çin Takvimi

merhaba yaa
benim içinde öğrenirmisinizz??????????????
doğum tarihim : 29/06/1985
son adet tarihim : 15 mayıs 2008

ebrunver canım bana da bi bakarmısın duru sanırım müsait değil bakarsın sevinirim
doğum tarihim 1 kasım 1977
son adet tarihim 18 mayıs 2008

banda bakarmısın
dogum tarıhım 28 hazıran 1983
son adt tarıhım 10 hazıran 2008
tmmuzda hamıl kalmayı düşünüyoum
şimdidn saolun

ebrunver canım teşekkür ederim evet fazla kendimizi kaptırmamak lazım ama bunu
eğlence amaçlı kullanalım yine de benim bu hamileliğim 2 bebek için 7 yaşın oğlum var çin takvimine baktığım zaman oğlumun ki tuttu fakat arkadaşım için baktığımda tutmamıştı sana söylememin sebebi de üstüne 9 ay ekleyin bakın demişti ya arkadaş onun için sana bakmanı istemiştim tekrar teşşekkür ederim
allahım herkesin gönlüne göre versin senin ilk çocukmu ve ne kadarlık hamilesin canım

bencede tabi ki eğlenme amaçlı kullanmakta fayda var.Öncelikle Allah sağlıklı evlatlar versin diyelim ... benim ilk gebeliğim.6.ayın içindeyim bende.Bi kızım olucak Allah izin verirse :)))) :1hug:

Merhaba Kizlar Bana Dogum Tarihinizi Gün Ay Yil Olarak Son Adet Tarihinizi Yine Gün Ay Yil Olarak Yazarmisiniz...cinsiyetlere Bakiyorum...

Ben üzerine 9 Ay Ekleyipte Bakiyorum Ozaman Dogru Cikiyor...benim Kizim Olacak

canım nolur benimkinede bakk lütfennnnnnn.

30.10.1983 doğum tarihihim 26.03.2008 son adet tarihim

bencede tabi ki eğlenme amaçlı kullanmakta fayda var.Öncelikle Allah sağlıklı evlatlar versin diyelim ... benim ilk gebeliğim.6.ayın içindeyim bende.Bi kızım olucak Allah izin verirse :)))) :1hug:

amin canım allahım sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin canım maşallah sen 6 ayı bitirmişsin canım hangi hastaneye gidiyorsun kontrol ler için

meraba trakyalı benimkinede bakarsan memnun olurum şimdiden teşekkürler
doğum tarihim 22.05.1983
son adet tarihim 06.04.2008

SLM ARKADASLAR UZUN ZAMANDIR ACAMADIM NETİ.HEP UYKU HALİNDE MİĞDE BULANTILARIM HALSİZİM.HAMİLELİĞİN BÜTÜN HERŞEYİNİ YAŞIYORUM.
EVET HESAPLADIM HEPİNİZİ
elifsevda:kız
hülyacemre:ikiside erkek (dogrumu)
tatoş:kız
başak0402:kız
canorkide:erkek
apexnasip:erkek
neşe1:kız
zwiebel:erkek
ebrunver:kız
calyenti:erkek
tuğbamurat:kız
trakyalı:erkek
nazabülo:erkek
konsalide:kız

amin canım allahım sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin canım maşallah sen 6 ayı bitirmişsin canım hangi hastaneye gidiyorsun kontrol ler için

canım ben medical park a başladım yeni.doktorumu değiştirdim.21 haziranda da ilk kontrolüme gittim.veeee acayip memnun kaldım.burdan aldım tavsiyeleri ve tavsiye eden arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.hiç te abartmamışlar tam dedikleri gibi doktor da hastane de süpeerr.ve odalarınıda gezdim.ameliyathaneye giremedim doğum vardı :)) orayıda gezicem.Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…