çin Takvimi

Ecem2003: Erkek
Mine:erkek
Yaren76:erkek
Deniz1634:kiz
Mysever:erkek
Reyhan21:erkek
Aşik81:kiz
şenliyurt:kiz
Tanrubeyf:bu Ay Hamile Kalirsan Erkek
Alisha:kiz
Benimki:kiz

Biyer Daha Var Tam Emin Olmak Isterseniz Dogum Tarihiniz Birde Hamile Kaldiginiz Yani Yumurtladiginiz Tarih

selam banada bakarmisin?BEN HENUZ HAMILE DEILIM AMA BEKLEMEDEYIM 4 GUN SONRA ADET IM gelmesi lazim,insallah gelmeza.sbenim dogum tarihim nisan10 u 1977 en son adet tarihim ise 19 mayis yumurtlama gunum ,6 haziran simdiden tesekkurler

merhaba.21.07.1971 doğumluyum.birinci çocuğum da sat 28.05.2003. ikinci oğlumda sat 21.03.2007cinsiyetlerine bakarsan sevinirim duğru mu diye.teşekürler

merhaba.21.07.1971 doğumluyum.birinci çocuğum da sat 28.05.2003. ikinci çocuğumda sat 21.03.2007cinsiyetlerine bakarsan sevinirim duğru mu diye.teşekürler

Bende Isterim Durucuğum...

08.11.1975
11 Mayis 2008 ...
şimdiden Teşekkürler Tatlim....

google Den çin Takvimi Yazinca Bu Takvim çikiyor Zaten Ben Daha önce Yapmiştim.hatta çin Takvimine Göre Hamile Kalan Arkadaşlarim Var Cinsiyetini Kendileri Belirliyorlarmiş.ben Denemedim Ama Benim 2 çocuğumunda Cinsiyetleri Doğru çikiyor.

apexnasip CANIM SEN YENİMİ ÖĞRENDİN HAMİLE OLDUGUNU YOKSA TARİHİMİ YANLIS YAZDIN SON ADET TARİHİN 22 MAYIS DEMİŞİN DAHA 1 AY OLMAMIS SON ADET OLALI EGER TARİH BUYSA DOGRUYSA KIZ CIKIYOR....

evet canım adet tarihi doğru yarın adet olmam gerekiyor ama erken gebelik belirtilerin hepsini yaşıyorum sanırım bu ay başardım:sm_cool::sm_cool:

walla takvime göre benim kız çıkıyor ama oğluşum olucakkk çok güvenmeyin takvime yani

doğum tarihim 06/03/1984
son adet tarihi 30/04/2008

listeni merakla bekliyorum.ben dediğine benzer yaptım çin takvimiyle tutuyor ama sen ne bulacaksın bakalım...

kızlar bende güvenmeyin derim. cinsiyeti tutanlarda kesinlikle tesadüften ibaret bence.

çok teşekürler canım inşllh erkek olur tabi önce saglıklı ve hayırlı bi evlat olması eşim erkek istiyoda dua edin. rabbim herkesin gönlüne göre versin:dance::dance:

cnm bnm doğum tarihim 20,01,1983 son adet tarihim 12 mayıs şimdiden tşkkr ederim...

durucum senden bir ricam var hayatım ben bu ay hamile kalacak olursam neyim olacak bir bakarmısına.s.
biliyorum bulmuşta cinsiyetine bakıyor diyeceksinizama gönlümden kız geçiyor ne yapayım kızmayın ne olur bana:1hug:

28 .01.1972
20.06.2008

Son düzenleme:
canım ya zamet olmazsa bana da bakarmısın çok sevinirim benim son adetim
18 mayıs doğum tarihim 1 kasım 1977 şu an 4+5 günlük hamileyim ne olur banada bak seni çok çok öptüm durucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…