Doğuma Hazırlık çin takviminde ilk çocuğunda doğru çıkıp;ikinci çocukta yanlış çıkan var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

EGEM_2011

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
1.142
4
66
İstanbul
Arkadaşlar,çin takvimi benim ilk bebeğimde doğru çıktı.şu anda yine hamileyim doğru çıkar mı acaba?

Son düzenleme:
egemcim hamilemisin?ben yorumcu konundan tanıyorum seni..orda yardım istemiştim cinsiyetine bak diye...umarım gönlüne göre olur...dualar en büyük etken..rabbim sana sağlıklı bi erkek evlat nasip etsin inşallah...

ALLAH razı olsun canım evet hamileyim ancak kızkmda tutuyor buna da kız diyor..yorumcu erkek diyor.senin çin takvimi tuttu mu iki çocuğunda da?

ALLAH razı olsun canım evet hamileyim ancak kızkmda tutuyor buna da kız diyor..yorumcu erkek diyor.senin çin takvimi tuttu mu iki çocuğunda da?

canım ben çin takvimini anlamıyorum..yaşına eklemen gereken bi değer var diyorlar..bilemiyorum...ben d.tarihimi yazayım sen bak iki çocuğum için istersen...
d.tarihim:1.12.1978
kuzey için sat: 9.11.2008
zeynep için sat:25.7.2011 adet döngüm 25 gün bilgiler yeterlimi canım..

kızlar bişey sorcam çin takviminde hamile kalınan ayı belirlerken son adet tarihinizin denk geldiği ayı mı dikkate alıyorsunuz yoksa tahmini ilişki ayını mı? mesela benim son adet tarihim kasım sonu ama ilişki aralıkta olmuştu hangisine göre bakmalıyım? yardım lütfeenn

canım sen sürpersin beni acayip sevindirdin.senin de benim gibi ilk tutuyor ikinci tutmuyor..ALLAH razı olsun ..ALLAH bağışlasın yavrularını sana sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Bu arada yorumcu sende tutmuştu.İnşallah bende de tutar ona göre ayarladım da..ALLAHın izniyle...

Son düzenleme:

canım ilişki ayını dikkate alarak bakacaksın..

evet yorumcu tutmuştu canım ikisinde de..allah hepimizden razı olsun...dualarım seninle..takip edicem seni..ama eğer aklına gelirsem bi özel msj atarsan sevinirim cinsiyet öğrendiğinde....herşey gönlünce olsun..

egemcım bıo ne alemde senın tutuyomu bende onu dert edıyom ya bır turlu tutmuyo napıyım dıyom aman bosver ama genede takılıyo ısde kafama

Yorumcuya uye Olan yokmu arkadaslarrrrr

evet yorumcu tutmuştu canım ikisinde de..allah hepimizden razı olsun...dualarım seninle..takip edicem seni..ama eğer aklına gelirsem bi özel msj atarsan sevinirim cinsiyet öğrendiğinde....herşey gönlünce olsun..

ALLAH razı olsun duların için sağol canım .bebeğimin cinsiyetini öğrenince yazarım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…