28emi bakıcam karıytım iyice

canım netten baktıysan yumurtlama günlerine 2ile 7 senin hamile kalmanın yüksek olduğu günler büyük ihtimal yum. günün 7si dikkatli oku o yazıyı erkek istiyosan 7 si uygun kız istiyosan daha öncesi
ha birde çin takvimine inanma tamamen tesadüf

aslında çin takviminden ziyade bilimsel olarak yazılan şeylere biraz daha acaba dedirtiyo ama tabii önce allahın takdiri nassip teşekkürler

bencede inanma çin takvimine falan.benim o takvime göre kızım olması gerekiyodu ama bi oğluşum olacak.yumurtlama günü olayını bi dene bence.ben yumurtlama günü hamile kaldım ama yinede en önemlisi takdir Allahtan .o ne dilerse o olur ...

bu yaş olayını hala anlamadım şimdi 27 yaşındayım 5 nisanda 28 olacam yumurtlama günlerimde 2ile 7 arası nolur cevap verin martda hamile kalmak istiyorum kesişen kısımda erkek yazıyo ama iki yaş sonrasına bakılınca da kız çıkıyo 5 nisanı geçerse 28emi bakıcam karıytım iyice[/QUOT

otomatik çin takviminden bak ona doğum tarihini ve gebe kaldığın yada kalmak iştediğin ayı giriyosun yaşı otomatik hesaplıyo..google dan yaz çıkar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X