çin Takvimi

herkese günaydın arkadaşlar
ebrunver canım medical park fatih dekine mi gidiyorsun eğer orası ise dr adını yazarmısın bide sigorta kapsamı dağilmi sezeryan ne kadar fiyatını biliyorsan yazarsan sevinirim daha 5 haftalık oldum önümüzdeki hafta kısmetse dr gidicem canım yardımcı olursan sevinirim teşekkürler

Merhaba Canim S.a.t:5 Mayis
Doğum Tarihim:7 Aralik 1983 Cevabi Bekliyorum...

durucum
banada bakarsan sevinirim.
doğum tarihi:10.06.1978
son adet tarihim:29.05.2008
şimdiden teşekkürler :sm_cool:

benim burdan baktigim cin takvimi erkek diyodu duru bakti kiz dedi iki hafta önce doktorum kiz gibi dedi ve bügün ayrintiliya girdim erkek dedi ama 100 % bence sacma bu takvimler sakin kapilmayin derim ama tabi insan duramiyo bakiyo yinede bence eglence amacli yapilmali

durucum banada bakarsan sevinirim
ben yapmıştım ama becerememiş olabilirim
10 ekim 1977 ayımdan emin degilim
31 mayısla 1 haziranıda denersen sevinirim
biraz uzun oldu ama şimdiden teşekkürler
takdir yinede Allahtan tabi. hı unutuyordum
sat 12 ocak 2008.

Bende de bir yöntem var canım istersen bende sana bakarımmm... eşinin ve senin doğum taeihine göre...
benimki; doğum tarihim : 22.01.1978
Son regly dönemim

Bende de bir yöntem var canım istersen bende sana bakarımmm... eşinin ve senin doğum taeihine göre...
benimki; doğum tarihim : 22.01.1978
Son regly dönemim : 24 02 2008:
şimdiden teşekkürler:sm_cool:

misicim banamı dedin başka yöntemi eger bana diyorsan
benim tarihlerim yukarda eşiminde eskileri bilirsiniz
tam dogru tarih degilmiş ama kimlikteki 3 mayıs 1971.

benim adet tarihim 13 mayıs 2008 doğum tarihim, 19 mart 1984 bakarsan sevinirim, kız hissediyorum ya, bakalım tutacak mı??

benim doğum tarihimde 14.08.1985
son regl tarihim 09.06.2008 canım ne zaman haber verirsin merak etttimde

doğrusu ilginç bakalım doğru tahmin olacekmi:)) doğum tarihim 20.11.1981 son adet tarihim 26 şubat 2009

Merhaba Kizlar Bana Dogum Tarihinizi Gün Ay Yil Olarak Son Adet Tarihinizi Yine Gün Ay Yil Olarak Yazarmisiniz...cinsiyetlere Bakiyorum...

Ben üzerine 9 Ay Ekleyipte Bakiyorum Ozaman Dogru Cikiyor...benim Kizim Olacak

merahaba banada bakarmısınız dog tar 05 agustos 1983 son adet tarihim 22 ocak 2011 ama şubatta ben hamile kaldım cünkü ocakta doktora gitmiştik yoktu neyse sen bildigin gibi hesapla cevap verirsen sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…